Τι ποιους εννοω αγαπητε και ποιος μπακογιαννης/περατικος...
Αν πιασεις τον καταλογο με τα θυματα της 17Ν και δεις ολα τα ονοματα οι περισσοτεροι ηταν σαν να θελαν να σκοτωσουν εσενα η το γειτονα σου.... Ανθρωπάκια του τίποτα με ελάχιστες εξαιρέσεις.... Εξαλλου και στις προκυρήξεις τους μπουρδες του τίποτα ήταν η θεωρία τους μετά τις δολοφονίες....
Το κορυφαιο ολων ηταν ο Αξαρλιαν οχι γιατι οντως δεν ε΄φταιγε σε τίποτα αλλά πώς "δικαιολογησαν" τη δολοφονια του ακομα μεχρι και σημερα.......
Από αυτούς που σκότωσαν το πολύ 3-4 να ήταν πράγματι μουνόπανα προς το λαό.... Οι περισσότεροι ή σχεδόν όλοι που έφαγαν ήταν απλά φερόφωνα του συστήματος αλλά και άκυροι.....
Τώρα ως προς τη χούντα.... από ποιον έπεσε;;; Aπό το λαό;;;;

H χούντα έπεσε από την ασχετοσύνη και τη βλακεία των ίδιων των στρατιωτικών....
Δεν ξέρω ποιους εννοείς.
Πχ τον Περαστικό καλό άνθρωπο δεν
Τι ποιους εννοω αγαπητε και ποιος μπακογιαννης/περατικος...
Αν πιασεις τον καταλογο με τα θυματα της 17Ν και δεις ολα τα ονοματα οι περισσοτεροι ηταν σαν να θελαν να σκοτωσουν εσενα η το γειτονα σου.... Ανθρωπάκια του τίποτα με ελάχιστες εξαιρέσεις.... Εξαλλου και στις προκυρήξεις τους μπουρδες του τίποτα ήταν η θεωρία τους μετά τις δολοφονίες....
Το κορυφαιο ολων ηταν ο Αξαρλιαν οχι γιατι οντως δεν ε΄φταιγε σε τίποτα αλλά πώς "δικαιολογησαν" τη δολοφονια του ακομα μεχρι και σημερα.......
Ο Αξαρλιάν ήταν παράπλευρη απώλεια,άδικη κλπ.
Σίγουρα έκαναν παιδιάστικα λάθη.
Τώρα για το άλλο που λες για ανθρωπάκια κλπ δεν συμφωνώ.
Κάτι σταθμάρχες της cia ανθρωπάκια δεν τους λες.
Ούτε καν ο περατικός δεν ήταν ανθρωπάκι για όσους γνωρίζουν.
Πάντως και μένα μου προκαλούσε εντύπωση τότε ότι καποιους που σκότωναν δεν ήταν γνωστοί στο ευρύ κοινό.
Τότε ηλικιακά ήμουν μικρός.
Πχ αν σκότωναν τον Σημίτη θα έλεγα οκ το έκαναν επειδή έγινε το μακελειό με το χρηματιστήριο ή τα Ίμια.
Εκεί θα το καταλάβαινα.
Αλλά τότε αυτοί που σκότωναν μου φαίνονταν σαν δεύτερης διαλογής άτομα.
Βέβαια αν σκότωναν άτομο τύπου πρωθυπουργό δεν νομίζω να άντεχαν σαν οργάνωση πάνω από 24 ωρες.
Κινούνταν απο φόβο σε πιο χαμηλούς στοχους πιστεύω.