talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
χρόνια τώρα...κλαίει........Ο Γιαννάκης είναι για κλάματα...
χρόνια τώρα...κλαίει........Ο Γιαννάκης είναι για κλάματα...
Ο καλύτερος ΜΑΚΡΑΝ του γαύρου είναι ο Πρίντεζης.
1.το εχω πει πρωτος
2.εχουμε καλο μαυρο αλλα ειναι τραυματιας
3.εχουμε βαθος αλλα ο κλαψας τους εχει εκτος 12αδας
4.ολος ο παναθηναικος ειναι ο διαμαντιδης(το λεω χρονια)και ο τσαρτσαρης που σημερα βεβαια δεν χρειαστηκε να παιξει
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! απο ποτσα σε πουτσα ολη την εβδομαδα δεν κουραστηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!είναι μπαναρισμένος εδώ και καιρό.......Που κρυβεται αυτος ο Χρηστιδης ρε παιδια ???
ευγενικος ειμαι παντα αρκει να μου φεροντε ευγενικαΌταν βρεθήκαμε στη μεγάλη Travianoπαρέα ήσουν πιο .... ευγενικός και προσεκτικός ;)
![]()
![]()
Για να μη λέμε μαλακίες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν 5 πόντους πίσω στο Live μας έδιναν φαβορί. Κάτι ήξεραν....![]()
1. Συμφωνούμε λοιπόν1.το εχω πει πρωτος
2.εχουμε καλο μαυρο αλλα ειναι τραυματιας
3.εχουμε βαθος αλλα ο κλαψας τους εχει εκτος 12αδας
4.ολος ο παναθηναικος ειναι ο διαμαντιδης(το λεω χρονια)και ο τσαρτσαρης που σημερα βεβαια δεν χρειαστηκε να παιξει
1. Συμφωνούμε λοιπόν
2. Ποιός είναι ο Τσίλντρες?
3. Δεν νομίζω, θέλει καλύτερους παίκτες για το όνομά του ο Ολυμπιακός.Καλά για τον Γιαννάκη είναι για το λουκούμι του Γιακουμή....
4. Κάνεις λάθος, ο Γιασικεβίτσιους είναι η ψυχή μέσα στο τερέν. Ο Διαμαντίδης είναι εκτελεστής αλλά ο Σάρας κάνει κουμάντο.
2.με κοροιδευεις?1. Συμφωνούμε λοιπόν
2. Ποιός είναι ο Τσίλντρες?
3. Δεν νομίζω, θέλει καλύτερους παίκτες για το όνομά του ο Ολυμπιακός.Καλά για τον Γιαννάκη είναι για το λουκούμι του Γιακουμή....
4. Κάνεις λάθος, ο Γιασικεβίτσιους είναι η ψυχή μέσα στο τερέν. Ο Διαμαντίδης είναι εκτελεστής αλλά ο Σάρας κάνει κουμάντο.
2. Όχι, τον Τσίλντρες εννοείς?2.με κοροιδευεις?
3.οι παικτες ειναι καλοι,ο γιαννακης ειναι το πρωινο του ομπραντοβιτς
4.καλος ο σαρουνας αλλα ο μητσος ειναι το α-ω του παο στο μπασκετ
Όταν βρεθήκαμε στη μεγάλη Travianoπαρέα ήσουν πιο .... ευγενικός και προσεκτικός ;)
![]()
![]()
Για να μη λέμε μαλακίες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν 5 πόντους πίσω στο Live μας έδιναν φαβορί. Κάτι ήξεραν....![]()
ναι ειναι δυνατον να μην ξερεις τον τσιλντρες?2. Όχι, τον Τσίλντρες εννοείς?
2.με κοροιδευεις?
3.οι παικτες ειναι καλοι,ο γιαννακης ειναι το πρωινο του ομπραντοβιτς
4.καλος ο σαρουνας αλλα ο μητσος ειναι το α-ω του παο στο μπασκετ
τον ξέρω αλλά αυτός κατά την γνώμη μου δεν είναι για Ευρώπη.ναι ειναι δυνατον να μην ξερεις τον τσιλντρες?
παντως με εναν κακο παναθηναικο που ηταν αστοχος σε βολες με πολλα λαθη χαμενα ριμπαουντ δεν καταφερε ο ολυμπιακος να παρει το κυπελλο. δηλαδη αν δεν μπορεσε σημερα ποτε θα το κανει![]()
ευγενικος ειμαι παντα αρκει να μου φεροντε ευγενικα
ασε τις μαγκιες λοιπον και τα υποννοουμενα γιατι τετοιες μαλακιες και προκλησεις που λες εδω δεν τις ελεγες μπροστα μου τοτε που αναφερεις ;)
μην μπερδευεις την ευγενεια με κατι αλλο
δεν με νοιαζει το στοιχημα τι εδινε,λεω αυτα που βλεπω