Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το μαλλί που δεν χαλάει ποτέ ούτε στο νερό πως το βλέπεις?Τζέιμς ο μόνος παίκτης που δεν εχει χάσει κιλά στο παιχνίδι... Άμα παίζεις τα μισά σου παιχνίδια με τον νταφυ, πως να χάσεις κιλά.. Κρίμα που έφυγε ο κονδυλωματος με τον οποίο έπαιζε ο πρίγκηπας άλλο ένα 30%
Για μερακλήδες κ όχι για αυτούς που χαλβαδιαζουν τα μπανερακια των call girls εδώ στο μπουΤο πιο δυνατό κωλι εκεί μέσα έχει η καινούργια παίκτρια των κόκκινων... Τρομερή σκατοφατσα η ξανθιά, αλλά ο κωλος είναι τσουπωτος και μπαμπατσικος...
Υποκλίνομαι στο σχόλιο σου!!!Για μερακλήδες κ όχι για αυτούς που χαλβαδιαζουν τα μπανεραξια των call girls εδώ στο μπου

Α ρε Δραπετσωνάρα!Μεχρι τα 30 μου έμενα εκεί, εχω καμια 10ετια τώρα, εκτός Αθηνών.Τυπε 40 χρόνια Δραπετσώνα ειμαστε..![]()
Δυνατό σκουπιδιασμα τυπε μου!?το ξενοδοχείο των ψύλλων που έχει για κολλητό παρέα.

Αυτό ρε τυπε λες; Που ο άλλος ο λουκουμάς έδωσε τη μπλούζα του σε κατσαρίδα και κατσικογαμη;ο αγροτης προσπαθει πολυ να πιασει Πανο στις ηττες![]()
![]()
![]()
Όσο λες δεν μπορεί να ξεφτιλιστει άλλο αυτός ο Νταφυ,.κάνει κάτι παραπάνω.παπαντάφυλλος δήλωσε αδυναμία...... να διαχειριστεί τη χασούρα.
Ρε όλα τα παλτά εκεί μέσα μαζευτήκανε.