Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206
Χτεσινή  επίσκεψη  με την λουλου  κινέζα  .στο χοτελ regina  πηγαίνει συνήθως.
Από υπηρεσίες  πολύ καλές  ωραία πίπα και σεξ που δεν έκλεβε  καθόλου στην διείσδυση. Σωματακι αδύνατο  μουνάκι ροζέ.πεντακάθαρο. εδω δύο φωτο για το αρχειο μου
που την βρίσκουμε την κινεζα φίλε και τι ώρες περιπου;

makis560

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2020
Like
15
Πόντοι
0
Από υπηρεσίες  πολύ καλές  ωραία πίπα και σεξ που δεν έκλεβε  καθόλου στην διείσδυση. Σωματακι αδύνατο  μουνάκι ροζέ.πεντακάθαρο. εδω δύο φωτο για το αρχειο μου

Δώσε ινφο μαν

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Πληροφόρησέ μας ρε μεγάλε, τι έπαθες εσύ στο κέντρο. 15 χρόνια ψωνίζω από εκεί, μόνο ένας τραβεστί μου έκλεψε το κινητό (Εγώ έφταιγα, το είχα βάλει ασυναίσθητα στην κωλότσεπη), αλλά τον κανόνισα
Τίποτα δεν έχω πάθει, αλλά προσέχω κ προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές,αυτο δεν σημαίνει όμως ότι είναι η περιοχή ακίνδυνη.Αυτη είναι η άποψη μου βεβαίως βεβαίως.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
448
Πόντοι
21
Η μελαχρινη πιτσιρικα που λες ειναι η χριστινα αλβανακι στην καταγωγη την εχω παρει κανα 2 φορες κανει καλη πιπα και τυπικο γαμησι 30 ευρω αν τις δωσεις κανα δεκαρικο παραπανω μπορει να σε φτιαξει καλυτερσ

Το Χριστινάκι ήταν πολύ δυνατό, βέβαια ήθελε το τρόπο της, είχαμε κάνει τρελά γαμήσια με τη μικρή..
Το τηλέφωνο της το έκλεισε προ κορωνοιού, έχω να τη δω περίπου σπό το Μάρτιο.

Μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι παραπάνω?

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
203
Πόντοι
21
Γρήγορο πέρασμα με αυτοκίνητο χθες Τετάρτη περίπου στις 13.00 όσο ήταν στη περιοχή μια πορεία και είχαν κολλήσει τα πάντα..

Τόσες πολλές δεν έχω ξαναδεί μαζεμένες..

Σατωβριάνδου έξω από το χοτέλ σίγουρα 10 Μπαγκλαντεσιανές σε παράταξη.
Χαμηλότερα στη Σατωβριάνδου στην άκρη του δρόμου στεκόταν η Μαρία, παλιότερα πολύ ωραία κοπέλα με κορμάρα, πλέον τελειωμένη πρεζού. Παρόλα αυτά ακόμη κρατιέται αρκετά καλά.

Στη Σωκράτους ψηλά, στη γωνία του Λευτέρη και απέναντι τα γνωστά ναυάγια, γύφτισσες ρουμάνες κι ελληνίδες, κάποιες πρεζούδες τελευταίου σταδίου και ενα δυο τραβέλια.
Ένα μόνο ενδιαφέρον κομμάτι, κοντά στα 25, με κατσαρό μαλλί & γυαλιά ηλίου, ωραίο σώμα, με όλη τη κοιλιά έξω, πρεζού σε πρώτο στάδιο. Την έχω ξαναδεί νομίζω μερικές φορές πριν τον ιό, έχει βάλει αρκετά κιλά, καλή περίπτωση δείχνει.
Εκεί δίπλα το ξανθό μιλφάκι με τις χειλάρες και τα τατού, ντυμένη στα λευκά. Τη παρατήρησα καλύτερα χθες, πολύ αδύνατη, πολύ σκυλί στο πρόσωπο, θα δοκιμαστεί..

Στη Βεραντζέρου, έξω από το καφενείο "Η Ζίτσα" στη σκιά, σε τραπέζια, ή όρθιες υπήρχαν τουλάχιστον 15 "κοπέλες", κυρίως ανατολικές, η μικρότερη 45άρα, η πιο αδύνατη 80 κιλά. Χάλι..
Στη πλατεία Λαυρίου ανεβοκατέβαινε με μίνι η γνωστή Ρουμάνα φόλα που έχει ξεμείνει εκεί χρόνια, απορώ ποιοι την πληρώνουν.

Μια δυο μετριάντζες ακόμη στη Καποδιστρίου, άλλη μια χοντρή γύφτισσα έξω από το Liberty.

Αυτά, υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε…
Για ποια ρουμανα λες;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τίποτα δεν έχω πάθει, αλλά προσέχω κ προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές,αυτο δεν σημαίνει όμως ότι είναι η περιοχή ακίνδυνη.Αυτη είναι η άποψη μου βεβαίως βεβαίως.

Το κέντρο έχει καταντήσει "γκέτο" δίχως καμία υπερβολή τύπε μου!
ΟΧΙ απλά επικίνδυνα!
    :hi:

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Το κέντρο έχει καταντήσει "γκέτο" δίχως καμία υπερβολή τύπε μου!
ΟΧΙ απλά επικίνδυνα!
    :hi:
Θα συμφωνήσω μαζί σου κ πολύ φοβάμαι ότι η κατάσταση μόνο να χειροτερη μπορει να γινει

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.420
Πόντοι
2.786
εγω παντως παντα ποδαρατος παω μεχρι ωρες μετρο σχεδον ποτε πιο  αργα και αν βλεπω περιεργες φατσες που κοζαρουν δεν παιρνω πουτανα

Γιατί δεν πας με το αμάξι να την φορτώσεις επί τόπου και να την πάς όπου θες?

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.420
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.420
Πόντοι
2.786
Στην καλύτερη κάνα σπασμένο τζάμι, χαράκωμα!
*Προσωπική εμπειρία.

Αν είναι να πας εκεί σε ξενοδοχείο στο τρίγωνο, άσε το αμάξι επί της Γ' Σεπτεμβρίου, μετά την Καποδιστρίου. Δεν μου το έχουν σπάσει ποτέ εκεί. Ούτε έχω δει τίποτα σπασμένα τζάμια ποτέ.

Tip: Προτιμώ να το παρκάρω πάντα έξω από τράπεζα που έχει κάμερες! Όσο να 'ναι λειτουργούν λίγο ανασταλτικά! :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αν είναι να πας εκεί σε ξενοδοχείο στο τρίγωνο, άσε το αμάξι επί της Γ' Σεπτεμβρίου, μετά την Καποδιστρίου. Δεν μου το έχουν σπάσει ποτέ εκεί. Ούτε έχω δει τίποτα σπασμένα τζάμια ποτέ.

Tip: Προτιμώ να το παρκάρω πάντα έξω από τράπεζα που έχει κάμερες! Όσο να 'ναι λειτουργούν λίγο ανασταλτικά! :grin:

Αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια!
Ψάχνω μέρος με φώτα, πολυσύχναστα και με κάμερες εάν υπάρχουν!
*Σε φίλο μου, του άνοιξαν το αυτοκίνητο ενώ το είχε παρκαρισμένο έξω από το ΑΤ Ομονοίας!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.298
Πόντοι
216
Παρκάρεις στο υπόγειο της Κάνιγγος. Πληρώνεις βέβαια αλλά έχεις ασφαλισμένο το αυτοκίνητο σου. Η τράπεζα ποτέ δεν θα δώσει το βίντεο αν συμβεί κάτι στο αυτοκίνητό σου στις αρχές. Θα το δώσει μόνο σε περίπτωση εγκλήματος φωτιάς κτλ.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.374
Πόντοι
506
Ωραιο φαινεται το μουνακι της!!!Ειναι και στενο οπως της Ασιατικης σχολης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom