Νέα

Αφέντρα Dama Vida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
522
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους, το συγκεκριμένο νήμα αφορά την κυρία Βιντα και όσους θελουνε να ρωτησουνε, να πουνε τις απόψεις του και ότι άλλο μπορεί να θέλει ο καθένας.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
Ποια ειναι η κυρια?

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.767
Πόντοι
456
Link επικοινωνίας και κόστος για μία ώρα???

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.017
Πόντοι
86

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πραγματικά πανέμορφη γυναίκα! Και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά! Με χώρο φουλ εξοπλισμένο και κυρίως όχι μόνο για εντυπωσιασμό, ξέρει και να τον χρησιμοποιεί άψογα! Επαγγελματίας και ωραίος χαρακτήρας! Άνεση χρόνου, επικοινωνιακή και με μεγάλο ρεπερτόριο. Δυστυχώς δεν κάνει γυμνό στο σέσσιον - αλλά είναι κάτι το οποίο σου ξεκαθαρίζει από την αρχή! Κατά τα άλλα, ότι συμφωνείται, τηρείται και με το (πολύ) παραπάνω!

Μικρό μείον, αν πρέπει να βρω κάτι, είναι ότι στον χώρο δεν υπάρχει κάποιο άνετο κρεββάτι. Παρόλα αυτά έχει καναπέ, κλινική καρέκλα και άλλους τρόπους για να ευχαριστηθείς τις υπηρεσίες της. Ο μεταφερόμενος καθρέφτης είναι όλα τα λεφτά για όποιον θέλει να βλέπει τα σκηνικά σε live μετάδοση.

Μοναδική επαγγελματίας αφέντρα στην πολή αλλά πολύ άξια!

Keynes123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Είναι πανέμορφη - μακάρι να κανε σεξ ή ένα sensual πρόγραμμα τέλος πάντων.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Είναι πανέμορφη - μακάρι να κανε σεξ ή ένα sensual πρόγραμμα τέλος πάντων.
Εντυπωσιακή. Έβαλε λίγα κιλάκια αλλά κάθισαν καλά πάνω της. Αν και εγώ την προτιμούσα όπως ήταν πιο στεγνή - αλλά γούστα είναι αυτα. Όπως και να έχει είναι Γυναικάρα και είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Καλά για σεξ δύσκολα να βρεις αφέντρα να το προσφέρει. Aν έκανε έστω facetting.... Θα το απογείωνε το session. Εφόσον όμως από την αρχή σου ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι είναι όλα οκ.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Εντυπωσιακή. Έβαλε λίγα κιλάκια αλλά κάθισαν καλά πάνω της. Αν και εγώ την προτιμούσα όπως ήταν πιο στεγνή - αλλά γούστα είναι αυτα. Όπως και να έχει είναι Γυναικάρα και είναι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Καλά για σεξ δύσκολα να βρεις αφέντρα να το προσφέρει. Aν έκανε έστω facetting.... Θα το απογείωνε το session. Εφόσον όμως από την αρχή σου ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι είναι όλα οκ.
Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.
Ωστόσο το γεγονός ότι ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι, δεν είναι για μένα οκ. Το ελάχιστο που περιμένω καταβάλοντας ένα διόλου για το βαλάντιο μου ποσό, είναι να δω να γευτώ και να απολαύσω ένα όμορφο γυναικείο σώμα και όχι μια ντυμένη γκόμενα που θα την δω και στη λαϊκή. ΟΚ, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς και σεξ, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άνετα και τζάμπα, ωστόσο όπως είπες κι εσύ θα απογείωνε το σέσιον αν έβγαζε και κάνα ρούχο. Προσωπικά ένα λόγος που δεν επεδίωξα να την δω ήταν αυτός ακριβώς.
Να βάλω και ένα υστερόγραφο για το τεράτιο ζήτημα του 'σεξ με αφέντρα'. Στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδεοληπτική προσέγγιση στην οποία έχουν οχυρωθεί οι περισσότερες, ότι οι αφέντρες εκ της θέσεως τους, δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν σεξ. Εγώ θα έλεγα κολοκύθια με τη ρίγανη. Μια χαρά μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι , εαν με το κατάλληλο mindset μπαίνεις στην λογική ότι το αρσενικό χρησιμοποείται ως όργανο ηδονής για την ικανοποίηση της κυρίας του. Η Ίσιδα που το προσφέρει δεν νομίζω ότι λιγότερο αφέντρα από κάτι άλλες που δεν το προσφέρουν. Ωστόσο αν αυτό είναι hard limit, το σέβομαι απολύτως και πάντως δεν το απαιτώ. Όλα τ' άλλα όμως τα περιμένω.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
574
Πόντοι
81
Συμφωνώ, αλλά με αστερίσκους. Πράγματι εμφανισιακά φαίνεται αστέρι, όμορφο πρόσωπο, αλλά και σώμα χωρίς τις γνωστές ελληνικές ατέλειες. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι και το πρόγραμμα της θα ανταποκρίνεται σε αυτά που περιμένει κανείς από μία συνεδρία του είδους.
Ωστόσο το γεγονός ότι ξεκαθαρίζει τι προσφέρει και τι όχι, δεν είναι για μένα οκ. Το ελάχιστο που περιμένω καταβάλοντας ένα διόλου για το βαλάντιο μου ποσό, είναι να δω να γευτώ και να απολαύσω ένα όμορφο γυναικείο σώμα και όχι μια ντυμένη γκόμενα που θα την δω και στη λαϊκή. ΟΚ, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς και σεξ, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άνετα και τζάμπα, ωστόσο όπως είπες κι εσύ θα απογείωνε το σέσιον αν έβγαζε και κάνα ρούχο. Προσωπικά ένα λόγος που δεν επεδίωξα να την δω ήταν αυτός ακριβώς.
Να βάλω και ένα υστερόγραφο για το τεράτιο ζήτημα του 'σεξ με αφέντρα'. Στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδεοληπτική προσέγγιση στην οποία έχουν οχυρωθεί οι περισσότερες, ότι οι αφέντρες εκ της θέσεως τους, δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν σεξ. Εγώ θα έλεγα κολοκύθια με τη ρίγανη. Μια χαρά μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι , εαν με το κατάλληλο mindset μπαίνεις στην λογική ότι το αρσενικό χρησιμοποείται ως όργανο ηδονής για την ικανοποίηση της κυρίας του. Η Ίσιδα που το προσφέρει δεν νομίζω ότι λιγότερο αφέντρα από κάτι άλλες που δεν το προσφέρουν. Ωστόσο αν αυτό είναι hard limit, το σέβομαι απολύτως και πάντως δεν το απαιτώ. Όλα τ' άλλα όμως τα περιμένω.
Από πότε άρχισε η Isida να προσφέρει sex ? Καινουργιο ειναι αυτό ;

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
Από πότε άρχισε η Isida να προσφέρει sex ? Καινουργιο ειναι αυτό ;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το έχω ανακοινώσει. Απλά να ξεκαθαρίσουμε ότι σε χρησιμοποιώ σαν δονητη μου....

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.055
Πόντοι
201
Το πλαίσιο του BDSM είναι ευρύτατο και μία πτυχή του είναι και το λεγόμενο femdom sex (προσωπικά το λατρεύω)
1768211498667.jpeg

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.156
εξηγησου λοιπον !
πως το εννοεις καλη μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

zeygari-me-mavra-dermatina-rouxa.webp

μηπως καπως ετσι?

Πολλές εικόνες.... Πολλές λέξεις....
Αν πιάσεις την φαντασίωση μου με καλείς και τα λέμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom