alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.935
- Πόντοι
- 1.446
Βούλα θα πάρω μια παρτενέρ μου και θα έρθω να περάσουμε καλά
Δεν είναι θέμα ντροπής.
Ειναι θέμα σεβασμού απέναντι στο ζευγάρι ή στην γυναικα
Να περάσετε καλά.....Βούλα θα πάρω μια παρτενέρ μου και θα έρθω να περάσουμε καλά
Δεν είναι θέμα ντροπής.
Ειναι θέμα σεβασμού απέναντι στο ζευγάρι ή στην γυναικα
Εσείς δλδ εκεί πάτε να παρακολουθήσετε όπερα ή να τον φάτε ? Για να ξέρουμε και τι λέμε ...Σωστός.......συνταγή αποτυχίας!!!!
Φίλε μου όλα τα ζευγάρια δεν είναι το ίδιο, αλλά γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι μόνο.Αλλα αν προσεγγίσεις ένα ζευγάρι ρωτάς αν θέλουν να παίξουν μαζί σου δεν πας με την ψωλή έξω.Εσείς δλδ εκεί πάτε να παρακολουθήσετε όπερα ή να τον φάτε ? Για να ξέρουμε και τι λέμε ...
καλα φιλε το φαντασιωσε μην το λες. το πιο πιθανον ειναι παρτουζιαρα απλα στο λεει ετσι για να στο φερει ομαλα. μην ανυσηχεις δεν θα ξενερωσει τα ξερει καλα τα σκηνικα αυτα η madame!Καλησπερα παιδιά ερώτηση είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει φαντασίωση να πάει με 2 άνδρες αλλά δεν έχει πρόβλημα και με το swing
ερώτηση σκέφτομαι να πάω Κυριακή στο 2+2 ειναι νεαρή σε ηλικία και δεν θα ήθελα σε καμία περιπτωση να ξενερώσει γιατί θέλω να βγάλω γούστα με την κοπέλα τι προτείνεται αξίζει να πάω η θα ξενερώσει λόγω μη καλού κόσμου η άδειου μαγαζιού
Εσύ είσαι καλός.....πες κι άλλα τέτοια μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, είμαι όλη αυτιά....Εσείς δλδ εκεί πάτε να παρακολουθήσετε όπερα ή να τον φάτε ? Για να ξέρουμε και τι λέμε ...
Εγώ προσωπικά να τον φάω δεν πάω.Εσείς δλδ εκεί πάτε να παρακολουθήσετε όπερα ή να τον φάτε ? Για να ξέρουμε και τι λέμε ...
Ρε φίλε που λέει ο λόγος.. να τον φας, να τον δώσεις κλπ !!!Εγώ προσωπικά να τον φάω δεν πάω.
Πάλι έχω πάει με την κοπέλα μου μόνο και πότε ως μπαλαντέρ.
Απλά όπως εμένα δεν θα μου άρεσε να ερχόταν κάποιος με το έτσι θέλω ή όπως λες με την μαλαπερδα στο χέρι, έτσι και εγώ αν πήγαινα ως μπαλαντέρ θα ήμουν πιο μαζεμένος και θα προσπαθούσα να πιάσω λίγο την κουβεντα αν έβλεπα και από την απέναντι μεριά κάποιο ενδιαφέρον.
Εννοείται ότι όταν πας σε ένα τέτοιο μαγαζί πας για να κάνεις φάση αλλά πρέπει να υπάρχει και ο σωστός τροπος
Είμαι πολύ καταπιεσμένος η αλήθεια είναι.. θες να με αποσυμπιέσεις με τις υπόλοιπες τρύπες σου πέραν των αυτιών σου ? Θα βάλω κοστούμι και θα σου φέρω και τριαντάφυλλα, γιατί φαίνεσαι ρομαντικό κορίτσι..Εσύ είσαι καλός.....πες κι άλλα τέτοια μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, είμαι όλη αυτιά....
Ναι ρε φίλε ΟΚ το είπα κάπως χοντρά. Το νόημα είναι άλλο όμως... πας να γαμηθείς, όχι να ντραπείς και να το παίζεις ιστορίαΦίλε μου όλα τα ζευγάρια δεν είναι το ίδιο, αλλά γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι μόνο.Αλλα αν προσεγγίσεις ένα ζευγάρι ρωτάς αν θέλουν να παίξουν μαζί σου δεν πας με την ψωλή έξω.
Εντάξει ναι πας να γαμηθεις όντως.Τωρα η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν ντράπηκε φίλε μου, λέει ότι της μίλαγαν πάντωςΡε φίλε που λέει ο λόγος.. να τον φας, να τον δώσεις κλπ !!!
Είμαι πολύ καταπιεσμένος η αλήθεια είναι.. θες να με αποσυμπιέσεις με τις υπόλοιπες τρύπες σου πέραν των αυτιών σου ? Θα βάλω κοστούμι και θα σου φέρω και τριαντάφυλλα, γιατί φαίνεσαι ρομαντικό κορίτσι..
Ναι ρε φίλε ΟΚ το είπα κάπως χοντρά. Το νόημα είναι άλλο όμως... πας να γαμηθείς, όχι να ντραπείς και να το παίζεις ιστορία
Εντάξει ναι πας να γαμηθεις όντως.Τωρα η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν ντράπηκε φίλε μου, λέει ότι της μίλαγαν πάντως
Ο TheGame είναι πολύ καλός τελικά......παρακαλώ να συνεχίσει να γράφει.....Ρε φίλε που λέει ο λόγος.. να τον φας, να τον δώσεις κλπ !!!
Είμαι πολύ καταπιεσμένος η αλήθεια είναι.. θες να με αποσυμπιέσεις με τις υπόλοιπες τρύπες σου πέραν των αυτιών σου ? Θα βάλω κοστούμι και θα σου φέρω και τριαντάφυλλα, γιατί φαίνεσαι ρομαντικό κορίτσι..
Ναι ρε φίλε ΟΚ το είπα κάπως χοντρά. Το νόημα είναι άλλο όμως... πας να γαμηθείς, όχι να ντραπείς και να το παίζεις ιστορία
Εγώ όσες φορές έχω πάει δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Τωρα έχει κ δωμάτια prive που δεν μπορώ να γνωρίζω τι παιζει.Καλησπέρα σε όλους! Παίζει και bi μεταξύ ανδρών εκεί; Ψάχνω αντίστοιχη φαση με ζευγάρι.
Κ μεις κ επάνω κ στο κελί ...Ναι δυστυχώς
Το παιχνίδι ήταν λιγο
Μόνο σου κεω η τυπισσα επάνω στο μεγάλο κρεβάτι και εμείς παίξαμε
Ανάλογα τι επιθυμείτε φίλε μου.θελετε να παίξετε με άλλο ζευγάρι μόνο? θέλετε κ με singles?Ένας πρωτάρης με την σύντροφό του πώς προτείνετε να κινηθεί;
Ανάλογα τι επιθυμείτε φίλε μου.θελετε να παίξετε με άλλο ζευγάρι μόνο? θέλετε κ με singles?
Ε τότε θα μιλήσεις με ένα ζευγάρι κ θα κάνετε ότι γουστάρετε.Με ζευγάρι και με γυναίκες
Τέλεια θα έρθω την Κυριακή φίλε μου γτ πέρασα τέλεια μαζί της...
Αυτή που βαραγε κ λίγο θα είναι κ αυτή την Κυριακή