travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Εγω δεν ηξερα την υπαρξη σου μεχρι που ΕΣΥ ασχοληθηκες μαζι μου...Τα καταφερες τραβηξες την προσοχη μου.Ολες οι τρανς εχουν πεος που 9 στις 10 τρανς σηκωνεται και χυνει.Επειδη σηκωνεται και χυνει δεν σημαινει απαραιτητα πως γουσταρουν να ειναι ενεργητικες.Αν δωσεις κατι παραπανω τελειωνουν αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει κατι. Το αν τσιμπησεις η οχι ειναι δικο σου θεμα δεν με απασχολει καθολου.Επιλογη μου ηταν να τσαλακωσω την εικονα που εχω διοτι αναφερα αυτες που περασα καλα και οχι αυτες που ειχα αποτυχια.
Ατομο το οποιο λεει οτι οσες τις γαμαω τζαμπα της κανω δωρεαν διαφιμηση στο σαιτ..και ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ Ο ΙΔΙΟΣ..και εσυ τον εχεις σε εκτιμηση..ο.κ...
Ας το ληξουμε εδω..θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε ..και δεν εχει νοημα...
Αν θελεις να δειξεις την οποια αξια εχεις κανε κατι απλο.Ξεκινα να γραφεις κριτικες.Το να λες οτι δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο ΑΠΛΩΣ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...
Ατομο το οποιο λεει οτι οσες τις γαμαω τζαμπα της κανω δωρεαν διαφιμηση στο σαιτ..και ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ Ο ΙΔΙΟΣ..και εσυ τον εχεις σε εκτιμηση..ο.κ...
Ας το ληξουμε εδω..θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε ..και δεν εχει νοημα...
Αν θελεις να δειξεις την οποια αξια εχεις κανε κατι απλο.Ξεκινα να γραφεις κριτικες.Το να λες οτι δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο ΑΠΛΩΣ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...