Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.190
- Πόντοι
- 5.946
Τύποι γράφετε τις φαντασιώσεις σας και τίποτα άλλο...
Ε μα να αγιασει το στομα σου...Τύποι γράφετε τις φαντασιώσεις σας και τίποτα άλλο...
Οντως.Παίδες μάλλον ταξιδεύετε αρκετά σπάνια. Γιατί πλέον οι αεροσυνοδοί είναι μέτριες σε φάτσα και σε σώμα.
Αρρώστια ή Aegean Airlines..![]()
Inside look σε αεροσυνοδο. Η συζυγος ενω ετοιμαζεται να φυγει. Δυστυχως αυτα αντικριζω συνεχεια αλλα δεν γινεται στριμωγμα. Πριν φυγει πεφτουν ξυρισματα, βαψιματα, κρεμες κλπ κλπ οποτε δεν ακουμπας και οταν γυρναει αν δεν κανει μπανιο παλι δεν ακουμπας. Κοινως δεν την εχω παρει με στολη μετα απο τοσα χρονια. Απλα για να ξερετε συναγωνιστες και πως 2ιναι απο μεσα. Αν κρινω απο τη δικια μου... ξυρισμενα μουνακια, κρεμες στα πατουσακθα κλπκλπ. Αλλα οι περισσοτερες... ακατορθωτο να γαμηθουνε. Η δεν ξερουνε ποσοι θα θελανε τωρα να την στησουν στα 4 οπως ειναι και να της το δωσουν στο χερι το μουνακι. Ελπιζω να σας αρεσει μαγκες και να,εβαλα το λιθαρακι μου σε ενα πρωινο αδειασμα....
Έλα ντεεεε ξυπνά τουυυςΞυπνήστε αυτό το νήμα που είναι ότι καλύτερο υπάρχει!!!
Βάλε Ελληνίδες ξέρω ότι έχεις άσε τις παλιογριες ; )
Είναι ναι...Αρρώστια ή Aegean Airlines..
Πολύ στόκο στη μάπα , αστάρι και βελατούρα όλες μανΑ. Το επίπεδο των αεροσυνοδών είναι πλέον μετριότατο.
Σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές. Σχεδόν.
Τη δεκαετία του 80 ήταν όλες επιπέδου μοντέλο.
Β. Σε γενικές γραμμές αυτά που έχετε στο μυαλό σας για αεροσυνοδούς που γαμιούνται με κυβερνήτες, πληρώματα και μαγκιώρους επιβάτες, είναι μόνο στο μυαλό σας...

Ακριβώς.Πολύ στόκο στη μάπα , αστάρι και βελατούρα όλες μαν
Νομίζω ότι έχει πέσει και ο μέσος όρος ύψους
Το μόνο που αξίζει οι αλογοουρές
Γιατί έχουμε και άγρια γούστα![]()
Είναι αρρώστια οι πουτανες«Έφαγα» Ρουμάνα αεροσυνοδό της EasyJet, μέσω seeking, μιας και ήταν για λίγες μέρες διακοπές Αθήνα…![]()