podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.460
- Πόντοι
- 456
Συμφωνώ μεγάλε τι 100 γελάνε και τα τσιμέντα
Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο με σκουλαρίκι septum στη μύτη !!!
Συμφωνώ μεγάλε τι 100 γελάνε και τα τσιμέντα
Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είναι πολύ σημαντικό πέρα από την εμφάνιση της κοπέλας , ο χωρος να σε προδιαθέτει με την καλαισθησία και την καθαριότητα του!!!Ειναι απειροελάχιστες οι φορές που βρέθηκα προ εκπλήξεως (εννοώντας χώρους βρομερούς και ακατάστατους) και πηρα των ομματιών μου!!!Πάντως για τους χώρους που αναφέρθηκε εγώ αμέσως-αμέσως έχω 5-6 στο μυαλό μου που το σπίτι τους είναι μια χαρά καθαρό και περιποιημένο.
Σχετικά με τη Μιχαέλα ναι μεν είναι μακριά το σημείο αλλά είναι και αρκετά διακριτικό όπως αναφέρθηκε...Στην τελική δεν μπορούν να μένουν όλες κέντρο.
Εντωμεταξυ από 100 το έκανε ήδη 120Συμφωνώ μεγάλε τι 100 γελάνε και τα τσιμέντα
Εάν τα κροσακια ζητάνε τόσα ζήτω που καήκαμε !!!!Εντωμεταξυ από 100 το έκανε ήδη 120
Ημαρτον
Μπορείς να παραθέσειςκάποιες με καθαρό χώρο κ σωστή εξυπηρέτηση;;Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είναι πολύ σημαντικό πέρα από την εμφάνιση της κοπέλας , ο χωρος να σε προδιαθέτει με την καλαισθησία και την καθαριότητα του!!!Ειναι απειροελάχιστες οι φορές που βρέθηκα προ εκπλήξεως (εννοώντας χώρους βρομερούς και ακατάστατους) και πηρα των ομματιών μου!!!
Μπορείς να παραθέσειςκάποιες με καθαρό χώρο κ σωστή εξυπηρέτηση;;
Ψάχνω να την γαμησω κ να την γλύψω
MιχαελαΜπορείς να παραθέσειςκάποιες με καθαρό χώρο κ σωστή εξυπηρέτηση;;
Ψάχνω να την γαμησω κ να την γλύψω
μιχαέλα περιστέρι, συμφωνώ 1000%Mιχαελα
Όντως φίλε μου βρέθηκα μαζί της και η κοπελα με έκανε πυρκαυλο!!!!Πρώτη φορά συνάντηση με την Ίρις.Η κοπέλα είναι φοβερή σε όλα της.![]()
Ελκυστική Τρανσέξουαλ 6932537074
Άκρως εντυπωσιακή Τρανσέξουαλ σε περιμένει στον χώρο της!!! 6932537074kanesex.com
Χίλια γούστα βέβαια,για να προλάβω μερικούς,σε κάποιους μπορεί να μν αρέσει..
παθητικη; ενεργητικη;Όντως φίλε μου βρέθηκα μαζί της και η κοπελα με έκανε πυρκαυλο!!!!
Τόσο καλή η Μιχαέλα;μιχαέλα περιστέρι, συμφωνώ 1000%
Η katy είναι μια χαρά. Δεν ξέρω από τιμές τι λέει όμωςΚαλησπερα!
Θα εκτιμουσα αν μου προτεινατε μια παθητικη, πολυ θυληκη που να της σηκωνεται
για 69
!
Ευχαριστω
Ευχαριστω πολυ φιλε!Η katy είναι μια χαρά. Δεν ξέρω από τιμές τι λέει όμως
Είναι όμορφη, πολλοί έχουν αναφέρει ότι έχει καβαλήσει καλάμι στο οικονομικό αλλά δεν το γνωρίζω καθώς έχω να την επισκεφτώ αρκετά χρόνια.Ευχαριστω πολυ φιλε!
Την εχω στη λιστα!Πραγματι στις φωτο φαινεται πολυ ομορφη!
Είναι όμορφη, πολλοί έχουν αναφέρει ότι έχει καβαλήσει καλάμι στο οικονομικό αλλά δεν το γνωρίζω καθώς έχω να την επισκεφτώ αρκετά χρόνια.