Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο που 2-3 πανηλιθιοι καθεστε και αναλυετε τους λογους που δεν ισχυει το παραπανω κειμενο....
ποοο φιλε, σας λυπαμαι. ειλικρινα σας λυπαμαι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικα σοκαριστικες οι παραθεσεις που δεχτηκε το ποστ ...δε μου φαινεται καν αστειο το γεγονος :S

Και δεν ηταν 2-3 μονο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Αυτό μου συνέβη χτες το βράδυ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Με τη γυναίκα μου είμαστε 29 χρόνια παντρεμένοι. Εγώ είμαι 42 κι εκείνη 40. Την πεθερά μου πάντα τη γούσταρα αλλά ποτέ δεν μου δώθε ηκε η ευκαιρία να της την πέσω. Είναι 77 χρονών, σχετικά αδύνατη, μετρίου αναστήματος. Από τη μια ήταν ο πεθερός μου, από την άλλη η γυναίκα μου η οποία έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και δεν δουλεύει όποτε δεν λείπει από το σπίτι συχνά, Εδώ και 2 χρόνια ο πεθερός μου μας άφησε για τον άλλο κόσμο, κι έτσι οι επισκέψεις στην πεθερά μου αυξήθηκαν, μαζί και οι κάβλες. Περίμενα πλέον την κατάλληλη στιγμή αφού δεν άντεχα άλλο.
Προχτές λοιπόν, η γυναίκα μου έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι, και χτες με πρόφαση ότι ήθελα να βγω, άφησα τα παιδιά μου στη μάνα μου. Παίρνω τηλέφωνο την πεθερά μου και της είπα πως είμαι στην περιοχή της και αν ήθελε μπορούσα να περάσω να την δω για λίγο, μιας κι ο πεθερός μου, είχε βάρδια όλο το βράδυ. Χτύπησα το κουδούνι μου ανοίγει και ήταν με το μαύρο μπειμπι ντολ. Συγνώμη αγόρι μου μου λέει, είμαι έτοιμη για ύπνο. Άσε τις συγγνώμες της λέω και όρμηξα με ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Το τι ξέσκισμα και πίπωμα έπεσε, περιττό να το περιγράψω. Έχυσα 2 φορές, ενώ έχασα το μέτρημα πόσες έχυσε εκείνη. Στο τέλος μου λέει ωραίο το σπερμα σου γαμπρούλη μου, αλλά να βάλουμε και κάτι άλλο στο στόμα μας; Παραγγείλαμε πίτσα. Σε 1/2 ώρα χτύπησε το κουδούνι, του ανοίγει η πεθερά μου, και ο πιτσαδόρος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μου κάνει νόημα η πεθερά μου, όποτε σηκώνομαι από τον καναπέ, πάω πίσω της και λέω τι συμβαίνει φιλαράκι, γουστάρεις την πεθερούλα μου, και της δίνω ένα χαστούκι στο πλαδαρό κολομερι της. Μια κλανιά της ξεφεύγει με το χαστουκάκι. Πρρρρρρρρρρτσσσσσς! Ο τύπος σχεδόν έχυσε. Του κάνει νόημα η πεθερά μου να έρθει στην παρέα όποτε μας λέει μισό λεπτό. Ο pizzalover θα σας ανταμείψει. Παίρνει τηλέφωνο, και λέει θα έρθει κι άλλη παρέα. Αρχίζουμε εμείς τα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χουφτώματα, κτλ και σε λίγο χτυπάει πάλι το κουδούνι. Ανοίγω εγώ και τι να δω. Ένα θεεικό MILF μπροστά μου. Σηκώνεται ο τύπος και λέει καλώσ' την πεθερούλα μου! Κάναμε τρελή παρτουζα, έχυσα άλλες 2 φορές εγώ το ίδιο κι εκείνος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά εγώ πλέον εξουθενωμένος, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, τι να κάνω, του τον αρπάζω και τον χώνω στον κώλο μου. Ένοιωσα τρελή κάβλα! Άρπαξα την πεθερά του, και της κάρφωσα το κεφάλι στον πούτσο μου. Τις έχυσα τη μάπα και σχεδόν λιποθύμησα.
Η βραδιά είχε κι ένα δυσάρεστο. Μετά από λίγο χτύπησε το τηλέφωνο του pizzalover. Ήταν το αφεντικό του και του ανακοίνωσε την απόλυσή του...

ποτε τα κανα παλι ολα αυτα ?  :think: :think:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.205
Πόντοι
486
Κουμπάρα ναι. Πεθερά ουτε καν γιατί δεν βλέπεται η δική μου....

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
151
Like
3.170
Πόντοι
6.925
Την πρώην κουμπάρα μου την ήθελα πολύ, κοντά την έφτασα αλλά χώρισα και έφυγα από τις γειτονιές. Δεν υπήρχαν τότε κινητά κλπ ήταν πιο δύσκολες οι επαφές

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
301
Και κουμπάρα και πεθερά. Εν τω μεταξύ η κουμπάρα έχει πετάξει 3 φορές ατάκες του στυλ "εγώ πάντως είμαι υπέρ αυτών που κάνουν εναλλαγή συντρόφων" αλλά ο κουμπάρος καλός χρυσός μα πετάει αετό αν και αυτός τις κάνει τις κουτσουκέλες του. Όσο για την πεθερά, στα 53 σήμερα, εδώ και 8 χρόνια οι περισσότερες  :cum: είναι για πάρτη της.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
Και κουμπάρα και πεθερά. Εν τω μεταξύ η κουμπάρα έχει πετάξει 3 φορές ατάκες του στυλ "εγώ πάντως είμαι υπέρ αυτών που κάνουν εναλλαγή συντρόφων" αλλά ο κουμπάρος καλός χρυσός μα πετάει αετό αν και αυτός τις κάνει τις κουτσουκέλες του. Όσο για την πεθερά, στα 53 σήμερα, εδώ και 8 χρόνια οι περισσότερες  :cum: είναι για πάρτη της.

Αξιος.. βουρ στο ψητο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
194
Πόντοι
1
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω

τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
τυπε λαθος τιτλο εβαλες στο νημα , βγαλε το "σκεφτομαι" και βάλε το "επιβάλετε"

αυτα τα πραγματα πρωτα τα κανεις και μετα τα σκεφτεσαι, και αν σε τρωνε οι τυψεις ελα εδω μεσα να σε αναλαβουν το ειδικό τμημα μελων του bou.com

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.978
Πόντοι
14.936

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε

τι λέτε?
χθες οχι σημερα.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.627
Πόντοι
40.423

τι λέτε?
βαλε φωτο να δουμε αν αξιζει και θα σε απαντησουμε μετα.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
Θα προδώσεις το φιλο σου , παλιο Κοράκι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

τι λέτε?
ο αντρας ο σωστος βουταει στη θαλασσα και πιανει το χταποδι...το συζητας?

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.627
Πόντοι
40.423
Mπραβο τυπε,τουλαχιστον τηρησες τα χρονικα πλαισια,Κυριακη επιτελους :confused: :confused: :confused:
και περιμενα @troubaman αλλα τελικα αλλος μας προεκυψε.
αν και νομιζω πρεπει να εχει παιχθει αναλογο threadακι και πιο παλια.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.246
Πόντοι
6.256
και περιμενα @troubaman αλλα τελικα αλλος μας προεκυψε.
αν και νομιζω πρεπει να εχει παιχθει αναλογο threadακι και πιο παλια.
Eχεις δικιο,αλλα δεν τηρει τα χρονικα πλαισια,αν και προσφερει στο σαη ποιοτικα νηματα :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom