Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Άστους να λένε, και η Vida είναι και ακομπλεξάριστη μιας και δεν ανεβάζει ψεύτικες φωτογραφίες για να αλλάξει και να ομορφύνει τα χαρακτηριστικά της. Άλλες το κάνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Άλλωστε όταν τις κουβαλάω τις βαλίτσες βλέπω πως την κοιτάνε οι άλλοι άντρες.
Τσακαλε τα συμφωνήσω το πόδι είναι λαμπάδα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.828
Πόντοι
456
Για αυτό έχει στείλει νοσοκομείο η βίντα τον καψερό από στράπ σαλονικιό
Το να μην σου αρέσει η κοπέλα το αντιλαμβάνομαι. Το να την εκθέτεις με παραφιλολογίες και ψέμματα είναι τραγικό. Για τις περισσότες αν όχι για όλες υπάρχει μια παρόμοιια ανοησία και εδω και τόσο καιρό την αναπαράγεις συνεχώς. Ωραία, το διαβάσαμε 100 φορές νομίζω πως είναι αρκετές. Είναι και αστείο και ύποπτο το ότι θες να της κάνεις ζημιά επαγγελματικά. Αυτήν την θέση θα την κρατούσα για όλες! Εξάλλου δεν με λες και τακτικό πελάτη της.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.828
Πόντοι
456
Ατελειωτες ναι και ομοιομορφες δεν ξεχωρίζεις γάμπα απο μπουτι, μια ευθεία
Προσωπικά το αδύνατο και μακρύ πόδι μου αρέσει. Αν και δεν είμαι πολύ φαν της πατούσας, θα συμφωνήσω ότι οι πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών της δεν είναι το δυνατό της σημείο. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι φετίχ μου.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
895
Πόντοι
86
Για να το λέει ο συνάδελφος κάτι θα ξέρει. Ας μας πει
Εγώ θα σου πω αυτό. Επειδή όταν φεύγει από την Αθήνα συνήθως πηγαίνω για να τη βοηθήσω με τις βαλίτσες βλέπω πως έχει καθαριστεί το airbnb που έχει νοικιάσει. Μέχρι και από το πάτωμα μπορεί να φάει κάποιος, πιο καθαρό από τα πιάτα είναι.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Ένας αστικός μύθος έλεγε οτι η θεανώ 2 φορές που ήταν να έρθει το ακύρωσε. Λές τρίτη και φαρμακερή;
Και να πεις οτι θα βγει ζημιωμενη...κασα ντε παπελ θα κανει με μια επισκεψη στο βορεινο χωριο μας.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Το προφίλ αυτό δεν χαίρει αξιοπιστίας.
Ναι πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει τίποτα τέτοιο.Έχω πάει τόσες φορές έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα το είπα και στο προηγούμενο μήνυμα.Πιο επαγγελματίας δεν υπάρχει το έχω ξαναπεί.Ήταν όλα πεντακάθαρα ούτε τα χειρουργεία είναι τόσο καθαρά.Και σε όλα ήταν πάντα προσεκτική και ένιωθα πάντα οτι είχε τον έλεγχο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.828
Πόντοι
456
Και να πεις οτι θα βγει ζημιωμενη...κασα ντε παπελ θα κανει με μια επισκεψη στο βορεινο χωριο μας.
Ισχύει. Μην κάτσει όμως 2-3 μέρες όπως η Όλγα και την κάνει και όποιος πρόλαβε πρόλαβε... Τόσα χρόνια καριέρα και μια φορά δεν ανέβηκε.... Απωθημένο μας άφησε.

