mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 522
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα σε όλους, το συγκεκριμένο νήμα αφορά την κυρία Βιντα και όσους θελουνε να ρωτησουνε, να πουνε τις απόψεις του και ότι άλλο μπορεί να θέλει ο καθένας.
www.prosopikesaggelies.gr
Εντυπωσιακή. Έβαλε λίγα κιλάκια αλλά κάθισαν καλά πάνω της. Αν και εγώ την προτιμούσα όπως ήταν πιο στεγνή - αλλά γούστα είναι αυτα. Όπως και να έχει είναι Γυναικάρα και είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Είναι πανέμορφη - μακάρι να κανε σεξ ή ένα sensual πρόγραμμα τέλος πάντων.
Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.Εντυπωσιακή. Έβαλε λίγα κιλάκια αλλά κάθισαν καλά πάνω της. Αν και εγώ την προτιμούσα όπως ήταν πιο στεγνή - αλλά γούστα είναι αυτα. Όπως και να έχει είναι Γυναικάρα και είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
Καλά για σεξ δύσκολα να βρεις αφέντρα να το προσφέρει. Aν έκανε έστω facetting.... Θα το απογείωνε το session. Εφόσον όμως από την αρχή σου ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι είναι όλα οκ.
Από πότε άρχισε η Isida να προσφέρει sex ? Καινουργιο ειναι αυτό ;Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.
Ωστόσο το γεγονός ότι ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι, δεν είναι για μένα οκ. Το ελάχιστο που περιμένω καταβάλοντας ένα διόλου για το βαλάντιο μου ποσό, είναι να δω να γευτώ και να απολαύσω ένα όμορφο γυναικείο σώμα και όχι μια ντυμένη γκόμενα που θα την δω και στη λαϊκή. ΟΚ, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς και σεξ, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άνετα και τζάμπα, ωστόσο όπως είπες κι εσύ θα απογείωνε το σέσιον αν έβγαζε και κάνα ρούχο. Προσωπικά ένα λόγος που δεν επεδίωξα να την δω ήταν αυτός ακριβώς.
Να βάλω και ένα υστερόγραφο για το τεράτιο ζήτημα του 'σεξ με αφέντρα'. Στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδεοληπτική προσέγγιση στην οποία έχουν οχυρωθεί οι περισσότερες, ότι οι αφέντρες εκ της θέσεως τους, δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν σεξ. Εγώ θα έλεγα κολοκύθια με τη ρίγανη. Μια χαρά μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι , εαν με το κατάλληλο mindset μπαίνεις στην λογική ότι το αρσενικό χρησιμοποείται ως όργανο ηδονής για την ικανοποίηση της κυρίας του. Η Ίσιδα που το προσφέρει δεν νομίζω ότι λιγότερο αφέντρα από κάτι άλλες που δεν το προσφέρουν. Ωστόσο αν αυτό είναι hard limit, το σέβομαι απολύτως και πάντως δεν το απαιτώ. Όλα τ' άλλα όμως τα περιμένω.
Από πότε άρχισε η Isida να προσφέρει sex ? Καινουργιο ειναι αυτό ;
και αυτο υπο προυποθεσεις φανταζομαιΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το έχω ανακοινώσει. Απλά να ξεκαθαρίσουμε ότι σε χρησιμοποιώ σαν δονητη μου....
και αυτο υπο προυποθεσεις φανταζομαι
Το πλαίσιο του BDSM είναι ευρύτατο και μία πτυχή του είναι και το λεγόμενο femdom sex (προσωπικά το λατρεύω)
![]()
εξηγησου λοιπον !Όχι δεν εννοώ κάπως έτσι...
εξηγησου λοιπον !
πως το εννοεις καλη μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
μηπως καπως ετσι?
OK cowgirl....Όχι δεν εννοώ κάπως έτσι...
Βρες την εικόνα....OK cowgirl....