Νέα

Αφέντρα Dama Vida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.055
Πόντοι
201
Βρες την εικόνα....
1768212398565.jpeg

emmanouil2003

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
1.286
Πόντοι
201

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.
Ωστόσο το γεγονός ότι ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι, δεν είναι για μένα οκ. Το ελάχιστο που περιμένω καταβάλοντας ένα διόλου για το βαλάντιο μου ποσό, είναι να δω να γευτώ και να απολαύσω ένα όμορφο γυναικείο σώμα και όχι μια ντυμένη γκόμενα που θα την δω και στη λαϊκή. ΟΚ, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς και σεξ, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άνετα και τζάμπα, ωστόσο όπως είπες κι εσύ θα απογείωνε το σέσιον αν έβγαζε και κάνα ρούχο. Προσωπικά ένα λόγος που δεν επεδίωξα να την δω ήταν αυτός ακριβώς.
Να βάλω και ένα υστερόγραφο για το τεράτιο ζήτημα του 'σεξ με αφέντρα'. Στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδεοληπτική προσέγγιση στην οποία έχουν οχυρωθεί οι περισσότερες, ότι οι αφέντρες εκ της θέσεως τους, δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν σεξ. Εγώ θα έλεγα κολοκύθια με τη ρίγανη. Μια χαρά μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι , εαν με το κατάλληλο mindset μπαίνεις στην λογική ότι το αρσενικό χρησιμοποείται ως όργανο ηδονής για την ικανοποίηση της κυρίας του. Η Ίσιδα που το προσφέρει δεν νομίζω ότι λιγότερο αφέντρα από κάτι άλλες που δεν το προσφέρουν. Ωστόσο αν αυτό είναι hard limit, το σέβομαι απολύτως και πάντως δεν το απαιτώ. Όλα τ' άλλα όμως τα περιμένω.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με το θέμα αφέντρα και σεξ.

Όσον αφορα το γυμνό και την απόλαυση του γυναικείου σώματος επαυξάνω. Και για μένα αποτελεί λόγος για το ότι έχω περιορισμένες συναντήσεις μαζί της. Από την άλλη, παλί καλά βέβαια που δεν κάνει γυμνό γιατί θα ξεπαραδιαζόμουν...

Η κοπέλα θέτει τους περιορισμούς και την τιμή και ο καθένας αποφασίζει. Αν δεν της βγαίνει κιόλας να κάνει γυμνό δεν θα το κάνει και καλά. Για μένα μια τέτοια περίπτωση είναι χειρότερη από το να μην το κάνει καθόλου.

Όπως και να έχει, όποτε την συνάντησα βγήκα γεμάτος, γοητευμένος και ικανοποιημένος από το σέσσιον.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Εντυπωσιακή. Έβαλε λίγα κιλάκια αλλά κάθισαν καλά πάνω της. Αν και εγώ την προτιμούσα όπως ήταν πιο στεγνή - αλλά γούστα είναι αυτα. Όπως και να έχει είναι Γυναικάρα και είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Καλά για σεξ δύσκολα να βρεις αφέντρα να το προσφέρει. Aν έκανε έστω facetting.... Θα το απογείωνε το session. Εφόσον όμως από την αρχή σου ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι είναι όλα οκ.
Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.
Ωστόσο το γεγονός ότι ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι, δεν είναι για μένα οκ. Το ελάχιστο που περιμένω καταβάλοντας ένα διόλου για το βαλάντιο μου ποσό, είναι να δω να γευτώ και να απολαύσω ένα όμορφο γυναικείο σώμα και όχι μια ντυμένη γκόμενα που θα την δω και στη λαϊκή. ΟΚ, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς και σεξ, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άνετα και τζάμπα, ωστόσο όπως είπες κι εσύ θα απογείωνε το σέσιον αν έβγαζε και κάνα ρούχο. Προσωπικά ένα λόγος που δεν επεδίωξα να την δω ήταν αυτός ακριβώς.
Να βάλω και ένα υστερόγραφο για το τεράτιο ζήτημα του 'σεξ με αφέντρα'. Στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδεοληπτική προσέγγιση στην οποία έχουν οχυρωθεί οι περισσότερες, ότι οι αφέντρες εκ της θέσεως τους, δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν σεξ. Εγώ θα έλεγα κολοκύθια με τη ρίγανη. Μια χαρά μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι , εαν με το κατάλληλο mindset μπαίνεις στην λογική ότι το αρσενικό χρησιμοποείται ως όργανο ηδονής για την ικανοποίηση της κυρίας του. Η Ίσιδα που το προσφέρει δεν νομίζω ότι λιγότερο αφέντρα από κάτι άλλες που δεν το προσφέρουν. Ωστόσο αν αυτό είναι hard limit, το σέβομαι απολύτως και πάντως δεν το απαιτώ. Όλα τ' άλλα όμως τα περιμένω.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με το θέμα αφέντρα και σεξ.

Όσον αφορα το γυμνό και την απόλαυση του γυναικείου σώματος επαυξάνω. Και για μένα αποτελεί λόγος για το ότι έχω περιορισμένες συναντήσεις μαζί της. Από την άλλη, παλί καλά βέβαια που δεν κάνει γυμνό γιατί θα ξεπαραδιαζόμουν...

Η κοπέλα θέτει τους περιορισμούς και την τιμή και ο καθένας αποφασίζει. Αν δεν της βγαίνει κιόλας να κάνει γυμνό δεν θα το κάνει και καλά. Για μένα μια τέτοια περίπτωση είναι χειρότερη από το να μην το κάνει καθόλου.

Όπως και να έχει, όποτε την συνάντησα βγήκα γεμάτος, γοητευμένος και ικανοποιημένος από το σέσσιον.
Ο σκοπός επετεύχθη λοιπόν και αυτό είναι το ζητούμενο! Το πρόβλημα με εσάς του Θεσσαλονικιούς είναι ότι γενικά δεν έχετε και πάρα πολλές επιλογές, αν και εδώ κάτω μην νομίζεις ότι πέραν των γνωστών 3-4 καθιερωμένων, υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
203
Πόντοι
1
Καλησπέρα!! Η Κυρία Vida θα βρίσκεται στην Λάρισα 15,16 και 17 Ιανουαρίου

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Όχι ρε πούστη μου, μπατάλεψε κι αυτή; Έτσι όπως πάει να γίνει θα της ζητάμε εμείς να μείνει με τα ρούχα.
Ρε συ sub πες της να χάσει κάνα κιλό, ακόμα ωραία γυναίκα είναι, αλλά άμα σε πάρει η κάτω βόλτα μετά δεν το μαζεύεις. Φταίνε και οι θεσσαλονικείς που τους αρέσουν οι ανατολίτισσες.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
203
Πόντοι
1
Όχι ρε πούστη μου, μπατάλεψε κι αυτή; Έτσι όπως πάει να γίνει θα της ζητάμε εμείς να μείνει με τα ρούχα.
Ρε συ sub πες της να χάσει κάνα κιλό, ακόμα ωραία γυναίκα είναι, αλλά άμα σε πάρει η κάτω βόλτα μετά δεν το μαζεύεις. Φταίνε και οι θεσσαλονικείς που τους αρέσουν οι ανατολίτισσες.
Όχι φίλος κάνεις λάθος η κοπέλα έχει κορμάρα. Ψηλή, γυμνασμένη και ότι βάρος παραπάνω πήρε πήγε ακριβώς εκεί που πρέπει. Της πήγανε πάρα πολυ πραγματικά, ανοίγει η πόρτα και σου πέφτει το σαγόνι μόλις την βλέπεις

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
203
Πόντοι
1
Πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες. Το κορμί της είναι λαμπάδα!! Βλέπεις να έχει ξεφύγει πουθενά?

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
574
Πόντοι
81
Πρόσφατες είναι οι φωτογραφίες. Το κορμί της είναι λαμπάδα!! Βλέπεις να έχει ξεφύγει πουθενά?
Εσένα σε δίνει κανά φράγκο για το προμο ή τσαμπα δουλευεις ; Εστω καμια εκπτωση ; . Στο προκειμενο τωρα απο τη Vida έλειπαν κιλά οπότε εχει περιθωριο να βαλει και άλλα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Αν και δυνατή στις φώτο έστω και χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο, από κοντά είναι σαφέστατα πιο εντυπωσιακή. Με τακούνια δίμετρο το κορμί...

Την προτιμούσα με λιγότερα κιλά αλλά ναι, την έπαιρνε να πάρει και τα πήρε καλά. Ωστόσο, για τα γούστα μου πάντα, νομίζω δεν θα πρέπει να πάρει άλλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom