Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
658
Πόντοι
81
Αρούλη είσαι από εκείνους που λένε το "καταπληκτικό" σύνθημα γίνε Άρης για να γουστάρεις; Καθόλου δε με ενδιαφέρει ποια θίγεις και ποια όχι, έγραψα πουθενά όνομα; Πάντως κάποιες άλλες ώριμες μαντάμ αν μπορούσαν να κάνουν λίγο γυμναστική δε θα γέρναγαν άσχημα.
Ρε συ τον ΑΡΗ την τον μπλεκεις?Πανε εκει να σε γαμαει η Βιντα και ασε ησυχο τον ΑΡΗ...

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
899
Πόντοι
86
Ρε συ τον ΑΡΗ την τον μπλεκεις?Πανε εκει να σε γαμαει η Βιντα και ασε ησυχο τον ΑΡΗ...
ααα είσαι και εσύ από αυτούς που πλακώνονται για τα οπαδικά; Περαστικά σου. Πάντως εμένα προσωπικά η Vida δε με γαμάει αλλά μόνο με δέρνει. Άλλους βέβαια και τους γαμάει και τους δέρνει.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
658
Πόντοι
81
ααα είσαι και εσύ από αυτούς που πλακώνονται για τα οπαδικά; Περαστικά σου. Πάντως εμένα προσωπικά η Vida δε με γαμάει αλλά μόνο με δέρνει. Άλλους βέβαια και τους γαμάει και τους δέρνει.
Βρε οτι θελεις να κανεις.....και οχι δεν πλακωνομαι για τα οπαδικα αλλα που κολλαει ο ΑΡΗΣ σε αυτη την σελιδα...

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
331
Πόντοι
21
Αρούλη είσαι από εκείνους που λένε το "καταπληκτικό" σύνθημα γίνε Άρης για να γουστάρεις; Καθόλου δε με ενδιαφέρει ποια θίγεις και ποια όχι, έγραψα πουθενά όνομα; Πάντως κάποιες άλλες ώριμες μαντάμ αν μπορούσαν να κάνουν λίγο γυμναστική δε θα γέρναγαν άσχημα.
κοκκάλι είναι η βίντα με ζαρωμένα πόδια

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
413
Πόντοι
21
στο παρατσούκλι κάποιου που γράφει ανοησίες
Μια ανοησια είσαι μονος σου μπαρμπα Κωστα, εχεις γίνει χειρότερος απο αυτους που εβριζες. Κουρασες ολο σποντες για καποια που τι να κανουμε τη γουσταρει αρκετός κοσμος και ας εχει την ηλικια σου και γλυψιμο γαι τη Vida. Ελα ενταξει τραβα να παρεις τα χαπια σου τωρα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
331
Πόντοι
21
Για αυτό έχει στείλει νοσοκομείο η βίντα τον καψερό από στράπ σαλονικιό

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
444
Πόντοι
21
Το ότι κάνει τουρ καθε μήνα μπορεί κα να σημαιίνει ακριβως το αντίθετο . Αναδουλειές εντός έδρας δηλαδή. Η Λόλα δεν εκανε ποτέ τουρ , η Θεανω το ίδιο . Η μονη που κάνει τουρ και σαρωνει στα σιγουρα ειναι η Ερικα πως αλλιως να εξηγηθεί ότι οποτε ερχεται εδω αντι για 5 μερες που ανακοινωνει καθεται 15

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα
Η βαρώνη έχει σταματήσει

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
444
Πόντοι
21
Το ότι κάνει τουρ καθε μήνα μπορεί κα να σημαιίνει ακριβως το αντίθετο . Αναδουλειές εντός έδρας δηλαδή. Η Λόλα δεν εκανε ποτέ τουρ , η Θεανω το ίδιο . Η μονη που κάνει τουρ και σαρωνει στα σιγουρα ειναι η Ερικα πως αλλιως να εξηγηθεί ότι οποτε ερχεται εδω αντι για 5 μερες που ανακοινωνει καθεται 15 ;
Έρχεται η έρικα Θεσσαλονίκη και βάζω στοίχημα ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες,μακάρι να σας έρθει και η θεανώ η χαρά του ποδολάγνου τα ομορφότερα πόδια από όλες έχει

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Έρχεται η έρικα Θεσσαλονίκη και βάζω στοίχημα ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες,μακάρι να σας έρθει και η θεανώ η χαρά του ποδολάγνου τα ομορφότερα πόδια από όλες έχει
Θεανω ελα η εστω τηλεφωνησε!

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τι λέτε.Άρχισα με την Κυρία Vida να μην έχω πάρει ούτε δάχτυλο.Και τώρα μπορώ και από τα πιο μεγάλα στραπ να πάρω.Έχω κάνει sounding, βελόνες και όμως ποτέ δεν είχα ούτε πόνο(εκτός από τις βελόνες που ήταν μέσα στο πρόγραμμα χαχα),ούτε φόβο,ούτε με τραυμάτησε κάπως ή μου έμεινε κάτι μετά από κανένα session.Δεν κινδυνέψα,δεν ένιωσα να κινδυνεύω και ούτε θα κινδυνέψω.Ακόμα και όταν αγχωνόμουν από την προσμονή σε πολλά πάντα με καθησύχαζε και μου υπενθύμιζε την λέξη ασφαλείας σε περίπτωση που πάνω στην καύλα και στην προσμονή την είχα ξεχάσει.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη να νοιάζετε τόσο πολύ για την υγεία του υποτακτικού.Ψυχική και σωματική.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Τώρα 100 φορές το είπα και άλλες 1.000 θα το πώ και συνεχίζει από εκεί.Η γυναίκα είναι πανέμορφη,κορμάρα, ποδάρες.Και κάθε φορά που αρχίζει το session και την βλέπεις όρθια από πάνω σου είναι πραγματικά μια Θεά.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
899
Πόντοι
86
Αρούλη, Φωτούλη και Σιμούλη ότι και να λέτε η Vida είναι top, εσείς πηγαίνετε όπου θέλετε, δε σας απαγορεύει κανείς να είστε λάτρεις της θεωρίας "η γριά κότα έχει το ζουμί", όταν όμως λέτε ψέματα να περιμένετε και απάντηση.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
899
Πόντοι
86
Τώρα 100 φορές το είπα και άλλες 1.000 θα το πώ και συνεχίζει από εκεί.Η γυναίκα είναι πανέμορφη,κορμάρα, ποδάρες.Και κάθε φορά που αρχίζει το session και την βλέπεις όρθια από πάνω σου είναι πραγματικά μια Θεά.
Άστους να λένε, και η Vida είναι και ακομπλεξάριστη μιας και δεν ανεβάζει ψεύτικες φωτογραφίες για να αλλάξει και να ομορφύνει τα χαρακτηριστικά της. Άλλες το κάνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Άλλωστε όταν τις κουβαλάω τις βαλίτσες βλέπω πως την κοιτάνε οι άλλοι άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom