Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Όχι και τόσο βαρια εδώ μπορεί να έχεις τον ιό και να μην έχεις καν συμπτώματα!!
Αυτό συμβαίνει με όλους τους ιούς!
Όχι και τόσο βαρια εδώ μπορεί να έχεις τον ιό και να μην έχεις καν συμπτώματα!!
Εμένα προσωπικά όχι οι γονείς μου έχουν αποβιώσει.Ναι αλλά η μητέρα σου αν την κολλήσεις πολύ πιθανόν να έχει! Σε απασχολεί καθόλου αυτό?![]()
αν δεν σου αρέσει η συζήτηση γιατί την συνεχίζεις;εσενα σου αρεσει φιλε... αλλα μαλλον μονο σε σενα αρεσει
μου λες για κυρος, εμπιστοσυνη στη δουλεια απο τη μια.
αλλα μη μαθει ο κοσμος οτι γαμας στα μπουρδελα.
μετα εισαι παντρεμενος, αλλα γυρνας στα μπουρδελα γιατι εισαι εθισμενος.
πιο μετα, το γαμησι στο μπουρδελο ειναι για σενα μαλακια και οχι κερατο.
εδω που ειναι το κυρος και η εμπιστοσυνη... η' αλλο αυτο???
τη γυναικουλα σου τη σκεφτεσαι καθολου ??
@@ μαλλον εεε??
αν σου τα εκανε αυτη αυτα, τι θα ελεγες μετα ???
αν δεν σου αρέσει η συζήτηση γιατί την συνεχίζεις;
αυτά που λέω είναι απλά και κατανοητά απλά μάλλον δεν θέλεις να το παραδεχθείς.
με το παραπάνω επιβεβαιώνεις το αρχικό μήνυμα ότι δεν πρέπει να λέμε ότι γαμάμε σε μπουρδέλα γιατί άμα δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που γράφει τακτικά στο σαιτ BOURDELA.COM τον εθισμό του να γαμάς πουτάνες πόσο μάλλον κάποιος "ευυπόληπτος" οικογενειάρχης-συνάδελφος ανταγωνιστής!!!
κοιτά θεωρώντας ότι εδώ είμαστε όλοι εθισμένοι μπουρδελιάρηδες δεν νομίζω να περιμένεις όλοι μας να μην γαμήσουμε ποτέ τσάμπα ή να μην νιώσουμε αισθήματα για κάποια γυναίκα ή ακόμα χειρότερα να κάνουμε σχέση και να σταματήσουμε τις πουτάνες.
αυτό θα σήμαινε ότι το κάνουμε επειδή δεν έχουμε γκόμενα και όχι από επιλογή άρα δεν είμαστε μπουρδελιάρηδες αλλά αγάμητοι!!!
τέλος, για την ιστορία, δεν είμαι παντρεμένος χώρισα τη γυναίκα μου γιατί μου ζήταγε πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω.

τέλος, για την ιστορία, δεν είμαι παντρεμένος χώρισα τη γυναίκα μου γιατί μου ζήταγε πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω.
για εμένα το μπουρδέλο είναι σαν να τραβάω μαλακία, δεν νιώθω κάποιο συναίσθημα! και δεν το θεωρώ κέρατο, ούτε κάτι που μπορεί να αναπληρωθεί από μια σταθερή σχέση.
Σε ποιο νουμερο της Αλεξανδρου δουλευει?Πέρασα πριν λίγο σήμερα με τη γνωστή ´Βίκυ από μεγάλου αλεξάνδρου η ξανθιά μεγαλοκοπέλα -πάνω από 50- με το κοντό μοντέρνο μαλλί που δούλευε παλιά λίγο πιο δίπλα
στον ίδιο δρόμο. Σαν το παλιό καλό κρασί που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερο , ελεύθερο στοματικό
υπέροχο παθιασμένα γλωσσόφιλα δυνατό σεξ σε δύο στάσεις υπομονετική γερό σκαρί γενικά το Βικάκι. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Επειδή δηλαδή γαμάει σε μπουρδέλα δεν έπρεπε να παντρευτεί?? Εγώ ξέρω πάρα πολλούς που γαμούσαν σε οίκους και πριν παντρευτούν και μετά, και βάζω και τον εαυτών μου μέσα. Εντάξει όλοι περνούμε κάποιες προφυλάξεις όταν πάμε δεν το κάνουμε βούκινο ούτε φοράμε κάποια ταμπέλα σήμερα γαμήσαμε σε μπουρδέλο για να δείξουμε την άνεση μας!!!
ενοιτε αυτοΘα το ξαναπώ... τα μπουρδελα "κρατάνε" οικογένειες.... όποιος κατάλαβε κατάλαβε και σίγουρα οι παντρεμένοι μύστες καταλαβαίνουν κάτι παραπάνω.
φυλης ειν αυτο;Πέρασα πριν λίγο σήμερα με τη γνωστή ´Βίκυ από μεγάλου αλεξάνδρου η ξανθιά μεγαλοκοπέλα -πάνω από 50- με το κοντό μοντέρνο μαλλί που δούλευε παλιά λίγο πιο δίπλα
στον ίδιο δρόμο. Σαν το παλιό καλό κρασί που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερο , ελεύθερο στοματικό
υπέροχο παθιασμένα γλωσσόφιλα δυνατό σεξ σε δύο στάσεις υπομονετική γερό σκαρί γενικά το Βικάκι. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
μετάξιφυλης ειν αυτο;