Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.462
Πόντοι
3.296
όντως ξεσηκωτικό
είχε όμως ειρηνική κατάληξη; :confused:
Δεν πηρε κανεις πρεφα
Ηταν το ενοχο μυστικο μας
Για κανα χρονο γαμουσα και τις δυο φιλες και μαλιστα η φιλη της κοπελας μου μου εκανε τελειωτικη πιπα και τα καταπινε.
Και με τις δυο πηγαινα ακαποτα κι εριχνα κρεμπιεδες στη φιλη.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.542
Πόντοι
4.096
Τα είπε όλα εδώ ο μετρ.

Η ερώτηση δεν είναι αν πρέπει να το κάνεις η όχι.
Η ερώτηση είναι αν η αυτοπειθαρχία σου σου επιτρέπει να το κάνεις.

Μάλλον ξεσκίζεται ήδη με την κουμπαρά :sunglasses:

B1gshark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Είχε γράψει κάποιος αν επιλέγουμε εμείς την γκόμενα που θα γαμήσουμε ή μας επιλέγει αυτή.

Στην περίπτωση της κουμπάρας μου, αυτή επέλεξε εμένα.
Ήταν από τον εργασιακό χώρο, μόλις έκανα το παιδί, ήρθε από μόνη της " θέλω να σου το βαφτίσω εγώ! "
Μήνυμα ελήφθη
Ακόμα θυμάμαι το χάζεμα που είχα φάει γιατί ήταν σαν μοντέλο στα 35-40, η Σάρον Στόουν όπως την έλεγαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
Ήταν και η πρώτη που με μύησε στην μοιχεία. ήταν και φιλότεχνη και διαβαστερή, αυτή έλεγε:
Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι δηλαδή ΚΑΜΥ και τέτοια.
Εμένα μου άρεσαν τότε αυτά γιατι η γυναίκα μου από τέχνη και διάβασμα ήξερε μόνο το ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ της Άντζελας, και το μόνο βιβλίο που έφερε στο σπίτι ήταν ένας ονειροκρίτης.

Αχ η κουμπαρούλα μου να την έχει ο Θεός καλά, αποκούμπι μου και πάντα σύμβουλος και προστατιδα, αυτή με έμαθε ότι δεν πρέπει να ερωτευόμαστε όποια γαμάμε, και πολλά άλλα πράγματα.
Σωστός ο παίκτης...... μάγκες καλησπέρα αν και νέο μέλος εδώ μέσα... είπα να μοιραστώ και εγώ τη φάση... Η κουμπάρα π με πάντρεψε και βάφτισε τ μικρό κολλητή φίλη της γυναίκας μου κανα 2 χρόνια πριν με ψιλό γυροφέρνε τα είχε και με έναν γνωστό μ τεσπα ήμουν στο ίδιο δίλημμα εντωμεταξύ ωραίο μουνι έτσι λατινα η Πουτανα... έρεε ένα βράδυ της λέω έλα να σε βγάλω βόλτα είχα και ένα σπίτι εξοχικό για πάρτυ μ της λέω πάμε και από εκεί εεε αφού δεν είχε ενδοιασμούς και είπε αμέσως το Ναι λέω οκ θέλει πουτσα.... μην τα λέω πολλά κανα χρόνο τώρα την έχω ταράξει στη πουτσα.... έρχεται σπίτι μ και με την πρώτη ευκαιρία μ πιάνει το πούτσο... Όταν μιλάμε ότι η τύπισσα θέλει να τη γάμαω από όλες της τρύπες και κάθε φορά να την χύνω σε διαφορετική... μια τα 9ινει μια κολο μια μουνι τεσπα Ενοειτε και ακαποτα.... Παρένθεση λες επειδή δεν λείπει τίποτα στη γυναίκα μ από τη ζήλια της να γαμιεται σαν πουτανα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και εγω σκεφτομαι να πηδηξω την γυναικα μου. :confused: Λογω καραντινας δεν εχω αλλη επιλογη. Γνωμη σας.
Να το βγάλεις από το μυαλό σου ανώμαλε. Μετά από τόσα χρόνια συγγενείς εξ αγχιστείας ειναι σαν συγγενείς εξ αίματος. Αιμομειχτης θα γίνεις;;;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.875
Πόντοι
9.931
Τύποι ξημερώνει Κυριακή, βαλτε φωτιά στα κυριακάτικα θέματα :headbang2:

George767

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Αξιος.. βουρ στο ψητο
Και κουμπάρα και πεθερά. Εν τω μεταξύ η κουμπάρα έχει πετάξει 3 φορές ατάκες του στυλ "εγώ πάντως είμαι υπέρ αυτών που κάνουν εναλλαγή συντρόφων" αλλά ο κουμπάρος καλός χρυσός μα πετάει αετό αν και αυτός τις κάνει τις κουτσουκέλες του. Όσο για την πεθερά, στα 53 σήμερα, εδώ και 8 χρόνια οι περισσότερες :cum: είναι για πάρτη της.
Υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν έχει γαμησει την πεθερα του πως το κατάφερε και πως πήγε το θέμα προς τα εκεί

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
151
Like
3.170
Πόντοι
6.925
Υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν έχει γαμησει την πεθερα του πως το κατάφερε και πως πήγε το θέμα προς τα εκεί
Μόνο την ιστορία γνωστού μου ξέρω . Η πεθερά του ήταν 35-36 και η κόρη της 20. Τέτοια πεθερά τώρα την έχω για πιπίνι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.907
Πόντοι
3.656
τυποι πρεπει να ανοιξει κι ενα νημα αν θελουμε να γαμησουμε τη νονα μας η τη νυφη μας :confused::confused::confused:

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.218
Πόντοι
201
Η πεθερά μου 42άρα γκομεναρα ψηλή αδύνατη την έχω βάλει στο μάτι με καυλωνει άγρια πολύ θέλω μα την πηδήξω οπότε πάω σπιτι της όλο στο μπάνιο με τα στρινγκ της είμαι..μια φορά βρήκα μια απλωστρα μόλις την είχε βγάλει από το πλυντήριο ήταν πάνω όλο στρινγκ τίποτα άλλο πολύ πρόστυχα στρινγκ ήθελα να αρπάξω ένα αλλά μου την γλίτωσε....

George767

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Η πεθερά μου 42άρα γκομεναρα ψηλή αδύνατη την έχω βάλει στο μάτι με καυλωνει άγρια πολύ θέλω μα την πηδήξω οπότε πάω σπιτι της όλο στο μπάνιο με τα στρινγκ της είμαι..μια φορά βρήκα μια απλωστρα μόλις την είχε βγάλει από το πλυντήριο ήταν πάνω όλο στρινγκ τίποτα άλλο πολύ πρόστυχα στρινγκ ήθελα να αρπάξω ένα αλλά μου την γλίτωσε....
Κάποιος που να το έχει κάνει ή καμία ιδέα για να το προχωρήσουμε χωρίς να ξεφτιλιστούμε τελείως και να μας πάρουν με τις πέτρες

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.218
Πόντοι
201
Κάποιος που να το έχει κάνει ή καμία ιδέα για να το προχωρήσουμε χωρίς να ξεφτιλιστούμε τελείως και να μας πάρουν με τις πέτρες

Σωστά μην γίνουμε ρεζίλι και τις φάμε στο τέλος..κάτι να κάνουμε να δούμε αν γουστάρουν μήπως τις καυλωνει σαν ιδέα και αυτές

George767

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Σωστά μην γίνουμε ρεζίλι και τις φάμε στο τέλος..κάτι να κάνουμε να δούμε αν γουστάρουν μήπως τις καυλωνει σαν ιδέα και αυτές
Υπάρχει κάποιος να μας πει εμπειρία;

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
8.350
Πόντοι
1.056
Καλή χρονιά από το κωλαρακι της κουμπαράς....

Συνημμένα

• IMG_20230101_113820.jpg
    IMG_20230101_113820.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 213

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom