απο οσο εχω δει σε φώτο και σε βιντεσκια της στο τελεγκραμ.... νομιζω πως εχουν περάσει και λιγοτερο ομορφες απο την βιντα. Τοση αρνητικοτητα δεν ειδα. δεν καταλαβαινω. και στις συνεντευξεις της μια χαρα κουβεντα έκανε. καλλιεργημένη κοπελα ακουγονταν και φαινονταν να ξερει απο bdsm. θα την συναντησω αθηνα και θα βγαλω συμπερασμα.
Η αρνητικότητα φίλε μου είναι κυρίως εξαιτίας μου. Κάποια στιγμή (
πολύ πριν συναντήσω την Vida) είχα γράψει ότι μια ώριμη μαντάμ επεξεργάζεται φουλ τις φωτογραφίες της και φαίνεται 30 ενώ είναι πάνω από 50, κάποιοι Ταλιμπάν της θύμωσαν και άρχισαν να με βρίζουν.
Κάποιους μήνες αργότερα έκανα συνεδρία με την Vida και επειδή μου άρεσε υπερβολικά έγραψα καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Από τότε έχω κάνει 7 συνεδρίες μαζί της και έχω περάσει ερεθιστικότατες ώρες μαζί της. Οι γεροντολάγνοι όμως είχαν κρατήσει μανιάτικο αυτά που είχα γράψει για την ώριμη μαντάμ και για να χτυπήσουν εμένα άρχισαν να γράφουν τις αηδίες τους και τα ψέματά τους για την Vida. Είναι αυτό που λέει ο λαός "το γινάτι βγάζει μάτι".
Όσα και να λένε όμως δε μπορούν να τη βλάψουν γιατί η Vida είναι κορυφαία αφέντρα και πολύ καλός χαρακτήρας. Όποιος την έχει συναντήσει το γνωρίζει.