Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

malcolm 8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.395
Πόντοι
441
Κάποιος που πήγες χτες? Είχε κόσμο?

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Εγώ πλακίτσα κάνω αλλά ξέρω κάποιον που πάει τη δικιά του σε ξενοδοχείο με τους γαμιάδες κι αυτός καυλώνει να κάθεται στο αμάξι με ανοιχτό το κινητό και να την ακούει να σκούζει!!!
Οπότε μάλλον δεν έχει όρια η καύλα :wink:
Δεν μας τον γνωριζεις και εμας να παμε να μας ακουει?

Γιώργης19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Θέλω να κάνω την πρώτη επίσκεψη στο μαγαζι και γενικα να μπω στον χωρο αλλα παω σαν μονος αντρας
θα ηταν καλη επιλογη το 2+2? και αν ειπαρχει καποια αλλη προσεγγιση στο παιχνιδι με ζευγαρια θα ηθελα μια εξτρα γνωμη

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Καλησπέρα
Θέλω να κάνω την πρώτη επίσκεψη στο μαγαζι και γενικα να μπω στον χωρο αλλα παω σαν μονος αντρας
θα ηταν καλη επιλογη το 2+2? και αν ειπαρχει καποια αλλη προσεγγιση στο παιχνιδι με ζευγαρια θα ηθελα μια εξτρα γνωμη
Μην το πάρεις προσωπικά φίλε.
Πιστεύω πως όσοι κάνουν αυτή την επιλογή θα πρέπει να ακολουθήσουν πρώτα το νήμα που λέγεται "ομαδική μαλακία".
Εκεί θα βρουν tips και κόλπα τα οποία θα χρειαστούν τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.
Μόλις σας αρπάξουν αρκετά 80άρια, τότε ίσως τον βρέξετε με κάποια νοικοκυρά που τη βαρέθηκε ο άντρας της.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Μην το πάρεις προσωπικά φίλε.
Πιστεύω πως όσοι κάνουν αυτή την επιλογή θα πρέπει να ακολουθήσουν πρώτα το νήμα που λέγεται "ομαδική μαλακία".
Εκεί θα βρουν tips και κόλπα τα οποία θα χρειαστούν τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.
Μόλις σας αρπάξουν αρκετά 80άρια, τότε ίσως τον βρέξετε με κάποια νοικοκυρά που τη βαρέθηκε ο άντρας της.
Ο άνθρωπος ψάχνει αν ειπάρχει κάποια άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι με ζευγάρι. Μην τον μαλώνεις έτσι εννέα η ώρα, πρωί πρωί, ξημερώματα, μετά από βράδια με μπαλαντέρ θα πάθει κάνα ψυχολογικό και δεν θα μπορεί να πάει στο μαγαζί μετά.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Ο άνθρωπος ψάχνει αν ειπάρχει κάποια άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι με ζευγάρι. Μην τον μαλώνεις έτσι εννέα η ώρα, πρωί πρωί, ξημερώματα, μετά από βράδια με μπαλαντέρ θα πάθει κάνα ψυχολογικό και δεν θα μπορεί να πάει στο μαγαζί μετά.
Δεν μαλώνω κανέναν εγώ!! Να τους γλυτώσω κανένα 80άρι προσπαθώ!!

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
384
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην ομάδα..
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου να επισκεφτούμε το μαγαζί
για πρώτη φορά..ή γυναίκα μου δεν θέλει ανταλλαγή ζευγαριών παρά μονο να μας πάρουν μάτι ή να μπει κοπέλα μόνη στο παιχνίδι για τρίο..
γνωριζει κανείς αν είναι το κατάλληλο μαγαζί για αυτό που ψάχνουμε ? Ή είναι αποκλειστικά για ανταλλαγές ζευγαριών?

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.493
Πόντοι
200
Καλημέρα φίλε το μαγαζί προσφέρει όλα τα γούστα
Κάτω είναι σαν μπαράκι πίνετε το ποτακι σας αν ανέβετε πάνω που γίνονται τα παιχνίδια εσείς αποφασίζετε τι θέλετε έχει χώρο που μπορείτε να απομονωθείτε όχι τελείως και ανάλογος την καβλα σας αποφασίζετε πως θέλετε να παίξετε και αν θέλετε αλλιώς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα το συγουρο είναι ότι κανείς δεν σε προσεγγίζει με το ζόρι μόνο αν θέλετε το αφήνετε είναι μια ωραία εμπειρία καλό είναι να την ζήσετε αλλά πρόσεχε γιατί είναι μονοπάτια που ρισκάρεις την σχέση σου αν δεν έχετε τα όρια και την εμπιστοσύνη μέχρι που θα φτάσετε το μετά

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην ομάδα..
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου να επισκεφτούμε το μαγαζί
για πρώτη φορά..ή γυναίκα μου δεν θέλει ανταλλαγή ζευγαριών παρά μονο να μας πάρουν μάτι ή να μπει κοπέλα μόνη στο παιχνίδι για τρίο..
γνωριζει κανείς αν είναι το κατάλληλο μαγαζί για αυτό που ψάχνουμε ? Ή είναι αποκλειστικά για ανταλλαγές ζευγαριών?
Να πάτε ρε φίλε!! Το Σάββατο νομίζω ότι θα έχει και χώρο μόνο για παιχνίδι γυναικών, αποκλειστικά.

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
πρόσεχε γιατί είναι μονοπάτια που ρισκάρεις την σχέση σου αν δεν έχετε τα όρια και την εμπιστοσύνη μέχρι που θα φτάσετε το μετά
Θα μπορουσες να μου το εξηγήσεις? Δεν το λεω ειρωνικά απλα και εγω σκεφτομαι να κανω ενα τετοιο βημα με την σχεση.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Θα μπορουσες να μου το εξηγήσεις? Δεν το λεω ειρωνικά απλα και εγω σκεφτομαι να κανω ενα τετοιο βημα με την σχεση.
Με λίγα λόγια, συνήθως, όταν γίνεται κάτι τέτοιο (ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων) Αν δεν υπάρχουν σταθερές βάσεις στη σχέση, οι καυγάδες και οι ζήλιες εκατέρωθεν είναι πολύ έντονοι!!!
Τώρα δε γίνεται να αναλυθεί εδώ με δυο λόγια αλλά έχε το νου σου ότι κάπως έτσι το εννοεί ο παραπάνω παίχτης.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Καλησπέρα στην ομάδα..
Δεν ξέρω αν ρώτησες τυχαία ή όχι, αλλά έπιασες τζόκερ για να παίξει η γυναίκα σου με γυναίκα. Έχει ακριβώς αυτό που θες. Event σήμερα που η βραδιά θα είναι αφιερωμένη εκεί. Αλλά τι σκάτα θα έχει και παιχνίδι κι για σενα, αρα μπράβο. Έκανες την τύχη σου που λέει και η Ρούλα. Να πάτε και αύριο γράψε και τπτ εντυπώσεις εδώ να ξέρουμε και εμείς τι εγινε.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Καλημέρα φίλε το μαγαζί προσφέρει όλα τα γούστα
Κάτω είναι σαν μπαράκι πίνετε το ποτακι σας αν ανέβετε πάνω που γίνονται τα παιχνίδια εσείς αποφασίζετε τι θέλετε έχει χώρο που μπορείτε να απομονωθείτε όχι τελείως και ανάλογος την καβλα σας αποφασίζετε πως θέλετε να παίξετε και αν θέλετε αλλιώς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα το συγουρο είναι ότι κανείς δεν σε προσεγγίζει με το ζόρι μόνο αν θέλετε το αφήνετε είναι μια ωραία εμπειρία καλό είναι να την ζήσετε αλλά πρόσεχε γιατί είναι μονοπάτια που ρισκάρεις την σχέση σου αν δεν έχετε τα όρια και την εμπιστοσύνη μέχρι που θα φτάσετε το μετά
Δηλαδή κάτω είναι σαν μπαράκι, αλλά είναι μπαράκι, αλλά όχι ακριβώς μπαράκι, αλλά είναι μπαρ. Εντάξει ρε φίλε, το πιάσαμε, δεν χρειάζεται να μας κάνεις mindfuck. Θα πω στον μπάρμαν «φέρε μου σαν τζιν τόνικ

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
384
Πόντοι
21
Σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σε όλους σας!
εμενα με ενδιαφέρει να μην υπάρχουν ενοχλητικοί που απλώνουν χέρια και τα σχετικά
αλλα κυρίως ναι ψάχνουμε για παιχνίδι για την γυναίκα μου ή και τρίο..κοπέλα κι όχι ζευγάρι ή μόνοι άντρες

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σε όλους σας!
εμενα με ενδιαφέρει να μην υπάρχουν ενοχλητικοί που απλώνουν χέρια και τα σχετικά
αλλα κυρίως ναι ψάχνουμε για παιχνίδι για την γυναίκα μου ή και τρίο..κοπέλα κι όχι ζευγάρι ή μόνοι άντρες
Είπα να είμαι καλό παιδί και να μην μιλήσω, αλλά τύπε, εδώ είναι καθώς πρέπει, όπως και φυσικά και τα άλλα swingeradika. Δεν απλώνει κανείς χέρι αν δεν θες. Μπερδεύτηκες μάλλον με τα τσόντοσινεμά που πανε crossakia κα τους κανεις ερωτησεις σύμφωνα παντα και με το δημοσιο προφίλ σου. Εκεί είναι, αλλό τροπάρι. Τα ζομπι εκει ειναι διψασμενα για σαρκα δεν ειναι το ιδιο. Τα ξερεις πιστευω

Τελευταία τροποποίηση:

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
384
Πόντοι
21
Είπα να είμαι καλό παιδί και να μην μιλήσω, αλλά τύπε, εδώ είναι καθώς πρέπει, όπως και φυσικά και τα άλλα swingeradika. Δεν απλώνει κανείς χέρι αν δεν θες. Μπερδεύτηκες μάλλον με τα τσόντοσινεμά που πανε crossakia κα τους κανεις ερωτησεις σύμφωνα παντα και με το δημοσιο προφίλ σου. Εκεί είναι, αλλό τροπάρι. Τα ζομπι εκει ειναι διψασμενα για σαρκα δεν ειναι το ιδιο. Τα ξερεις πιστευω
Τέλεια νομίζω με κάλυψες πλήρως..ακριβώς αυτό δεν ήθελα γιατί δεν ειχα και την τέλεια εμπειρία στα σινεμά..θα επισκεφτω το μαγαζί και θα σας πω εντυπώσεις

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Εδώ το δυσκολεύεις λίγο το σενάριο!
Να βρει η γυναίκα σου παιχνίδι,χωρίς εσένα ναι! Είναι σχεδόν σίγουρο! Να βρείτε κοπέλα χωρίς άντρα για τρίο πολύ δύσκολο!!!

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.612
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην ομάδα..
Καλημερα φιλε μου με ολο τον σεβασμο αν δεν θελετε ανταλλαγη τοτε μαλλον δεν κανει το μαγαζι για σας.
Μπορειτε βεβαια να πατε να δειτε σαν εμπειρια αλλα το μαγαζι ειναι swinger αν με πιανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom