To δυσάρεστο ότι έφυγαν αθώοι
Τις προκηρύξεις τιε έγραψε απο την πρώτη μέχρι την τελευταία ο Λάμπρος διοτι η γλωσσολόγος της σκοτλαβτ γιαρντ κατάλαβαν ότι εινσο κάποιος που μιλάει τέλεια. Γαλλικά
Μετά το 1983 που ε τάχθηκε ο Λουκάς τότε ισως κάποιες απο κοινού αλλα όλοι είπαν στο δικαστήριο ότι τις έγραφε ο Λάμπρος
Σωστότατη η παρατήρηση ότι κοτζάμ 17ν κ ηταν άπιαστη τόσα χρόνια κ δεν μπορούσε να προμηθευτεί όπλα κ αμαγκαζονταν να κλέβει αστυνομίες κ στρατούς συκουριο...πολυ απλα ο ετα ο ιρα ηταν απελευθερωτικα κινήματα κ οι ερυθρές ταξιαρχίας κ 17ν πολιτικά
Ειδικά η 17ν.ηταν άνθρωποι μεσα απο την κοινωνία κ μεσα απο το λαό.. που πίστευαν στη λαϊκή πάλη (το δικαστήριο τους έκρινε σαν δολοφόνους ποινικού δικαίου)
Επίσης απορίας αξία ότι ο Λάμπρος ειχε 18 μέρες μα εξαφανιστεί σαν Μιχάλης Οικονόμου που δεν τον ηξερε κανεις ως τις 17 Ιουλίου περίπου μεσημέρι
Λεφτά είχε η γυναίκα του να τον ταΐζει
Το σπίτι η ροζ βίλα της στους λείψουν πουλήθηκε μετέπειτα νόμιμα ..
Όντως ή αλαζόνας πολυ
Βέβαια μέχρι τη σύλληψη του δεν είχε συλληφθεί κανένας κ ίσως ποστευε οτι δεν θα μιλησει ο Σάββας διοτι ο Σάββας μίλησε πρωί πρωί 17 Ιουλίου κ μεσημέρι κ απόγευμα πιάσανε χριστοδουλο τζωρτζζατο κ Λάμπρο
Κ παλι πρεπει να μην εισαι πολυ εξυπνος για να ποστευεις οτι σεν θα μιλησει ο σαββας ..
Το παζλ δένει αν ακούσεις την ομολογια του πΣ οου μετα την πηρε πίσω κ την επιστολή γιωτοπουλου το 2015
Αλλά όντως 18 μέρες θα μπορούσε νσ γινει Καπνός..
Κ
Αλαζονεία πιθανότατα να ήταν ναι όπως το περιγράφεις αλλά πιστεύω ότι ο Γιωτόπουλος ίσως πίστευε ότι καλυπτόταν από μεγαλύτερα κεφάλια ή ειχε επαναπαυθει στο ότι επειδή δεν πιάστηκαν ποτέ δεν θα πιανόταν και πάλι γιατί θεωρούσε τις αρχές και ολίγον χαζές.
Από την άλλη ο κουφοντινας τόσες μέρες στο Αγκίστρι κρυβόταν και δεν είχε έναν πιστό φίλο αγνωστο στις αρχές να τον κρύψει ή έστω να το σκάσει με κανα ιδιωτικό βαρκακι κάπου εξωτερικό και πήγε να παραδοθεί ως πρόβατο επί σφαγή.
Δεν ξέρω πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Εμένα όλο αυτό μου φανηκε κάτι τελείως ερασιτεχνικό και ο καθένας λειτουργούσε για πάρτι του.
Μίλησαν για 48 ώρες όπου είχαν συμφωνήσει να μη μιλήσουμε αν πιάνονταν και αυτοί είχαν τόσες ώρες και μέρες στη διάθεσή τους και τελικά δεν έκαναν τίποτα Πανικοβλήθηκαν και τα έχασαν όλα.
Σε ένα παλιότερο ρεπορτάζ στο youtube είδα βίντεο όπου μετά τη σύλληψη του Ξηρού πήγε ο άλλος αδερφός του στην μια γιαφκα και μάζεψε πολλά πράγματα.Και μετά από λίγες μέρες συνελήφθη και αυτός αλλά είχε προλάβει να μαζέψει ότι μπορούσε.
Δεν ξέρω λίγο μπαχαλο αυτή η οργάνωση.Σαν να γινόταν πάρτυ από ανέργους και το διασκέδαζαν από τα λεφτά των ληστειών από ένα σημείο και μετά ενώ στην αρχή υπήρχε μια ιδεολογία κρατικής πάλης.
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια ολόκληρη.Εγω πιστεύω ότι εμπλεκονταν πολιτικοί της εποχής,επιχειρηματίες και άλλοι που δεν μας λένε.
Όπως το παρουσιάζουν ήταν μια μικρή συμμορία από φτωχοπαιδα που πήραν τα όπλα και επειδή βαριοντουσαν να δουλέψουν έκαναν ληστείες και που και που σκότωναν και κανέναν για να δικαιολογήσουν την ιδεολογική τους θεωρία.
Πάντως ο Γιωτόπουλος και ο Κουφοντινας από αυτά που είδα πραγματικά πίστευαν στις πολιτικές θεωρίες τους με μεγάλη μανία.
Εντύπωση μου κάνει πως όσο ζούσε ο Παπανδρέου η 17 Ν ήταν ανεξέλεγκτη και μόλις βγήκε ο Σημίτης χάθηκαν όλα.
Επίσης ποιος ήταν ο γέρος που τους στηρίζε οικονομικά που αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ; Ποιον πιστεύεις ότι εννοούσαν;