Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Private εχω απαντησει σε οσους ερωτησανΓια να είσαι πραγματικά τρομερός μικρός πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες φιλε.
Πόσα λεφτά έδωσες ,ηλικία , σωματότυπος κλπ.
Τίποτα δεν μου βγάζει στην αναζήτησή που έκαναmassagelifestyle.dimitra
Instagram βγάζει ακριβώς αυτό που γραφει ο φίλος με ένα τηλεφωνοΤίποτα δεν μου βγάζει στην αναζήτησή που έκανα
Βασικά για να είναι τρομερός....Για να είσαι πραγματικά τρομερός μικρός πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες φιλε.
Πόσα λεφτά έδωσες ,ηλικία , σωματότυπος κλπ.
Δεν μπορώ να στείλω πμ φίλε αν θες στείλε μου να σε ρωτήσω κάτι ευχαριστώΛοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Θα την βρείτε στο insta : massagelifestyle.dimitra
Κανει σιγουρα ΧεριΈχουμε ινφο για Ρουμπι από Αττικα?
τη βρηκαΛοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Θα την βρείτε στο insta : massagelifestyle.dimitra
Μου εχουν πει οτι ειναι ωραια κοπελα η ρουμπι απο ατικαΕυχαριστώ gravity? Από εμφάνιση ξέρουμε γιατί από την φώτο δεν έχω ολοκληρωμενη άποψη
Θέλει πολύ διάβασμα εδώ φίλε να μάθεις για τα κορίτσια και τα γραφεία και τι προσφέρουνπαιδια καλησπερα, επειδη εδω και χρονια εγω παιζω μπαλα με callgirls μονο, μπορει καποιος που εχει ορεξη να μου κανει μια εισαγωγη στο κοσμο των μασατσιδικων? μου πεταει συνεχεια ads τωρα τελευταια και βλεπω ομορφα κοριτσακια, οπως πχ Αφροδιτη απο massage joy, και λεω να δοκιμασω, πως ξερω αν ενα γραφειο προσφερει happy ending η και ακομα περισσοτερα, και πως προσεγγιζουμε για κατι τετοιο.... δωστε φωτα γιατι ειμαι ασχετος
ψαχνω φιλε μου αλλα το νημα ειναι 1500+ σελιδες, χαος.... αρχικα θελω να βρω αν υπαρχει λιστα με τα γραφεια που ειναι μασαζ και οχι μονο, για να κανω scoutingΘέλει πολύ διάβασμα εδώ φίλε να μάθεις για τα κορίτσια και τα γραφεία και τι προσφέρουν
Δεν υπάρχει λίστα φίλε δυστυχώς. Διάβασε αν θες 20-30 σελίδες πίσω να πάρεις μια άποψη και ότι βοήθεια θες εδώ είμαστεψαχνω φιλε μου αλλα το νημα ειναι 1500+ σελιδες, χαος.... αρχικα θελω να βρω αν υπαρχει λιστα με τα γραφεια που ειναι μασαζ και οχι μονο, για να κανω scouting
Λίστα έχει για τα μασατζιδικα όχι για τα γραφείαΔεν υπάρχει λίστα φίλε δυστυχώς. Διάβασε αν θες 20-30 σελίδες πίσω να πάρεις μια άποψη και ότι βοήθεια θες εδώ είμαστε
Ρούμπι, 35αρα, μέτριο πρόσωπο, οκ σώμα, καταγωγή από τη γείτονα χώρα! Το νου σας σε όλες αυτές από εκεί!Τερματίζει πίστες, φραπέ, καλαμάκι, χωρίς όμως να συμμετέχει ιδιαίτερα. Το κάνει ως επάγγελμα.Μου εχουν πει οτι ειναι ωραια κοπελα η ρουμπι απο ατικα
αυτη απο το ινσταγραμ δεν εχω ιδεα προς το παρων οταν μαθω θα σας ενημερωσω
Καλή, πολύ καλή, παρά πολύ καλή!Εμφάνιση καλή?
Μέχρι που φτάνει? Δαγκώνει γενικά στην τιμή?Καλή, πολύ καλή, παρά πολύ καλή!
Φραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέΜέχρι που φτάνει? Δαγκώνει γενικά στην τιμή?
Φραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ
Αν μπορείς έλα λίγο πμ να σε ρωτήσω κατιΦραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