Νέα

Julia (aaa-europemodels)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.576
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.112
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/julia-aaa-europemodels/]Julia (aaa-europemodels)[/url]

Tipos  
04/11/06


Κριτική για Julia και www.bourdela.com/city-tours/girls/vera-aaa-europemodels/]Vera[/url]

Διάρκεια: 3 ώρες Julia από τις οποίες η 1 duo with www.bourdela.com/city-tours/girls/vera-aaa-europemodels/]Vera[/url]
Τιμή: 480+230=710 €

Julia
Face: 8.5/10
Body: 9.5/10
Personality: 8/10
Συμμετοχή: 9/10
Service: 9/10

www.bourdela.com/city-tours/girls/vera-aaa-europemodels/]Vera[/url]
Face: 8/10
Body: 6.5/10
Personality: 9/10
Συμμετοχή: 9.5/10
Service: 9/10

Julia + www.bourdela.com/city-tours/girls/vera-aaa-europemodels/]Vera[/url] together as duo: 9.5/10

Overall: 9/10    

Από που να αρχίσω τώρα και που να τελειώσω? This was a super meeting, αρκεί? Μάλλον όχι antisthenis ε?  

Λοιπόν είχα κλείσει Julia για ένα τριωράκι. Ειλικρινά μόλις μου άνοιξε τη πόρτα είπα να το κάνω κατευθείαν 12ωρο. Είναι πιο λεπτή απότι δείχνει στις φωτογραφίες, πιο όμορφη, με ίσια μαλλιά τώρα, καστανά ζεστά μάτια, πρόσχαρη συμπεριφορά και απότι διαπίστωσα αργότερα έχει μάλλον το ωραιότερο στήθος που έχω δει σε CT και μέσα στα 10 καλύτερα που έχω δει ever! Άσε που έχει και ένα απίστευτο κωλαράκι (που δίνει πρόθυμα – βλ. παρακάτω) Το μόνο μείον έχει λίγο στραβά δόντια και το πρόσωπο δεν σε ρίχνει ξερό, αν δεν ήταν αυτό θα της έδινα ένα καθαρό 10άρι για εμφάνιση.

Μετά τα τυπικά και ένα ποτάκι ήρθε η ώρα για δράση. Αυτό που σε κερδίζει αμέσως είναι η προθυμία της σε όλα. Φιλάει βαθιά και χωρίς κανένα δισταγμό, δείχνει να απολαμβάνει τελείως φυσικά όλες τις πράξεις και γενικά μόλις ζητήσεις κάτι θα το έχεις την επόμενη στιγμή. Super GFE! Μετά από εναλλαγές διάφορες, περνώντας και από το πάνστενο κωλαράκι (που ναι μεν το έδωσε πρόθυμα όμως ήταν σαφές ότι έστω και αν ήθελε κάπου τη στεναχωρούσε) κατέληξα σε CIM και εκεί κάπου την ώρα που κάνουμε ένα break για τσιγάρο η κουβέντα πάει στη Vera … To make a long story short επιτόπου κανονίζεται να έρθει από το διπλανό δωμάτιο οπότε νάτη και η Vera.

Λιγότερο εντυπωσιακή εμφανισιακά, απλά γλυκό πρόσωπο, σαφώς με 5 κιλάκια παραπάνω απότι θα ήθελα γενικά, παρόλα αυτά η προσωπικότητά της σε κερδίζει αμέσως. Δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς όμως είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μέσα σου λες «Τώρα θα περάσουμε καλά». Και περάσαμε ακόμα καλύτερα!

Σαν duo έγραψαν. Όχι ψιλοχαδάκια και μαλακίες εδώ έχουμε να κάνουμε με σκληρό λεσβιακό, κανονικό με deep kissing, γλυφομούνια, 69 μεταξύ τους (και με τον φίλο σας το Tipo να πηγαίνει να τον χώνει πότε από τη μια μεριά και πότε από την άλλη), γενικά οι δυό τους έχουν μια πολύ καλή χημεία. Επειδή δε μου έκανε φοβερή εντύπωση και ο συντονισμός τους υποψιάζομαι ότι είναι κάτι που το έχουν προβάρει αρκετές φορές… Τόσο που σκέφτομαι την επόμενη φορά να έχω και βιντεοκάμερα…   Σε ότι αφορά τα services της Vera αν και δεν μου έδωσε κωλαράκι (κάτι μου είπε σαν δικαιολογία που δεν θυμάμαι) της βάζω σε όλα 9άρια (κάνει και σαφώς καλύτερη πίπα από τη Julia).

Τα υπόλοιπα λίγο ενδιαφέρουν . Στα συν και τα καλά αγγλικά τους (της Vera και με ψιλοαγγλική προφορά). Γενικά συνιστώνται (και η μια και η άλλη και οι δυο μαζί) ανεπιφύλακτα για τα πάντα: παρέχουν full GFE μέχρι ελαφρό PSE και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσεις καλά από 1 ώρα μέχρι weekend (με βλέπω να τα χώνω σε πολύωρα πάλι   ). Νομίζω ότι αν ήταν και λίγο πιο ξεκούραστες θα τους έβαζα παντού 10άρια. Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα πρακτορείο που κοιτάει να χώσει όσα πιο πολλά dates μπορεί μέσα στη μέρα.  


PS. Προφανώς ήρθα στα ίσα μου (είχαμε 1-2 ψιλοαπογοητευτικά meetings τελευταία). Αντε τώρα να είναι καλή και η Iva ...




Rascal26
25/1/2007


Το -μάλλον καθυστερημένο- review μου για Julia από aaa-europemodels:
Πρώτα ως προς το πρακτορείο, με λίγα λόγια άψογο, με ταχύτατη ανταπόκριση, αν και πολύ νέος στο άθλημα.
Τώρα η κοπέλα: πολύ γλυκιά, αν είχε καμιά δεκαριά κιλά παραπάνω θα ήταν τέλεια. (Τι σου είμαστε οι Έλληνες, την έχουμε ξεπατώσει στο γαμήσι και δεν προλαβαίνει ούτε να φάει η καημένη- ναι, την λυπήθηκα!-, όπως εξάλλου μου είπε η ίδια). Το άλλο αρνητικό της, για μένα τουλάχιστον, ήταν τα μαλλιά της, θα τα προτιμούσα πιο πλούσια. Αυτά τα δύο σημεία είναι τα μόνα που θα μπορούσα να της προσάψω. Επίσης παρά τις επιφυλάξεις μου, ήταν καθαρότατη, το ίδιο και το δωμάτιό της. Πολύ φιλική, άνετη και εξαιρετικά αγγλικά. Κατά τα λοιπά, πάρα πολύ καλή, όχι όμως και άριστη ή για να γίνω συγκεκριμένος δεν ήταν και τόσο PSE. Αντίθετα ήταν η απόλυτη GFE!!! Μάλλον θα την ξαναπάρω, ίσως και για περισσότερες από 2 ώρες.
Προσπάθησα ακόμη προχθές να κλείσω Jane από το ίδιο πρακτορείο, αλλά όπως μου είπαν ήταν fully booked (προχθές που ήθελα και να την "δω"). Θα επιδιώξω στο επόμενο tour της μάλλον, αφού τώρα λόγω υποχρεώσεων είμαι εκτός Αθήνας. Ευπρόσδεκτες οι πληροφορίεςαπό όποιο συναθλητή την έχει τιμήσει.




bazoukas
25/1/2007


Review απο την πρωτη μου συναντηση απο ct με την Julia aaa-europemodels
2 ωρες 380ευρα!

Οποιος ψαχνει GFE τη συνιστω με τα χιλια!Οι φωτογραφιες του site την αδικουν παρα πολυ στο προσωπο.Τα δοντια της ειναι λιγο στραβα αλλα ισα ισα που το προσεχεις.Ειναι μια συμπαθητικη κοπελιτσα μικροκαμωμενη με πολυ ωραιο σωμα.Εγω θα την προτιμουσα 5 κιλα παραπανω και οχι 10 οπως ειπε ο συναθλητης Rascal26 πιο πανω.Μερικες φορες αγγιζα τα κοκκαλα της!
Πολυ ωραιο στηθος.Πεντακαθαρη,οπως  και το δωματιο(Πολυτελες ξενοδοχειο).
Στο κρεβατι τωρα οτι της ζητησεις δε θα φερει αντιρρηση.Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ομως PSE.
Αυτα.Α! τρελαινεται για τις σοκολατες οποτε οποιος της παει μια πιστευω θα ειναι στα υπερ του.




morpheas_78
Ιανουαρίου 27, 2007


review apo Julia (AAA Models)...

έφτασα κανα μισάωρο νωρίτερα (καλό ξενοδοχείο) και αφού ήπια ένα καφέ ανηφόρισα...(καλό κόλπο να μην σε ρωτήσει κανένας πού πάς είναι να κάνεις πως μιλάς στο τηλέφωνο)....

Ανέβηκα κανα 5λεπτο νωρίτερα,,,Μου άνοιξε μετά απο κανα λεπτό...

Πρώτες εντυπώσεις...

Ολίγον ψυχρή, ολίγον βαρεμένη,

Πάαρα πολύ αδύνατη με απίστευτο στήθος όμως....Απο τις φωτογραφίες έχει χάσει λέει 10 κιλά...Την έχουμε ξεπατώσει...!!!

Εμφανισιακά είναι ενα μικρό κοριτσάκι, δεν θα την έλεγες όμορφη αλλα γλυκιά...!!Δόντια και ελιές που λέτε δεν παρατήρησα κάτι που να με χαλάει..Ίσα ίσα πολύ απαλό δερμα..!!!

Με τα πολλά έσπασε λίγο το χειλάκι της με καμια δυο μαλακίες που έλεγα..!!!...Δεν πέρνει προτωβουλίες, αλλα είναι συμμετοχική!!!..Πολύ καλό BJ οπου ο σαγόνιας απουσιάζει παντελώς..!!Απίστευτα όμορφο στήθος και πααααρα πολύ σφιχτή..!!!...Της λείπουν όντως κανα 5αρι κιλά....

Γενικά δεν ξετρελάθηκα....!!!




talos43
Φεβρουαρίου 20, 2007


review για julia...θα στεναχωρήσω λίγο τον φίλο μου τον tipos...από εμφάνιση μέτρια [γνώμη μου] από service ψόφια πράγματα, ίσως επειδή είχε ξενυχτήση και είχε ξυπνήσει νωρίς το πρωί....αν δεν άκουγα την ανάσα της την ώρα της φάσης θα νόμιζα ότι είχε πεθάνει...στα 45 λεπτά την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.....πίπα μέτρια πράγματα....ίσως δεν ήταν η μέρα της μετά από αυτά που έχω διαβάσει γι αυτήν? .........κρατάω μια επιφύλαξη να ξαναδοκιμάσω όταν ξανάρθει για τελικό συμπέρασμα...




geomix
Απριλίου 17, 2007


επιστροφη... μετα απο συναντηση με Julia....

πρωτα απολα να πω ενα ευχαριστω στους: Tipos,Rascap26 και Κopa34 γαι τις πληροφοριες που μου εδωσαν... ηταν το πρωτο CT για μενα.

ξενοδοχειο : στο κεντρο της Αθηνας , κανενα προβλημα στην προσβαση

μετα απο ενα χαλαρο ποτακι στο bar του ξενοδοχειου ανεβηκα στο δωματιο... στην ωρα μου. αναμονη καμια... μου ανοιξε την πορτα και βλεπω μια κοπελα ξανθια πολυ γλυκια μετριου αναστηματος ντυμενη με ενα σορτσακι και μια μπλουζα... (ακριβως τα γουστα μου σε πρωτη φαση)

η julia ειναι πιο αδυνατη απο τις φωτο αλλα πολυ πιο γλυκια... την εχουν κανει να φαινεται πιο μεγαλη... σωμα με αναλογιες πολυ καλες για το μεγεθος της και το μεγαλο της ατου ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!! απο τα καλυτερα φυσικα που εχω δει.

μετα απο μια μικρη συζητηση που ειχαμε και το κλασικο ντουζακι μπηκαμε στο ψητο...

αρχισαμε με φιλια (με γευση μελιου) και μετα αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω.

πιπα: αρκετα καλη με εναλλαγες στην ταχυτητα , πολυ σαλιο απο ενα σημειο και μετα αλλα οχι deepthroat , πραγμα που δεν με χαλασε καθολου...

sex: εδω τι να πω.... την εκανες οτι ηθελες... οτι σταση θες , εναλλαγες πολλες (φαντασια να εχεις) χωρις τρελλα βογγητα αλλα οχι και βουβος κινηματογραφος. σου εδινε μια γενικοτερη φυσιολογικη κατασταση εκεινη την ωρα.

βαθμολογιες δεν βαζω γιατι θα ειναι αρκετα καλες (πρωτο ct ηταν) αν και το πιπινι τις αξιζει κατα την γνωμη μου.

τι αλλο να πω ρε παιδια... ειχα ανεβει στο δωματιο με αρκετο ανχος αλλα απο τα πρωτα λεπτα με εκανε να νιωσω πολυ ανετα.

αν βρω ευκαιρια θα ξαναπαω...




kosfra
Απριλίου 18, 2007


Εντυπωσεις δικες μου μετα απο χτεσινο ραντεβου με Julia απο aaamodels :
Οι φωτο στο νετ δεν νομιζω οτι ανταποκρινονται στην εμφανιση της 100%, η κοπελα εχει πολυ πιο μακρια μαλλια αλλα και στο προσωπο εχει γινει καποιο ρετους. Αποδεκτο ομως θα ελεγα και οχι με μεγαλη αποκλιση.
Δυνατο σημειο της :To υπεροχο φυσικο βυζι, τοσο σε μεγεθος, 3αρι αν το εκοψα καλα, οσο και σε αισθηση, σφιχτο και σφρυγηλο. Κατα τα αλλα οχι κατι το ιδιατερο η σπεσιαλ. Θα ελεγα μια μετρια κατασταση μακρια ομως απο GFE. Δεν την αποριπτω.. ουτε την συστηνω ομως....., θα ελεγα καλυτερα, οτι δοκιμασα, δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν νομιζω να την τιμησω σε επομενο tour.




satiros67
Απριλίου 19, 2007


Καθυστέρησα λίγο, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Ραντεβού με Τζούλια.Συναγωνιστές μάπα το καρπούζι.Είναι πιό αδύνατη από τις φωτογραφίες και με μακρύ μαλλλι.πίπα μέτρια,πρωτοβουλία καμμία, συμμετοχή μηδενική.Μόνο το κουλούρι ευχαριστήθηκα.Συμπερασματικά εμφάνιση 610,πρωτοβουλία 310, πίπα 410, συμμετοχή 310 κουλούρι 810.Ισως είναι ακόμα επηρεασμένη από αυτό που της έτυχε.Είχα κλείσει δίωρο αλλά με πρόσχημα ότι μου έτυχε κάτι απρόοπτο την έκανα στην μία ώρα για να μην κλαίω και τα υπόλοιπα χρήματά μου




geomix
Απριλίου 22, 2007


προσωπικη εμπειρια... με julia (δευτερη φορα)

2ωρο αυτη τη φορα... GFE κατασταση. δεν εχω να προσθεσω ουτε να αφαιρεσω τιποτα παραπανω απο το προηγουμενο review μου για την julia. σαφως το 2ωρο ειναι πιο καλο... απλα να λειτουργει καλα η χημεια...

παμε για αλλα τωρα λογο και ονομαστικης εορτης !!!!!




DIMO
Απριλίου 28, 2007


JULIA
Αυτό το post το είχα γράψει στις αρχές της εβδομάδας, αλλά μετά την επίθεση στο site το έφαγε το μαύρο σκοτάδι.Το ξαναγράφω όχι ακριβώς όπως ήταν, αλλά το πνεύμα του post παραμένει ίδιο.
Ας ξεκινήσω με τη συννενόηση με το πρακτορείο. Από άψογη έως πολύ καλή. Μετά το booking χρειάστηκε μόνο να στείλω τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο μου. Επειδή ούτως ή άλλως θα βρισκόμουνα για δουλειές στην Αθήνα και θα έμενα σε ξενοδοχείο, για να μην ξεβολεύομαι, προτίμησα το outcall. H Julia έφτασε στο ραντεβού με ακρίβεια εγγλέζου ευπατρίδη. Ούτε ένα λεπτό πιο νωρίς, ούτε ένα λεπτό πιο αργά. Έχει πιο μακρυά μαλλιά που της πηγαίνουν περισσότερο και το προσωπάκι της, είναι γλυκό. Αν και πεντακάθαρη, ζήτησε και έκανε ντους. Πολύ καλά αγγλικά που βοήθησαν στην επικοινωνία, πράγμα που μας βοήθησε να δημιουργήσουμε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα. Αφού μιλήσαμε για λίγο περί ανέμων και υδάτων, χωρίς καμιά προσπάθεια από την πλευρά της να "ροκανίσει" την ώρα (όπως διαβάζω σε post για κάποιες άλλες κοπέλες), περάσαμε στη ουσία. Αρκετά καλή πίπα. Όχι κάτι εξαιρετικό, αλλά καλή. Αφού έπαιξε έτσι αρκετή ώρα, προχωρήσαμε στο σεξ. Συμμετείχε χωρίς να ξεφεύγει σε υπερβολές κι έκανε ότι της ζητούσα για όση ώρα ήθελα. Εκείνο το βράδυ δε ζήτησα anal γιατί δεν ήθελα και ούτε έθιξα το θέμα γιατί δεν με ενδιέφερε. Πιστεύω όμως ότι δεν θα είχε αντίρρηση.
Συμπέρασμα για να μη γράφω πολλά και κουράζω. Πέρασα πολύ καλά, τα λεφτά μου έπιασαν τόπο και αν τύχει να βρεθεί στο δρόμο μου (μένω Θεσσαλονίκη και έρχομαι αραιά στην Αθήνα) θα την ξαναπάρω για περισσότερες ώρες, γιατί λόγω ηλικίας, θέλω να παίρνω και κάποιες ανάσες πριν συνεχίσω. Αν και όπως κάθε άλλη γνώμη έτσι και η δική μου είναι καθαρά υποκειμενική, τη συνιστώ.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom