Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι αυτή είναι η μόνη ταινία. Anita Blond - Dirty Stories #4(1996). Δε φοράει περούκα.ναι και γω μια ξερω
που ειναι και early αν θυμαμαι καλα με μια περουκα απο τα τζαμπο
λαθος η περουκα τελικα
αυτη ειναι η σκηνη
[xvideos]]
Ονομα???Επειδή οι νεότεροι δεν έχουν δει γκομενάρα πορνοστάρ, θυμίζω τι λουλούδια έβγαιναν από το μπλοκ , λίγο μετά την πτώση των τοιχών !!!!!!!!!!
![]()
τι να πουν αυτά τα βλήματα .........
Ονομα???
Δεν την ξερω φιλε μου αλλα πλεον θα την μαθωΤύπε ... δεν ξέρεις ΤΗ ΘΕΑ , anita blond ;;;;;;;
Το κακο ειναι οτι τα πιο παλια βιντεο δεν εχουν την αναλυση που εχουμε τωρα και δεν μπορεις να τα απολαυσειςτο οτι καποια γαμιεται απο τον κωλο ασυστολα και εχει μια μκρη ομορφια δεν σημαινει πως αυτοματα γινεται πορνοσταρ ... ολοι εμεις της δεκαετιας του 80 και ισως πιο πριν εχουμε δει και ζησει απιστευτα σκηνικα και απιθανες γκομενες και δεν μιλαω μονο για τσοντες. γυναικαρες που τις εβλεπες και εχυνες διχως να τον παιξεις, βεβαια θα μου πει καποιος γουστα ειναι αυτα .. οκ το καταλαβαινω και συμφωνω .... ομως καθε φορα που πσρουσιαζετε μια νεα πορνοσταρ ας κραταμε μικρο καλαθι
ολοι εμεις της δεκαετιας του 80 και ισως πιο πριν εχουμε δει και ζησει απιστευτα σκηνικα και απιθανες γκομενες και δεν μιλαω μονο για τσοντες. γυναικαρες που τις εβλεπες και εχυνες διχως να τον παιξεις
Πως την λενε;
Ευχαριστώ, πολλή όμορφη, άνετα γινόταν μοντέλοAnita Blonde...
αν ειναι σκυλι του πολεμου η abella danger η jenna haze τι ειναι :S :S :SΔεν ξέρω τι λέτε αλλά η φάτσα της είναι απλά γαμάτη και ΤΕΛΕΙΑ για πορνό. Σκυλί του πολέμου! Στη τσόντα δεν ζητάς GFE να ερωτευτείς τη κοπέλα, ζητάς να βλέπεις τη φάτσα και να θες να τη χύνεις χωρίς σταματημό!!
αν ειναι σκυλι του πολεμου η abella danger η jenna haze τι ειναι :S :S :S