Saley

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
απο οσο εχω δει σε φώτο και σε βιντεσκια της στο τελεγκραμ.... νομιζω πως εχουν περάσει και λιγοτερο ομορφες απο την βιντα. Τοση αρνητικοτητα δεν ειδα. δεν καταλαβαινω. και στις συνεντευξεις της μια χαρα κουβεντα έκανε. καλλιεργημένη κοπελα ακουγονταν και φαινονταν να ξερει απο bdsm. θα την συναντησω αθηνα και θα βγαλω συμπερασμα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
895
Πόντοι
86
απο οσο εχω δει σε φώτο και σε βιντεσκια της στο τελεγκραμ.... νομιζω πως εχουν περάσει και λιγοτερο ομορφες απο την βιντα. Τοση αρνητικοτητα δεν ειδα. δεν καταλαβαινω. και στις συνεντευξεις της μια χαρα κουβεντα έκανε. καλλιεργημένη κοπελα ακουγονταν και φαινονταν να ξερει απο bdsm. θα την συναντησω αθηνα και θα βγαλω συμπερασμα.
Η αρνητικότητα φίλε μου είναι κυρίως εξαιτίας μου. Κάποια στιγμή (πολύ πριν συναντήσω την Vida) είχα γράψει ότι μια ώριμη μαντάμ επεξεργάζεται φουλ τις φωτογραφίες της και φαίνεται 30 ενώ είναι πάνω από 50, κάποιοι Ταλιμπάν της θύμωσαν και άρχισαν να με βρίζουν.
Κάποιους μήνες αργότερα έκανα συνεδρία με την Vida και επειδή μου άρεσε υπερβολικά έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Από τότε έχω κάνει 7 συνεδρίες μαζί της και έχω περάσει ερεθιστικότατες ώρες μαζί της. Οι γεροντολάγνοι όμως είχαν κρατήσει μανιάτικο αυτά που είχα γράψει για την ώριμη μαντάμ και για να χτυπήσουν εμένα άρχισαν να γράφουν τις αηδίες τους και τα ψέματά τους για την Vida. Είναι αυτό που λέει ο λαός "το γινάτι βγάζει μάτι".
Όσα και να λένε όμως δε μπορούν να τη βλάψουν γιατί η Vida είναι κορυφαία αφέντρα και πολύ καλός χαρακτήρας. Όποιος την έχει συναντήσει το γνωρίζει.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.062
Πόντοι
456
Η αρνητικότητα φίλε μου είναι κυρίως εξαιτίας μου. Κάποια στιγμή (πολύ πριν συναντήσω την Vida) είχα γράψει ότι μια ώριμη μαντάμ επεξεργάζεται φουλ τις φωτογραφίες της και φαίνεται 30 ενώ είναι πάνω από 50, κάποιοι Ταλιμπάν της θύμωσαν και άρχισαν να με βρίζουν.
Κάποιους μήνες αργότερα έκανα συνεδρία με την Vida και επειδή μου άρεσε υπερβολικά έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Από τότε έχω κάνει 7 συνεδρίες μαζί της και έχω περάσει ερεθιστικότατες ώρες μαζί της. Οι γεροντολάγνοι όμως είχαν κρατήσει μανιάτικο αυτά που είχα γράψει για την ώριμη μαντάμ και για να χτυπήσουν εμένα άρχισαν να γράφουν τις αηδίες τους και τα ψέματά τους για την Vida. Είναι αυτό που λέει ο λαός "το γινάτι βγάζει μάτι".
Όσα και να λένε όμως δε μπορούν να τη βλάψουν γιατί η Vida είναι κορυφαία αφέντρα και πολύ καλός χαρακτήρας. Όποιος την έχει συναντήσει το γνωρίζει.
50 είναι?

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
η αρνητικοτητα δεν εχει να κανει με τη βιντα καθαυτη αλλα με τους λογης λογης κοιλαραδες σπασαρχιδηδες που σπαμαρουν καθημερινα ποσες βαλιτσες κουβαλησαν για χαρη της Βιδας

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
895
Πόντοι
86
πω πω! Τι έγραψε ο μπούλης ο tomfoorerry; Όποτε με προσβάλει κάποιος μπουγελόφατσας βάζω τη γάτα μου να κλαίει.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
πω πω! Τι έγραψε ο μπούλης ο tomfoorerry; Όποτε με προσβάλει κάποιος μπουγελόφατσας βάζω τη γάτα μου να κλαίει.
σε χουμε δει κεφτε χοντρομπαλα και στο φετλαιφ ασε μας τραγο πανε κουβαλα καμια βαλιτσα

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
407
Πόντοι
21
Αρούλη, Φωτούλη και Σιμούλη ότι και να λέτε η Vida είναι top, εσείς πηγαίνετε όπου θέλετε, δε σας απαγορεύει κανείς να είστε λάτρεις της θεωρίας "η γριά κότα έχει το ζουμί", όταν όμως λέτε ψέματα να περιμένετε και απάντηση.
Βρε σαλιάρηηηη ....μπάρμπα Κωσταααα..... μας τα έκανες τα αρχίδια μας κομπόστααααα...... γράψε πάλιιιι για τη Vida και όποια άλληηηη..... σου γουστάρειιιιιιιι .... πρήξεεεε μας ..... και το παπάριιιιιιι. Οποιος έχει παει γήπεδο έχει πιάσει και το ρυθμό που ταγουδιέται :grin:
:cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
895
Πόντοι
86
σε χουμε δει κεφτε χοντρομπαλα και στο φετλαιφ ασε μας τραγο πανε κουβαλα καμια βαλιτσα
Τι έγινε βρε λουλούκο; Με παίρνεις μάτι στο fetlife και την παίζεις με τις φωτογραφίες μου; Δε στο είχα λουλούκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom