εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτησαν τον Στάθη Ψάλτη με ξανθιά περούκα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.049
- Πόντοι
- 3.656
η Ειρήνη από μέγα αλέκου 28 απογευματινή
Αφού μπορείς και τελειώνεις σρο δεκάλεπτο του μπουρδέλου, μαγκιά σου. Εγώ δεν μπορώ, θέλω περισσότερη ώρα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.049
- Πόντοι
- 3.656
εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτη
Τότε η Σάντυ δεν κάνει για σένα, έχει πάρει κιλά και έχει και μεγάλα βυζιά. Οι πρεζούδες συνήθως περιφέρονται απέναντι από το Κριστιάνα
Λαυρίου μόνο πρωί οι περισσότερες, όσο περνάει η ώρα κι έχει βγει το μεροκάματο αποσύρονται, το βράδυ συνήθως μόνο τελειωμένα ζόμπιΠαιδιά Καλημέρα .. Λαυρίου απόγευμα 7-8 ξέρετε αν παίζει τίποτα η γενικά βραδάκι θα βρούμε κάτι ?
Ευχαριστώω
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 8.345
η Σαντυ ειναι αυτη που πριν καμια 10αρια? χρονια εκανε πιατσα στην σολωνος,με πλαστικα βυζια,καβαλημενη?τοτε γυρω στα 30?..Τότε η Σάντυ δεν κάνει για σένα, έχει πάρει κιλά και έχει και μεγάλα βυζιά. Οι πρεζούδες συνήθως περιφέρονται απέναντι από το Κριστιάνα
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτη
Παίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.049
- Πόντοι
- 3.656
Παίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
Αν τα τατουάζ της είναι από Ταιλάνδη μεριά, αξίζει
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Αν τα τατουάζ της είναι από Ταιλάνδη μεριά, αξίζει
Κάτι ξέρεις εσύ :-)
Κώλο δίνει?
kostaslakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λαυρίου μόνο πρωί οι περισσότερες, όσο περνάει η ώρα κι έχει βγει το μεροκάματο αποσύρονται, το βράδυ συνήθως μόνο τελειωμένα ζόμπι
Ναι κάτι κατάλαβα .. αν και είχε μια καλή που μίλαγε υποτίθεται Ιταλικά .. αλλά γενικά ναι λόγω δουλειάς πάω βραδάκι και δεν έχει πολλά πράγματα
την ξερω την εχω παρει, καλα περασα, ειναι τερμα στενομουνα, πολυ καλο τσιμπουκιΠαίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
λιγο ακριβη και δεν την κανεις οτι θες οπως αλλες πρεζουδες τσιναει και φερμει αντιρησεις, αλλα γενικα καλο γαμησι, για κωλο δν θυμαμαι γιατι δν παιρνω
Mikros kai periergos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα .. είμαι νέος και δεν ξέρω από αυτά ... υπάρχουν περιοχές που να έχουν κορίτσια αυτήν την στιγμή ;
oneiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
αυτή η αλβανιδοκωλάρα σε ποιο σημείο ακριβώς κάνει πιάτσα; ξέρω οτι είναι στο τρίγωνο αλλά που ακριβώς;Μήπως ζητάς και εσύ το τηλέφωνο της Αλαβανιδοκωλάρας;
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
περίπου στο μέσο της υποτείνουσαςαυτή η αλβανιδοκωλάρα σε ποιο σημείο ακριβώς κάνει πιάτσα; ξέρω οτι είναι στο τρίγωνο αλλά που ακριβώς;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.049
- Πόντοι
- 3.656
Ρεπορτάζ από το τρίγωνο. Σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί γινόταν του μουνιού το πανηγύρι. Τουλάχιστον δέκα σεξεργάτριες στη θέση τους. Δυστυχώς τα δόντια της Δέσποινας σάπισαν και της χαλάει τη μόστρα. Ο Νόμος του Μέρφυ σε όλο του το μεγαλείο. Σήμερα που δεν είχα την ώρα και τη διάθεση, όλες αυτές οι επιλογές. Έχω κατέβει κάποια βράδυα και δεν έχω βρει ούτε μιά αξιόλογη
kostaslakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους ,
Εχθές βραδάκι γύρω στις 9-10 περίπου πέρασμα απο Καποδιστρίου εκεί είδα απο μακριά αδύνατη πολύ, με ασημί κοντό φόρεμα..
Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι Τράνς μόνο ..
Εχθές βραδάκι γύρω στις 9-10 περίπου πέρασμα απο Καποδιστρίου εκεί είδα απο μακριά αδύνατη πολύ, με ασημί κοντό φόρεμα..
Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι Τράνς μόνο ..
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Γρήγορο πέρασμα με αυτοκίνητο χθες Τετάρτη περίπου στις 13.00 όσο ήταν στη περιοχή μια πορεία και είχαν κολλήσει τα πάντα..
Τόσες πολλές δεν έχω ξαναδεί μαζεμένες..
Σατωβριάνδου έξω από το χοτέλ σίγουρα 10 Μπαγκλαντεσιανές σε παράταξη.
Χαμηλότερα στη Σατωβριάνδου στην άκρη του δρόμου στεκόταν η Μαρία, παλιότερα πολύ ωραία κοπέλα με κορμάρα, πλέον τελειωμένη πρεζού. Παρόλα αυτά ακόμη κρατιέται αρκετά καλά.
Στη Σωκράτους ψηλά, στη γωνία του Λευτέρη και απέναντι τα γνωστά ναυάγια, γύφτισσες ρουμάνες κι ελληνίδες, κάποιες πρεζούδες τελευταίου σταδίου και ενα δυο τραβέλια.
Ένα μόνο ενδιαφέρον κομμάτι, κοντά στα 25, με κατσαρό μαλλί & γυαλιά ηλίου, ωραίο σώμα, με όλη τη κοιλιά έξω, πρεζού σε πρώτο στάδιο. Την έχω ξαναδεί νομίζω μερικές φορές πριν τον ιό, έχει βάλει αρκετά κιλά, καλή περίπτωση δείχνει.
Εκεί δίπλα το ξανθό μιλφάκι με τις χειλάρες και τα τατού, ντυμένη στα λευκά. Τη παρατήρησα καλύτερα χθες, πολύ αδύνατη, πολύ σκυλί στο πρόσωπο, θα δοκιμαστεί..
Στη Βεραντζέρου, έξω από το καφενείο "Η Ζίτσα" στη σκιά, σε τραπέζια, ή όρθιες υπήρχαν τουλάχιστον 15 "κοπέλες", κυρίως ανατολικές, η μικρότερη 45άρα, η πιο αδύνατη 80 κιλά. Χάλι..
Στη πλατεία Λαυρίου ανεβοκατέβαινε με μίνι η γνωστή Ρουμάνα φόλα που έχει ξεμείνει εκεί χρόνια, απορώ ποιοι την πληρώνουν.
Μια δυο μετριάντζες ακόμη στη Καποδιστρίου, άλλη μια χοντρή γύφτισσα έξω από το Liberty.
Αυτά, υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε…
Τόσες πολλές δεν έχω ξαναδεί μαζεμένες..
Σατωβριάνδου έξω από το χοτέλ σίγουρα 10 Μπαγκλαντεσιανές σε παράταξη.
Χαμηλότερα στη Σατωβριάνδου στην άκρη του δρόμου στεκόταν η Μαρία, παλιότερα πολύ ωραία κοπέλα με κορμάρα, πλέον τελειωμένη πρεζού. Παρόλα αυτά ακόμη κρατιέται αρκετά καλά.
Στη Σωκράτους ψηλά, στη γωνία του Λευτέρη και απέναντι τα γνωστά ναυάγια, γύφτισσες ρουμάνες κι ελληνίδες, κάποιες πρεζούδες τελευταίου σταδίου και ενα δυο τραβέλια.
Ένα μόνο ενδιαφέρον κομμάτι, κοντά στα 25, με κατσαρό μαλλί & γυαλιά ηλίου, ωραίο σώμα, με όλη τη κοιλιά έξω, πρεζού σε πρώτο στάδιο. Την έχω ξαναδεί νομίζω μερικές φορές πριν τον ιό, έχει βάλει αρκετά κιλά, καλή περίπτωση δείχνει.
Εκεί δίπλα το ξανθό μιλφάκι με τις χειλάρες και τα τατού, ντυμένη στα λευκά. Τη παρατήρησα καλύτερα χθες, πολύ αδύνατη, πολύ σκυλί στο πρόσωπο, θα δοκιμαστεί..
Στη Βεραντζέρου, έξω από το καφενείο "Η Ζίτσα" στη σκιά, σε τραπέζια, ή όρθιες υπήρχαν τουλάχιστον 15 "κοπέλες", κυρίως ανατολικές, η μικρότερη 45άρα, η πιο αδύνατη 80 κιλά. Χάλι..
Στη πλατεία Λαυρίου ανεβοκατέβαινε με μίνι η γνωστή Ρουμάνα φόλα που έχει ξεμείνει εκεί χρόνια, απορώ ποιοι την πληρώνουν.
Μια δυο μετριάντζες ακόμη στη Καποδιστρίου, άλλη μια χοντρή γύφτισσα έξω από το Liberty.
Αυτά, υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε…
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Από ότι κατάλαβα χθες, οι περισσότερες παίζουν νωρίς, μετά το μεσημέρι αποχωρούν οι περισσότερεςΡεπορτάζ από το τρίγωνο. Σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί γινόταν του μουνιού το πανηγύρι. Τουλάχιστον δέκα σεξεργάτριες στη θέση τους. Δυστυχώς τα δόντια της Δέσποινας σάπισαν και της χαλάει τη μόστρα. Ο Νόμος του Μέρφυ σε όλο του το μεγαλείο. Σήμερα που δεν είχα την ώρα και τη διάθεση, όλες αυτές οι επιλογές. Έχω κατέβει κάποια βράδυα και δεν έχω βρει ούτε μιά αξιόλογη
Mikros kai periergos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι αυτό το σάιτ έχει φτιαχτεί ώστε να βοηθάει και όχι να βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του .. ζήτησα ευγενικά μια βοήθεια .. γνωρίζει κανεις πιάτσες ; Είμαι νέος σε αυτά και θα ήθελα βοήθεια ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 811K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495