Αν δεν έχει διάθεση για φραπέ να μην πάει στην δουλειά. Εφόσον ο πελάτης είναι νορμάλ σε συμπεριφορά και υγιεινή γι'αυτό τον λόγο βρίσκεται η κοπέλα στον χώροΒέβαια δεν αποκλείω και την μικρή πιθανότητα να μη πιεις τον καφέ(ενα 5%). Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες πάντα. Μπορει για διάφορους λόγους να μην θέλει η κοπέλα, λόγω διάθεσης η ότιδήποτε άλλο. Αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες θα τον πιεις τον φραπέ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Συντροφε δεν μιλάω μόνο για διάθεση, έχουν κι αυτές τις προτιμήσεις τους, νέες κοπέλες είναι. αν ήταν καμιά 45αρα συνηδητοποιημένη θα σου λεγα οκ.Αν δεν έχει διάθεση για φραπέ να μην πάει στην δουλειά. Εφόσον ο πελάτης είναι νορμάλ σε συμπεριφορά και υγιεινή γι'αυτό τον λόγο βρίσκεται η κοπέλα στον χώρο
καμια σχεση ..περασμα παρασκευη πηγα ειδα εφυγα .....Καλημερα εχει παει κανεις ;![]()
Μαριάννα, κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στο κρεβάτι. Ηφαίστιο
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...kanesex.com
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
κάνε μας μια αναλυτική περιγραφή σύντροφε... Εχουν αναφερθεί 3 κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο....καμια σχεση ..περασμα παρασκευη πηγα ειδα εφυγα .....
η κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100κάνε μας μια αναλυτική περιγραφή σύντροφε... Εχουν αναφερθεί 3 κοπέλες στο συγκεκριμένο χώρο....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είμαστε σίγουροι πως θα είναι στον ίδιο χώρο; Όσο για τις υπηρεσίες, λέτε να τις αλλάξουν και αυτές;Εμένα στη μοναστηρίου δεν με χαλούσε ο χώρος του ζεσι. Ο καινούργιος του ζεσι πιο ήσυχη γειτονιά αλλά είναι άβολος εντελώς. Οσο για το κρυσταλ που θα πάρει το χώρο μια χαρά μου ακούγεται, να μην μείνει αναξιοποιητος....
Συντροφε δεν μιλάω μόνο για διάθεση, έχουν κι αυτές τις προτιμήσεις τους, νέες κοπέλες είναι. αν ήταν καμιά 45αρα συνηδητοποιημένη θα σου λεγα οκ.
ρε φιλε κοροιδευομαστε τωρα?ποιες προτιμησεις?αυτη διαλεξε αυτη την δουλεια,αν ηθελε ο αλλος μονο μασαζ θα πηγαινε σε κανονικο μασατζιδικο
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 266
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κανενα νεο απο ανγελς για φαιη.τηλ κλπΓια να ξέρεις πως η φαίη ήταν Αλεξάνδρα στη Μαριάννα κ πιο πριν Δανάη σημαίνει πως την ξέρεις καλά μία ενημέρωσή δεν έκανες όμως γιατί τώρα να σου δώσουμε εμείς το τηλ τ
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
Μια από τα ίδια. Καμια σχέση με τις φωτό κ άθλιος χώρος.καμια σχεση ..περασμα παρασκευη πηγα ειδα εφυγα .....
αδερφε πολυ μουφα ....Μια από τα ίδια. Καμια σχέση με τις φωτό κ άθλιος χώρος.
ΝεφεληΠοια μουναρα είναι αυτη από κρισταλ?![]()
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ξέρουμε με ποιες κοπέλες ξεκινάει το Crystal? Γιατί, πέραν της Νεφέλης, την τελευταία φορά υπήρχαν κάτι παράξενες υπέρβαρες τρομακτικές.
Οι γνωστές Νεφέλη, Νάντια, Τόκυο - Κατι ακουσα και για μία Ανδριάνα τελευταία. Εχει κανεις γνώμη; είναι καινούργιαΞέρουμε με ποιες κοπέλες ξεκινάει το Crystal? Γιατί, πέραν της Νεφέλης, την τελευταία φορά υπήρχαν κάτι παράξενες υπέρβαρες τρομακτικές.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
καλημερα,ναι καινουργια ειναι,περ 20 ημερες...Οι γνωστές Νεφέλη, Νάντια, Τόκυο - Κατι ακουσα και για μία Ανδριάνα τελευταία. Εχει κανεις γνώμη; είναι καινούργια
Οι γνωστές Νεφέλη, Νάντια, Τόκυο - Κατι ακουσα και για μία Ανδριάνα τελευταία. Εχει κανεις γνώμη; είναι καινούργια
Νεφέλη έχει αλλάξει καθόλου συμπεριφορά ή ακόμα συνεχίζει στα μη και μη
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Η φωτογραφία είναι απ τον νέο χώρο τους φαντάζομαι ...σωστά ? Δείχνει πιο συμμαζεμένος και με το μπάνιο επιτέλους εντός δωματιου !!Ποια μουναρα είναι αυτη από κρισταλ?![]()
καλημερα,ναι καινουργια ειναι,περ 20 ημερες...
Την έχεις δει καθόλου; πως είναι εμφανισιακά;καλημερα,ναι καινουργια ειναι,περ 20 ημερες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη και μη και το τροπάριο συνεχίζετε. Όλες κάπως έτσι είναι εκτός από σπάνιες εξαιρέσειςΝεφέλη έχει αλλάξει καθόλου συμπεριφορά ή ακόμα συνεχίζει στα μη και μη
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η Αδριάνα είναι όμορφη και εντυπωσιακή απλά δεν ξέρω αν κάνει γι αυτήν την δουλειά. Σε ποιες εξαιρέσεις αναφέρεσαι, συναδερφε ;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη και μη και το τροπάριο συνεχίζετε. Όλες κάπως έτσι είναι εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις