You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 330K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ρε συ τον ΑΡΗ την τον μπλεκεις?Πανε εκει να σε γαμαει η Βιντα και ασε ησυχο τον ΑΡΗ...Αρούλη είσαι από εκείνους που λένε το "καταπληκτικό" σύνθημα γίνε Άρης για να γουστάρεις; Καθόλου δε με ενδιαφέρει ποια θίγεις και ποια όχι, έγραψα πουθενά όνομα; Πάντως κάποιες άλλες ώριμες μαντάμ αν μπορούσαν να κάνουν λίγο γυμναστική δε θα γέρναγαν άσχημα.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 899
- Πόντοι
- 86
ααα είσαι και εσύ από αυτούς που πλακώνονται για τα οπαδικά; Περαστικά σου. Πάντως εμένα προσωπικά η Vida δε με γαμάει αλλά μόνο με δέρνει. Άλλους βέβαια και τους γαμάει και τους δέρνει.Ρε συ τον ΑΡΗ την τον μπλεκεις?Πανε εκει να σε γαμαει η Βιντα και ασε ησυχο τον ΑΡΗ...
Βρε οτι θελεις να κανεις.....και οχι δεν πλακωνομαι για τα οπαδικα αλλα που κολλαει ο ΑΡΗΣ σε αυτη την σελιδα...ααα είσαι και εσύ από αυτούς που πλακώνονται για τα οπαδικά; Περαστικά σου. Πάντως εμένα προσωπικά η Vida δε με γαμάει αλλά μόνο με δέρνει. Άλλους βέβαια και τους γαμάει και τους δέρνει.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 899
- Πόντοι
- 86
στο παρατσούκλι κάποιου που γράφει ανοησίεςΒρε οτι θελεις να κανεις.....και οχι δεν πλακωνομαι για τα οπαδικα αλλα που κολλαει ο ΑΡΗΣ σε αυτη την σελιδα...
κοκκάλι είναι η βίντα με ζαρωμένα πόδιαΑρούλη είσαι από εκείνους που λένε το "καταπληκτικό" σύνθημα γίνε Άρης για να γουστάρεις; Καθόλου δε με ενδιαφέρει ποια θίγεις και ποια όχι, έγραψα πουθενά όνομα; Πάντως κάποιες άλλες ώριμες μαντάμ αν μπορούσαν να κάνουν λίγο γυμναστική δε θα γέρναγαν άσχημα.
Να έρθει Σαλονίκη η θεανώΓια δάκτυλα πάρε ΚΤΕΛ και τράβα Αθηνα, Θεανω μακράν τα πιο τέλεια πόδια
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε γμτ, να το εισηγηθουμε στο Υπ. Πολιτισμου, τη χρειαζομαστε!Να έρθει Σαλονίκη η θεανώ
Μια ανοησια είσαι μονος σου μπαρμπα Κωστα, εχεις γίνει χειρότερος απο αυτους που εβριζες. Κουρασες ολο σποντες για καποια που τι να κανουμε τη γουσταρει αρκετός κοσμος και ας εχει την ηλικια σου και γλυψιμο γαι τη Vida. Ελα ενταξει τραβα να παρεις τα χαπια σου τωραστο παρατσούκλι κάποιου που γράφει ανοησίες
Για αυτό έχει στείλει νοσοκομείο η βίντα τον καψερό από στράπ σαλονικιόααα είσαι και εσύ από αυτούς που πλακώνονται για τα οπαδικά; Περαστικά σου. Πάντως εμένα προσωπικά η Vida δε με γαμάει αλλά μόνο με δέρνει. Άλλους βέβαια και τους γαμάει και τους δέρνει.
κανονικά αυτή πρέπει να μας πληρώνειθα παει και στα 80
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Το ότι κάνει τουρ καθε μήνα μπορεί κα να σημαιίνει ακριβως το αντίθετο . Αναδουλειές εντός έδρας δηλαδή. Η Λόλα δεν εκανε ποτέ τουρ , η Θεανω το ίδιο . Η μονη που κάνει τουρ και σαρωνει στα σιγουρα ειναι η Ερικα πως αλλιως να εξηγηθεί ότι οποτε ερχεται εδω αντι για 5 μερες που ανακοινωνει καθεται 15
Η βαρώνη έχει σταματήσειΣυμφωνώ απόλυτα φίλε μου δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Έρχεται η έρικα Θεσσαλονίκη και βάζω στοίχημα ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες,μακάρι να σας έρθει και η θεανώ η χαρά του ποδολάγνου τα ομορφότερα πόδια από όλες έχειΤο ότι κάνει τουρ καθε μήνα μπορεί κα να σημαιίνει ακριβως το αντίθετο . Αναδουλειές εντός έδρας δηλαδή. Η Λόλα δεν εκανε ποτέ τουρ , η Θεανω το ίδιο . Η μονη που κάνει τουρ και σαρωνει στα σιγουρα ειναι η Ερικα πως αλλιως να εξηγηθεί ότι οποτε ερχεται εδω αντι για 5 μερες που ανακοινωνει καθεται 15 ;
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Θεανω ελα η εστω τηλεφωνησε!Έρχεται η έρικα Θεσσαλονίκη και βάζω στοίχημα ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες,μακάρι να σας έρθει και η θεανώ η χαρά του ποδολάγνου τα ομορφότερα πόδια από όλες έχει
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Η πιο όμορφη είναι η θεανώΘεανω ελα η εστω τηλεφωνησε!
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.064
- Πόντοι
- 456
Πες μας πληροφορίες. Το θέμα είναι σοβαρόΓια αυτό έχει στείλει νοσοκομείο η βίντα τον καψερό από στράπ σαλονικιό
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες τι λέτε.Άρχισα με την Κυρία Vida να μην έχω πάρει ούτε δάχτυλο.Και τώρα μπορώ και από τα πιο μεγάλα στραπ να πάρω.Έχω κάνει sounding, βελόνες και όμως ποτέ δεν είχα ούτε πόνο(εκτός από τις βελόνες που ήταν μέσα στο πρόγραμμα χαχα),ούτε φόβο,ούτε με τραυμάτησε κάπως ή μου έμεινε κάτι μετά από κανένα session.Δεν κινδυνέψα,δεν ένιωσα να κινδυνεύω και ούτε θα κινδυνέψω.Ακόμα και όταν αγχωνόμουν από την προσμονή σε πολλά πάντα με καθησύχαζε και μου υπενθύμιζε την λέξη ασφαλείας σε περίπτωση που πάνω στην καύλα και στην προσμονή την είχα ξεχάσει.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη να νοιάζετε τόσο πολύ για την υγεία του υποτακτικού.Ψυχική και σωματική.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Τώρα 100 φορές το είπα και άλλες 1.000 θα το πώ και συνεχίζει από εκεί.Η γυναίκα είναι πανέμορφη,κορμάρα, ποδάρες.Και κάθε φορά που αρχίζει το session και την βλέπεις όρθια από πάνω σου είναι πραγματικά μια Θεά.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 899
- Πόντοι
- 86
Άστους να λένε, και η Vida είναι και ακομπλεξάριστη μιας και δεν ανεβάζει ψεύτικες φωτογραφίες για να αλλάξει και να ομορφύνει τα χαρακτηριστικά της. Άλλες το κάνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Άλλωστε όταν τις κουβαλάω τις βαλίτσες βλέπω πως την κοιτάνε οι άλλοι άντρες.Τώρα 100 φορές το είπα και άλλες 1.000 θα το πώ και συνεχίζει από εκεί.Η γυναίκα είναι πανέμορφη,κορμάρα, ποδάρες.Και κάθε φορά που αρχίζει το session και την βλέπεις όρθια από πάνω σου είναι πραγματικά μια Θεά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις