Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
απλα για την τηλεθεαση τυπε...Πού κολλάει ο πορνομεταναστης;
είναι click-bait titleΠού κολλάει ο πορνομεταναστης;
oxi,δεν τον γνωριζω τονκυριο αλλα σημερα που πηρα τον θειο μου ηταν μαζι και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε.Δηλαδή αυτός είχε 6 διαμερίσματα στην Οδησσό και δεν ήξερε Ρώσικα;
Νταξ, καταλάβαμε.
δεν τον ξερω τον τυπο αλλα αλλοι των γνωρισαν οπως και ο θειος μου.ο χάρης δεν είχε θείο στην οδησσό?![]()
ο χάρης δεν είχε θείο στην οδησ
ενω ο διμητρακης ξερει μονο ρωσικαΔηλαδή αυτός είχε 6 διαμερίσματα στην Οδησσό και δεν ήξερε Ρώσικα;
Νταξ, καταλάβαμε.
θα σου κλαίγανε τα καρύδια εσένααν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
αν θυμαστε εγραφα που μου τν επεσαν αζεροι μπραβοι και ηθελαν να με βαλουν σε αμαξι.
ολη την μερα με παρακολουθουσε ενας γοριλας που πηρα ειδηση και μαλιστα ειδα να με
φωτωγραφιζει.6 μηνες μετα που με ληστεψαν ουκρανοι ισως εχει χερι και ενας απο τους αζερους
εκεινη την μερα πρωην φιλος και ανιψιος του κολητου μου.εκεινο το βραδι 20 λεπτα πριν
του εδωσα 500 γριβνα για να μην με ενοχλα και λυσαμε την παρεξηγηση που μου την επεσαν οι φιλοι του
oxi,δεν τον γνωριζω τονκυριο αλλα σημερα που πηρα τον θειο μου ηταν μαζι και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε.
λέγει η παροιμία από "μικρό και από αρχηγό πολιτικού κόμματος μαθαίνεις την αλήθεια..."Πού κολλάει ο πορνομεταναστης;
Τα' λέγες, τα ' λεγες Χάρη μου αλλά εγώ σκληρός και άδικος, ενόμιζα ότι σε είχε κτυπήσει η μαλακεία στο κεφάλι.αν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
αν θυμαστε εγραφα που μου τν επεσαν αζεροι μπραβοι και ηθελαν να με βαλουν σε αμαξι.
ολη την μερα με παρακολουθουσε ενας γοριλας που πηρα ειδηση και μαλιστα ειδα να με
φωτωγραφιζει.6 μηνες μετα που με ληστεψαν ουκρανοι ισως εχει χερι και ενας απο τους αζερους
εκεινη την μερα πρωην φιλος και ανιψιος του κολητου μου.εκεινο το βραδι 20 λεπτα πριν
του εδωσα 500 γριβνα για να μην με ενοχλα και λυσαμε την παρεξηγηση που μου την επεσαν οι φιλοι του
πολλοι υποωιαστηκαν εμενα και τον θειο μου.εμεις εχουμε 30 σπιτιαοχιΜετά την απαγωγή ενός Έλληνα πολίτη και του ανιψιού του, μέλη της εγκληματικής ομάδας ζήτησαν χρήματα και τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων. Μετά από δύο μήνες παράνομης φυλάκισης, βασανιστηρίων, απειλών θανάτου και ψυχολογικής πίεσης στα θύματα, οι ύποπτοι απέσπασαν 600.000 ευρώ και έξι διαμερίσματα σε ελίτ περιοχές της Οδησσού. Σήμερα, 13 Απριλίου, η αστυνομία απελευθέρωσε τους όμηρους και συνέλαβε δύο εμπλεκόμενα άτομα.
δαμασκο πηγαινε για δουλειες γνωστη μου τον καιρο του πολεμουΤα' λέγες, τα ' λεγες Χάρη μου αλλά εγώ σκληρός και άδικος, ενόμιζα ότι σε είχε κτυπήσει η μαλακεία στο κεφάλι.
Καλά ρε παιδάκι μου κι εσύ, αφού είναι τόσο επικίνδυνα, δεν επήγαινες να περάσεις τας διακοπάς σου σ' ένα πιο ήσυχο μέρος όπως στο Καράκας ή στην Δαμασκό της Συρίας ?
επαληθεύτηκες με τον πιο τραγικό τρόπο.αν δεν γνωριζα ρωσικα θα παθαινα και εγω τα ιδια,πολλες φωρες την γλιτωσα την απαγωγη.
δάσκαλε θα σε παρακαλούσα να κάνεις μίνι ανάλυση της συμπεριφοράς των θυμάτων. Είναι φυσιολογική αντίδραση τους ή πρόκειται για άτομα χαμηλής νοητικής ικανότηταςλέγει η παροιμία από "μικρό και από αρχηγό πολιτικού κόμματος μαθαίνεις την αλήθεια..."
Είχε δίκαιον ο κ.πρόεδρος που σε επείραζε αγαπητέ. Πορδομετανάστης στην αλλοδαπή ήτο το θύμα όχι νυχτοφύλακας. Επαγγελματίας επενδυτής είναι ο άνθρωπος δε εφυτοζωούσε.
Αυτά για να βλέπουν οι υποψήφιοι πορδομετανάσται ότι η πορδομετανάστευσις στο εξωτερικό δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.
αν είναι φυσιολογική η αντιδρασίς τους, ότι εφωνάζανε όταν τους δέρνανε ? ε μάλλον φυσιολογικό είναι αυτό.δάσκαλε θα σε παρακαλούσα να κάνεις μίνι ανάλυση της συμπεριφοράς των θυμάτων. Είναι φυσιολογική αντίδραση τους ή πρόκειται για άτομα χαμηλής νοητικής ικανότητας