Δεν παίζει ρόλο αυτό απλά ο άνθρωπος δουλεύει νορμάλ σε σχέση με άλλα μαγαζιά και έχει καταλάβει το νόημα και βάζει και μόνους άντρες δεν είναι αποκλειστικά για ζευγάρια άπλα εγώ που πάω τακτικά είμαι 40 χρόνον δεν έχω γνωρίσει ποτέ γυναίκα σχέση που να με βγάλει ο δρόμος εκεί μάλλον είναι νορμάλ αυτές που γνώριζω μόνο με βίζιτες πάω και μόνος μου δεν ξέρω πος οι υπόλοιποι την βρίσκουν να τους γαμανε την γυναίκα και στο σπίτι να έχουν οικογένεια με μικρά παιδιά να ζουν έτσι ωραία η παρτουζα αλλά με όρια
Η αρχική που ερώτηση ήταν τελείως διαφορετική. Το μαγαζί έχει κάποιες σταθερές και προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά.
Το ερώτημα μου είναι αν οι νέες βραδιές έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό (που να δικαιολογεί και τις τιμές) σε σχέση με το συνηθισμένο μοτίβο (πχ το take-off του Σαββάτου που δεν το τηρεί κανείς).
ΥΓ Τα υπόλοιπα είναι ... περί ορέξεως.
Εγώ πχ. δεν καταλαβαίνω πως κάποιος πληρώνει "βίζιτα" για να τον συνοδεύσει κάπου και υποκρίνεται ότι είναι η γυναίκα του, προσπαθώντας να κοροϊδέψει τους άλλους.