Καλημέρα κι από εμένα.
Είχα μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με την Γιούλη από το vip massage. Ήταν η πρώτη φορά που έκλεινα ραντεβού τέτοιου τύπου γιατί είμαι πιο πολύ των Call Girls και των στούντιο μασαζ οπότε ήταν ψιλό κασκαντεριλικι για μένα.
Λοιπόν. Στα μηνύματα σχετικά εύκολη συνεννόηση (ζήτησα ακριβώς ότι ήθελα,μασαζ και σεξ) και το ραντεβού κλείστηκε στο Bill.
Η Γιούλη στις φώτο που μου στείλανε έδειχνε για κοπέλα γύρω στα 30 (αυτό μου ειπαν και στο τηλέφωνο ) και εμφανισημη κατ εμε και για αυτό την πήρα.
Όταν άνοιξα την πόρτα ψιλό απογοητευτικα γιατί κατάλαβα ότι ήταν μεγαλύτερη (έδειχνε γύρω στα 40) αλλά και πάλι όχι όσο πραγματικά ήταν λόγο του τρόπου που ήταν ντυμένη. Παρόλα αυτά ειπά δεν γαμιεται.
Στο πρώτο κομμάτι , το μασαζ σχεδόν αδιάφορο και όταν τελειώσει με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσει και της είπα ναι... δυστυχώς για εμένα όταν με ρώτησε ήταν ακόμα ντυμένη και εγώ μπρούμυτα.....
Γδύθηκε, γύρισα και ξενέρωσα με την ζωή μου.
Ο Γιούλη είναι μια γυναίκα τουλάχιστον 50 ετών με μεγάλο στήθος αλλά πολύ ασχημες μεγάλες θηλες , σώμα αδύνατο αλλά πολύ χαλαρό και κρεμάει.
Τέτοια ξενερα παιδια δεν έχω ξανα φάει στην ζωή μου και πρώτη φορά δυσκολεύτηκα πολυ για να μου σηκωθεί... Όχι ότι ήθελα να την γαμησω αλλά έστω εκει που είχαμε φτάσει να μου την παίξει να τελειώνουμε.
Τέλος πάντων με πολύ προσπάθεια τελείωσα κάποια στιγμή, την χαιρέτησα και έφυγε....
Η συνάντηση μου κόστισε 120 πεταμενα € και αισθάνομαι μεγάλος μαλακας που ενώ απο την αρχη κάτι δεν μού άρεσε το συνέχισα για να μην την θίξω...
Ελπίζω η κριτική μου να βοηθήσει τουλάχιστον τους επόμενους που θα την διαβάσουν πριν αποφασίσουν να κλείσουν ένα τέτοιο ραντεβού!