Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.659
- Πόντοι
- 1.106
Πολύ δύσκολα.Η ερώτηση είναι άλλη, της τον έδινες ή όχι;
Πολύ δύσκολα.Η ερώτηση είναι άλλη, της τον έδινες ή όχι;
Έχω και μεγάλα αγκίστριαΣτείλε μου εσύ €100 χιλιάρικα και θα της μιλήσω εγώ ...
Οτιδήποτε λιγότερο θεωρείται προσβολή.
Αυτές πάνε για μεγάλα ψάρια.
Δεν σας αρέσουν τα πουτανάκια των €100 θέλετε και Όλγες ...
![]()

Στείλε μου εσύ €100 χιλιάρικα και θα της μιλήσω εγώ ...
..
![]()
Η ερώτηση είναι άλλη, της τον έδινες ή όχι;
Αυτές με την έπαρση θέλουμεΕδώ έχουμε πηδήξει χειρότερες δεν θα τον δίναμε στην Όλγα.
Το θέμα είναι ότι κάτι τύπισσες σαν την Όλγα ούτε να τις πλησιάσεις δεν μπορείς λόγω έπαρσης.
Όσο όμορφη και να είναι απορρίπτεται.
αν σου δωσει ενα 500ευρω ο νιπλης θα χορευεις σαν νηστικη αρκουδα που πλησιαζει βαζο με μελι ρε κακομοιρη500ευρα δεχεσαι τυπε?
γιατι τα 500ευρα ειναι η αδυναμια του νιπλη....
![]()
![]()
![]()
Αυτές με την έπαρση θέλουμε

Φιλος μας ειναι ο Ραου , ΦΙΛΟΣ ΜΑΣαν σου δωσει ενα 500ευρω ο νιπλης θα χορευεις σαν νηστικη αρκουδα που πλησιαζει βαζο με μελι ρε κακομοιρη
σαφως και τον συμπαθω τα μαλα αλλα μην το παιζει ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΦιλος μας ειναι ο Ραου , ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ
Εσενα θελω που ξερεις τα αισθηματα μου γι αυτηνΔεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Κανόνισε με τον Μίνω ...
![]()
Εσενα θελω που ξερεις τα αισθηματα μου γι αυτην

μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...αν σου δωσει ενα 500ευρω ο νιπλης θα χορευεις σαν νηστικη αρκουδα που πλησιαζει βαζο με μελι ρε κακομοιρη
φιλε μου μεγαλοδικηγορεμακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...
εχουν γεμισει οι φυλακες απο τυπους σαν και σενα...
![]()
![]()
![]()

Πες να μου στειλει ενα φορτηγο κουπονια του κομματος να αγορασωΚαλά θα της πώ ότι ο Νίπλης έχει αισθήματα για σένα.
![]()
H Άννα-Μισέλ είναι κίλλερ σε αυτά τα θέματα. Μιλφ και κούγκαρ μαζί. Και ακουγεται ότι της αρέσουν τα τεκνάκια. Και σαν βαφτιστικιά του τέως την έχει λίγο ψηλά τη μυτούλα.Αυτές με την έπαρση θέλουμε
Τα εχει πει και ο ρουβας Στα τραγούδια τουΑ ρε μια ανακύκλωση μουνιού που γίνεται στο κόσμο ...
Όλες με όλους και τούμπαλιν.
![]()
Η φωνή της είναι κάπως αυτηνήςH Άννα-Μισέλ είναι κίλλερ σε αυτά τα θέματα. Μιλφ και κούγκαρ μαζί. Και ακουγεται ότι της αρέσουν τα τεκνάκια. Και σαν βαφτιστικιά του τέως την έχει λίγο ψηλά τη μυτούλα.
Πες να μου στειλει ενα φορτηγο κουπονια του κομματος να αγορασω
H Άννα-Μισέλ είναι κίλλερ σε αυτά τα θέματα. Μιλφ και κούγκαρ μαζί. Και ακουγεται ότι της αρέσουν τα τεκνάκια. Και σαν βαφτιστικιά του τέως την έχει λίγο ψηλά τη μυτούλα.