Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
184
Πόντοι
1
Καλησπέρα, επίσκεψη πριν από λίγο στο dames ,πέρασμα με μια ξανθιά γυναίκα, νομίζω Μαίρη ήταν το όνομα της, 80 ευρώ φουλ πρόγραμμα για μια ώρα, ωραίο μασαζ,χωρίς βιασυνες, το σεξ ήταν πολύ δυνατό, πολύ καυλιαρα, τρελενεται άμα βρεις τα κουμπιά της , άξιζε την επίσκεψη!!!!
Μήπως αυτή η Μαίρη ήταν λίγο χοντρούλα?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.023
Πόντοι
8.295

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.732
Πόντοι
3.556
Τόσο χάλια συνάδελφε?αν πηγές στα κοντά κάνε μια περιγραφή αν θες.το σισσακι δεν είναι?
Λες σισακι κ θα νομίζουν πως είναι κανένα μικρό
Πες σισαρα καλύτερα κοντεύει τα 50

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.732
Πόντοι
3.556
το τηλ.απο angel ποιος μπορει να μου το δωσει?
Για να ξέρεις πως η φαίη ήταν Αλεξάνδρα στη Μαριάννα κ πιο πριν Δανάη σημαίνει πως την ξέρεις καλά μία ενημέρωσή δεν έκανες όμως γιατί τώρα να σου δώσουμε εμείς το τηλ της

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.272
Πόντοι
1.321
Η Μαριάννα από Luxury Ευόσμου κάποιος μου είπε ότι έχει σταματήσει. Ξέρετε μήπως είναι κάπου αλλού;;

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι παιδια....το 2015 ειχα επισκεφτει το ευ ζην στην β.ολγας...εκει ειχα δει μια ξανθια με καρε μαλλι γυρα στα 30 ξανθια που ηταν αυτο που λεμε η γκομενα της διπλανης πορτας.... Μηπως ξερει κανενας συναγωνιστης πως την λενε???

np salonica

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.793
Πόντοι
3.327
Εφυγε λεει το Crystal spa και που πηγε δλδ;;Μοναστηριου 93Α;;Εκει δεν ειναι κ το ζεσι σπα;;Τυχαιο;Δεν νομιζω......

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
540
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολο τον κοσμο !!! νεους και παλιους πολλοι παλιοι γνωστοι πρωην φιλοι. δυσκολο πραγμα η αληθινη φιλια σχεδον ανυπαρκτο. οπως και να χει στο θεμα μας επανηλθα για λιγο 2021 και το μασαζ στη θεσσαλονικη παρακμαζει κι αλλο...τα πριβε επισης. δυστυχως τα πραγματα πολυ δυσκολα για θεσσαλονικη ...βρεθηκα για λιγο αθηνα κι ανοιξε το ματι μου κυριολεκτικα...μακαρι να χα εργασια εκει να μενα εκει μονιμα. ο παραδεισοσ οσων λατρευουν μασαζ και τετοια σκηνικα. υγ. τα πριβε εδω στη αθηνα ειναι ελευθερα , κι εδω οσοι ξερουμε τα πριβε νομιζουμε οτι ειμαστε και σπουδαιοι καποια πραγματα δυστυχως δε θα αλλαξουν ποτε...φιλιααα σε ολους

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
56
Like
3.442
Πόντοι
7.191
Γεια σ σ όλους!!το τελευταία διάστημα είμαι από Crystal σε βανα κάνω αλλαγές επειδή βαριέμαι!!θα κάνω μια σύγκριση!!σιγουρα σαν χώρος το βανα είναι πιο μεγάλο και το καλό κάθε δωμάτιο έχει το μπάνιο!!ενω κρυσταλ πιο μικρό πιο ομορφο δωμάτιο αλλα αυτό το μπες βγες στο μπάνιο φφφφ ταλαιπωρία σίγουρα στο καινούργιο θα είναι καλύτερα πιστεύω!!!
Κορίτσια! Θεωρώ στο βανα είναι 2-3 όμορφες οι υπόλοιπες μέτριες ίσως κ αδιάφορες
Κρυστάλ σίγουρα δεν έχει τόσες κοπέλες όχι το βανα αλλα νομίζω είναι μια κλάση παραπάνω!!
Μασάζ!!πανω κάτω το το ίδιο κάνουν λίγο καλύτερο λίγο χειρότερος
Μάχη!!θεωρω τα κορίτσια του κρυσταλ είναι μακράν καλύτερες από πολλές απόψεις!!καταρχην όλες βγάζουν τα ρούχα τους χωρίς να πεις κουβέντα και σε φτιάχνουν έχουν κάποια συμμετοχή ενώ στο βανα κύριες!!πρεπει να παρακαλέσεις να βγάλουν κάτι και μούγκα στην στρούγκα!!αν κάποια έχει κάποια πρόταση για κάποιο χώρο ας στείλει παρακαλώ να ανανεώθουμε

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημερα εχει παει κανεις ;

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Επίσκεψη σε Θεανώ (έχει αγγελία στο freelist) με σούπερ μασάζ, χωρίς πετσέτα, αλλά και χωρίς εκτόνωση. Μια ώρα στα 20 ευρώ.
Στα καπάκια πέρασμα από Ιρίνα που είναι κοντά με το γνωστό πρόγραμμα.
Σύνολο πάνω από μιάμιση ώρα στα 70 ευρώ.
Αν βρείτε πάρκινγκ κάπου στο ενδιάμεσο είναι η καλύτερη επιλογή

Brianp

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
98
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Θεανώ (έχει αγγελία στο freelist) με σούπερ μασάζ, χωρίς πετσέτα, αλλά και χωρίς εκτόνωση. Μια ώρα στα 20 ευρώ.
Στα καπάκια πέρασμα από Ιρίνα που είναι κοντά με το γνωστό πρόγραμμα.
Σύνολο πάνω από μιάμιση ώρα στα 70 ευρώ.
Αν βρείτε πάρκινγκ κάπου στο ενδιάμεσο είναι η καλύτερη επιλογή
Πες μας και άλλα.
Πως είμαι η Θεανώ, δώσε μας την αγγελία σε παρακαλώ.
Και ευχαριστώ εκ τόμων προτέρων.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom