Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν διαβάζεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις μπόλικο υλικό για τα κορίτσια.Παίκτες, μήπως γνωρίζει κανείς γενικότερα για deluxe και ειδικότερα για Καρίνα, Σάντυ, Μιλάνα τι παίζει?
Εχει δοκιμάσει κανείς απ΄το μέλι?
Εγώ θα πω την γνώμη μου επειδή ξέρω πολύ καλά τα κορίτσια.
Καρίνα- μασάζ 9, εμφανίσει 9, δεν προχωρά πέρα από φραπέ.
Σαντυ- σταμάτησε πλέον να δουλεύει στο γραφείο.
Μιλανα-μασάζ 6, εμφανίσει 6, φραπέ και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.
Δανάη-μασάζ 7, εμφανίσει 8, φραπέ από το πρώτο ραντεβού, και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.
Αλεξάνδρα-μασάζ 8, εμφανίσει 8, φραπέ μετά από μερικά ραντεβού.
Φωτογραφίες που βλέπετε ρε παίδες;
φιλε αυτη ειναι η τακτικη της καθε μουναρας που ασχολειται με μασαζ, αφου ειμαι μουναρα σου λεει σιγα μην ιδρωσω κιολας, μολις γυρισει θα πεσουνε τα εξτραδακια, εκει ειναι το παιχνιδι, το 50ευρο το παιρνει ετσι και αλλιως (του γραφειου εννοω)
Το σημαντικό είναι ότι ψάχνεις λίγα πράγματα χαίρομαι αν τις βρεις βάλτες και στο φόρουμΠαιδία καλησπέρα. Θα ήθελα να μου στείλετε ότι μπορείτε από ανεξάρτητες κοπέλες που κάνουν μασαζ και σεξ στον χώρο τους, η σε ξενοδοχείο, η σε χώρο άλλων, και αν γίνεται και ψάχνω και να είναι και αισθητικός στο επάγγελμα
Νομίζω ότι μας κάνεις λίγο πλάκα;Παιδία καλησπέρα. Θα ήθελα να μου στείλετε ότι μπορείτε από ανεξάρτητες κοπέλες που κάνουν μασαζ και σεξ στον χώρο τους, η σε ξενοδοχείο, η σε χώρο άλλων, και αν γίνεται και ψάχνω και να είναι και αισθητικός στο επάγγελμα
σωματακι στεγνο βυζακι καλό και ποπουδάκι φιτ.
μασαζ ανύπαρκτο 10 λεπτά με το ζόρι και μου λέει να γυρίσω.Σεξ δεν κάνει λέει με κανέναν(εχει γραφτεί ότι κάνει) αλλά υποσχέθηκε χερι που κατ οπιν επερώτησής μου έγινε στόμα με +40.
αφου δεν ψηνόταν για μασάζ λοιπόν,ευκαιρία να έχει τον πουτσο μου στο στόμα της για τον υπόλοιπο χρόνο.
Οπερ και εγένετο(ειχα φροντίσει να ρίξω μια παχιά πιο πριν για τα χοντρά).Πιπα ξάπλα,γονατιστα,στα όρθια,στον καναπέ..
καλά πέρασα,μασάζ δεν έκανα ομως