Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Βαριέσαι να μπεις στο freelist?Πες μας και άλλα.
Πως είμαι η Θεανώ, δώσε μας την αγγελία σε παρακαλώ.
Και ευχαριστώ εκ τόμων προτέρων.
Βαριέσαι να μπεις στο freelist?Πες μας και άλλα.
Πως είμαι η Θεανώ, δώσε μας την αγγελία σε παρακαλώ.
Και ευχαριστώ εκ τόμων προτέρων.
Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Ποιο βρωμιαρικος χωρος απο ζεσι δεν παιζει στην πολη!!!Χολερα κολλας για πλακα!!!Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Θα πάω σήμερα το βράδυ ψηλε κ θα σου πω!Καλημερα εχει παει κανεις ;![]()
Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Φιλαράκι κάνανε ολική ανακαίνιση εδώ και ένα μήνα από ότι μου είπαν σήμερα που κάλεσα για ραντεβού. Ειδωμεν τη Δευτέρα.Αν πήγαν στον χώρο του ζεσι καλό θα είναι να το αναβαθμίσουν και από άποψη υγιεινής γιατί αλλιώς απατο θα πάει
Αν είσαι καθαρός και ευγενικός θα τον πιεις. Απλώς πάνω στο μισάωρο του μασάζ ανεφερε ότι θες και εκτόνωση.Γεια σας κυριοι. Αν θελει καποιος απανταει κ θα το εκτιμουσα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες. Επειδη ειμαι απο γειτονικη πολη κ δεν εχω ποτε παει για μασαζ.....απο αυτα που διαβασα θα θελα να δοκιμασω με την κοπελα ονοματι Τοκυο. Υπαρχει ομως περιπτωση επειδη ειμαι αγνωστος να μην πιω τον καφε;
Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Κ ευχαριστω κ για το πως θα το πω γιατι νομιζα αυτα τα λες οταν πας.Αν είσαι καθαρός και ευγενικός θα τον πιεις. Απλώς πάνω στο μισάωρο του μασάζ ανεφερε ότι θες και εκτόνωση.
Βέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Κ ευχαριστω κ για το πως θα το πω γιατι νομιζα αυτα τα λες οταν πας.
Ναι ολα πιθανα. Θα της πω ελαααα τοσα χιλιομετρα καναμε για σενα???Βέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....
Αν δεν έχει διάθεση για φραπέ να μην πάει στην δουλειά. Εφόσον ο πελάτης είναι νορμάλ σε συμπεριφορά και υγιεινή γι'αυτό τον λόγο βρίσκεται η κοπέλα στον χώροΒέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....
Συντροφε δεν μιλάω μόνο για διάθεση, έχουν κι αυτές τις προτιμήσεις τους, νέες κοπέλες είναι. αν ήταν καμιά 45αρα συνηδητοποιημένη θα σου λεγα οκ.Αν δεν έχει διάθεση για φραπέ να μην πάει στην δουλειά. Εφόσον ο πελάτης είναι νορμάλ σε συμπεριφορά και υγιεινή γι'αυτό τον λόγο βρίσκεται η κοπέλα στον χώρο
καμια σχεση ..περασμα παρασκευη πηγα ειδα εφυγα .....Καλημερα εχει παει κανεις ;![]()
Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
κάνε μας μια αναλυτική περιγραφή σύντροφε... Εχουν αναφερθεί 3 κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο....καμια σχεση ..περασμα παρασκευη πηγα ειδα εφυγα .....
η κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100κάνε μας μια αναλυτική περιγραφή σύντροφε... Εχουν αναφερθεί 3 κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο....
Είμαστε σίγουροι πως θα είναι στον ίδιο χώρο; Όσο για τις υπηρεσίες, λέτε να τις αλλάξουν και αυτές;Εμένα στη μοναστηρίου δεν με χαλούσε ο χώρος του ζεσι. Ο καινούργιος του ζεσι πιο ήσυχη γειτονιά αλλά είναι άβολος εντελώς. Οσο για το κρυσταλ που θα πάρει το χώρο μια χαρά μου ακούγεται, να μην μείνει αναξιοποιητος....
Συντροφε δεν μιλάω μόνο για διάθεση, έχουν κι αυτές τις προτιμήσεις τους, νέες κοπέλες είναι. αν ήταν καμιά 45αρα συνηδητοποιημένη θα σου λεγα οκ.
καλησπερα κανενα νεο απο ανγελς για φαιη.τηλ κλπΓια να ξέρεις πως η φαίη ήταν Αλεξάνδρα στη Μαριάννα κ πιο πριν Δανάη σημαίνει πως την ξέρεις καλά μία ενημέρωσή δεν έκανες όμως γιατί τώρα να σου δώσουμε εμείς το τηλ τ