tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 6.256
Όχι γαμώ το φελέκι μου μέσα γαμώ !" μισό λεπτό να εξετάσουμε τις βαλίτσες σας κύριε "
Γιατί μας το κάνετε αυτό ....
Όχι γαμώ το φελέκι μου μέσα γαμώ !" μισό λεπτό να εξετάσουμε τις βαλίτσες σας κύριε "
Για να πονάνε τα αρχιδια μας για αυτό το κάνουνΌχι γαμώ το φελέκι μου μέσα γαμώ !
Γιατί μας το κάνετε αυτό ....
Κάτι πιο εκλεκτό;
Δηλαδή τους πέφτει σε όλους; Μπάζο θα είναιΠάντως μια ξαδέρφη της γυναίκας μου , μικρότερη, που είναι αεροσυνοδός εδώ και 5 χρόνια , από ότι μαθαίνω δεν έχει αφήσει πουτσο πιλότου όρθιο
Δεν θελω να σε ταράξω αλλά μοντέλο είναι!!! Φωτογράφηση!!!Αυτή έπρεπε να γίνει μοντέλο όχι αεροσυνοδός
Αδερφε βάλε ξανα σε παρακαλώ δεν φαινεταιAegean και πάσης Ευρώπης ναούμε...........
![]()
έχει "τσαχπινικο" όνομα βγάλει η δουλειά αυτή! είναι σαν τον Ναυτικό αλλά θυλική έκδοση...Κάθε αεροδρόμιο και άντραςΠαιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
είχε κάβλες ο Χασάν..................![]()
Ηράκλειο: 34χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια πτήσης
Μόλις η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονοwww.newsit.gr