GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Που είναι αυτή ρε @Ηumax, ξέρεις? pmΛες σισακι κ θα νομίζουν πως είναι κανένα μικρό
Πες σισαρα καλύτερα κοντεύει τα 50
Που είναι αυτή ρε @Ηumax, ξέρεις? pmΛες σισακι κ θα νομίζουν πως είναι κανένα μικρό
Πες σισαρα καλύτερα κοντεύει τα 50
Στην Εβίτα είναι τα απογεύματα!Που είναι αυτή ρε @Ηumax, ξέρεις? pm
Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?Εφυγε λεει το Crystal spa και που πηγε δλδ;;Μοναστηριου 93Α;;Εκει δεν ειναι κ το ζεσι σπα;;Τυχαιο;Δεν νομιζω......
Πες μας και άλλα.Επίσκεψη σε Θεανώ (έχει αγγελία στο freelist) με σούπερ μασάζ, χωρίς πετσέτα, αλλά και χωρίς εκτόνωση. Μια ώρα στα 20 ευρώ.
Στα καπάκια πέρασμα από Ιρίνα που είναι κοντά με το γνωστό πρόγραμμα.
Σύνολο πάνω από μιάμιση ώρα στα 70 ευρώ.
Αν βρείτε πάρκινγκ κάπου στο ενδιάμεσο είναι η καλύτερη επιλογή
Βαριέσαι να μπεις στο freelist?Πες μας και άλλα.
Πως είμαι η Θεανώ, δώσε μας την αγγελία σε παρακαλώ.
Και ευχαριστώ εκ τόμων προτέρων.
Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Ποιο βρωμιαρικος χωρος απο ζεσι δεν παιζει στην πολη!!!Χολερα κολλας για πλακα!!!Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Θα πάω σήμερα το βράδυ ψηλε κ θα σου πω!Καλημερα εχει παει κανεις ;![]()
Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Φιλαράκι κάνανε ολική ανακαίνιση εδώ και ένα μήνα από ότι μου είπαν σήμερα που κάλεσα για ραντεβού. Ειδωμεν τη Δευτέρα.Αν πήγαν στον χώρο του ζεσι καλό θα είναι να το αναβαθμίσουν και από άποψη υγιεινής γιατί αλλιώς απατο θα πάει
Αν είσαι καθαρός και ευγενικός θα τον πιεις. Απλώς πάνω στο μισάωρο του μασάζ ανεφερε ότι θες και εκτόνωση.Γεια σας κυριοι. Αν θελει καποιος απανταει κ θα το εκτιμουσα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες. Επειδη ειμαι απο γειτονικη πολη κ δεν εχω ποτε παει για μασαζ.....απο αυτα που διαβασα θα θελα να δοκιμασω με την κοπελα ονοματι Τοκυο. Υπαρχει ομως περιπτωση επειδη ειμαι αγνωστος να μην πιω τον καφε;
Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Κ ευχαριστω κ για το πως θα το πω γιατι νομιζα αυτα τα λες οταν πας.Αν είσαι καθαρός και ευγενικός θα τον πιεις. Απλώς πάνω στο μισάωρο του μασάζ ανεφερε ότι θες και εκτόνωση.
Βέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....Ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Κ ευχαριστω κ για το πως θα το πω γιατι νομιζα αυτα τα λες οταν πας.
Ναι ολα πιθανα. Θα της πω ελαααα τοσα χιλιομετρα καναμε για σενα???Βέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....