τι παιζει εδω? ΤΡΑΝΣ ΑΘΗΝΑ//ΗΡΩ 6980729099//
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Όπως τις φώτο αλλά αρκετά πιο λεπτή. Petit με εργαλείο γύρω στους 15-17cm. Δόντια λίγο χάλια αλλά οκ. Μικρό βυζι. Γλωσσοφιλα, όχι κωλοφιλα. Εάν τη σεβαστεις θα βγάλει καλό προφίλ. Μία ώρα ενεργό και παθητικό ρόλο. Πιπα Ακα. τελείωμα Στ βυζια. 100€
Τελευταία τροποποίηση:
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.655
- Πόντοι
- 4.510
Ρε μάγκες είδα κάτι φωτό της Αντριάνας με κάτι μπεκους... Ξέρει κάνεις τπτ παραπάνω;
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.776
- Πόντοι
- 1.076
Το μπεκους τι είναι;Ρε μάγκες είδα κάτι φωτό της Αντριάνας με κάτι μπεκους... Ξέρει κάνεις τπτ παραπάνω;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.655
- Πόντοι
- 4.510
Το μπεκο είναι η κόκαΤο μπεκους τι είναι;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
που τις είδες τις φωτο;Το μπεκο είναι η κόκα
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
Ισχύει,στο kanesex.gr στην αγγελία της έχει φωτογραφία με κάτι γραμμές στην πλάτη...Ζάχαρη άχνη θα είναι...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.655
- Πόντοι
- 4.510
Δες κανεσεξπου τις είδες τις φωτο;
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους. Έχουμε κάποια φρέσκια πληροφορία για την κάτωθι; Δεν βρήκα κριτικές.
kanesex.com

6982787361 Βραζιλιάνα τούμπανο Μονίκε Λίμα Βραζιλιάνα
Για σας,,, με πολλές καύλες για όλα τα παιχνίδια η καυλιαρα Μονικε Λίμα (Monique Lima) με αληθινές φωτογραφίες,,,τρανσέξουαλ ενεργοπατιθηκη, 29 χρόνων αληθινή βραζιλιανα πολύ ανώμαλιαρα και καυλιαρα για όλα τα γούστα σας,ο ποιός ψάχνετε και θέλετε να απολαύσετε ένα καλό και τρελό γαμιση ,,πάρε...

Τιμήθηκε το παρακάτω κροσακι κατόπιν επιβαιβεωσης απο τον βατραχομουρη, τιμή στα 20 ευρώ κατόπιν παζαριού. Το μωρό έχει τρομερή κωλαρα και την τίμησα δέοντος! Έφυγα πολύ ευχαριστημένος χωρίς βιασύνη, μου πρότεινε να κάνω μπάνιο καθώς τελειώσαμε αλλα αρνήθηκα.
kanesex.com
Kentro athina
Instagram: Crossysandra Kentro athina gia energitiko me prodonda. Κέντρο με χώρο ..34/185 Ρεάλ κωλαρα πεταχτικ μεγαλη

Atenas 6949527592. Wsaapp viver latina domina 22cm
Atenas s Whatsapp y viver +306949527592. latina con polla 22 cm muy caliente fotos reales en mi casa tengo mi propio apartamento disponible solo por pocos días 1 hora 150€ el precio no es negociable disponible las 24 horas puedo ir con pareja me puedo follar a tu esposa si te gusta los tríos con...

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
Εγω τ χα παρει τσαμπα αυτο κ αυτη φραγκα!!!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
αγοράκι με περούκα και μεγάλο καυλίγνωριζουμε πληροφοριες για εδω?![]()
Atenas 6949527592. Wsaapp viver latina domina 22cm
Atenas s Whatsapp y viver +306949527592. latina con polla 22 cm muy caliente fotos reales en mi casa tengo mi propio apartamento disponible solo por pocos días 1 hora 150€ el precio no es negociable disponible las 24 horas puedo ir con pareja me puedo follar a tu esposa si te gusta los tríos con...kanesex.com
dcfuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 614
- Πόντοι
- 310
Κάρμεν -Diva
Επειδή δεν βρήκα thread, γράφω την εμπειρία μου πριν λίγες ημέρες. Εύκολη επικοινωνία και βουρ στην Καλλιθέα για συνάντηση. Από το τηλέφωνο ήδη σε σεξι διάθεση. Χτυπάω τηλέφωνο και ανεβαίνω στο διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια μορφή, με αέρα ντίβας και διαπεραστικό βλέμμα. Περιποιημένη με μαύρα μαλλιά πιασμένα όρθια σε στυλ σπανιόλας, φορώντας ένα κόκκινο μπούστο κορμάκι. Με οδηγεί στα ενδότερα για κρεβάτι και χαζεύω τον γυμνασμένο κώλο της. Ξαπλώνοντας, μου πετάει ένα στήθος έξω με καλές αναλογίες και με ποιοτικό ανάγλυφο. Ήταν ωραίο για γλύψιμο. Να αναφέρω επιβεβαιώνοντας και άλλους συναγωνιστές, οτι το σώμα της είναι φουλ γυμνασμένο, μοσχομυριστό και πεντακάθαρο. Αρχίζοντας χουφτώματα κ.α. προκαταρτικά, με πέρασμα προφυλακτικού, ξεκινάει ο αγώνας της πίπας. Μετά από λίγο κάθεται επάνω μου, για την 1η στάση και εγώ της έπαιζα το πεος της που είχε γίνει πέτρα. Έπειτα 2η στάση στο όρθιο από πίσω που την έσπρωχνα και πήγαινε το τραπεζάκι με τον καθρέφτη πέρα δώθε. Κατόπιν κορύφωση και τελείωμα με το κωλαράκι της να σφίγγει στραγγίζοντας και την τελευταία μου σταγόνα. Χωρίς να είναι gfe που γουστάρω κυρίως, είχαμε καλή χημεία. Αφού καθαριστήκαμε, πιάσαμε κουβέντα για κάποια θέματα. Είναι όντως ενδιαφέρον άτομο με συγκροτημένη σκέψη για την ζωή. Καλό σεξ αν και κρατάει αποστάσεις, αξίζε για μια φορά η εμπειρία/επίσκεψη.
Επειδή δεν βρήκα thread, γράφω την εμπειρία μου πριν λίγες ημέρες. Εύκολη επικοινωνία και βουρ στην Καλλιθέα για συνάντηση. Από το τηλέφωνο ήδη σε σεξι διάθεση. Χτυπάω τηλέφωνο και ανεβαίνω στο διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια μορφή, με αέρα ντίβας και διαπεραστικό βλέμμα. Περιποιημένη με μαύρα μαλλιά πιασμένα όρθια σε στυλ σπανιόλας, φορώντας ένα κόκκινο μπούστο κορμάκι. Με οδηγεί στα ενδότερα για κρεβάτι και χαζεύω τον γυμνασμένο κώλο της. Ξαπλώνοντας, μου πετάει ένα στήθος έξω με καλές αναλογίες και με ποιοτικό ανάγλυφο. Ήταν ωραίο για γλύψιμο. Να αναφέρω επιβεβαιώνοντας και άλλους συναγωνιστές, οτι το σώμα της είναι φουλ γυμνασμένο, μοσχομυριστό και πεντακάθαρο. Αρχίζοντας χουφτώματα κ.α. προκαταρτικά, με πέρασμα προφυλακτικού, ξεκινάει ο αγώνας της πίπας. Μετά από λίγο κάθεται επάνω μου, για την 1η στάση και εγώ της έπαιζα το πεος της που είχε γίνει πέτρα. Έπειτα 2η στάση στο όρθιο από πίσω που την έσπρωχνα και πήγαινε το τραπεζάκι με τον καθρέφτη πέρα δώθε. Κατόπιν κορύφωση και τελείωμα με το κωλαράκι της να σφίγγει στραγγίζοντας και την τελευταία μου σταγόνα. Χωρίς να είναι gfe που γουστάρω κυρίως, είχαμε καλή χημεία. Αφού καθαριστήκαμε, πιάσαμε κουβέντα για κάποια θέματα. Είναι όντως ενδιαφέρον άτομο με συγκροτημένη σκέψη για την ζωή. Καλό σεξ αν και κρατάει αποστάσεις, αξίζε για μια φορά η εμπειρία/επίσκεψη.
stefan sal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστες..Σκέφτομαι μέσα στη βδομάδα να κλείσω με Nancyzaxaria, ειδα insta και έχω πάθει σοκ!!! Εχει πάρει κανείς πρόσφατα? Αξίζει σαν παθητική?
H ζαχαρια ειναι μεγαλη φιρμα δεν ξερω αν αντεχει η τσεπη σου και το κυριοτερο αν θελει και αυτηΚαλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστες..Σκέφτομαι μέσα στη βδομάδα να κλείσω με Nancyzaxaria, ειδα insta και έχω πάθει σοκ!!! Εχει πάρει κανείς πρόσφατα? Αξίζει σαν παθητική?
stefan sal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 1.071
Εχει ανεβάσει αγγελία στο kane sex.. 150 ευρώ την ώρα λέει..Πίστεψέ με η τσέπη αντέχει και πολύ παραπάνω.. Η ερώτησή μου ήταν αν είναι έχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες της σαν παθητική..Το αν θα με δεχτεί ή αν το αντέχει η τσέπη μου είναι άλλο θέμα..Σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωσηH ζαχαρια ειναι μεγαλη φιρμα δεν ξερω αν αντεχει η τσεπη σου και το κυριοτερο αν θελει και αυτη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K