Εγω πήρα και κάνα δυο ευρωλιγκες και άλλους 2-3 τελικούς την τελευταία 10ετια..το πρόβλημα το έχεις εσύ που στο τελευταίο άθλημα που σου έμεινε, κατάντησες να βλέπεις βιντεακια στο YouTube με τα ευρωπαϊκά του Μπατίστ και του αλβερτη..
Εγω πήρα και κάνα δυο ευρωλιγκες και άλλους 2-3 τελικούς την τελευταία 10ετια..το πρόβλημα το έχεις εσύ που στο τελευταίο άθλημα που σου έμεινε, κατάντησες να βλέπεις βιντεακια στο YouTube με τα ευρωπαϊκά του Μπατίστ και του αλβερτη..
Πλέον το μόνο με το οποίο ασχολούνται (εκτός από πίπες στον τσετσένο) είναι πως θα μπει παύλα, για να μην πάρουμε τα πρωταθλήματα σε
-ποδόσφαιρο
-πόλο αδρών
-βόλει ανδρών
-πόλο γυναικών
-βολει γυναικών
Επέλεξε να μην γίνει ο 3ος έπειτα από Αλβερτη και Διαμαντιδη.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και πάντα θα είναι καλοδεχουμενος στο οακα.
Από τα διαρκείας του οακα δεν άκουσε ποτέ τίποτα όπως και κανείς παίχτης του παναθηναϊκόυ. Αναφέρομαι στα διαρκείας διότι εκεί γνωρίζουν περισσότερο μπάσκετ από οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο 3 φορές το χρόνο χωρίς αυτό να μειώνει την προσφορά τους στο σύλλογο.
Αν ο αρχηγός έκανε την επιλογή της μπαρτσελονα έκανε καλά.
Ωραια πόλη με καλό ροστερ και φαβορί για το f4.
Από τα διαρκείας του οακα δεν άκουσε ποτέ τίποτα όπως και κανείς παίχτης του παναθηναϊκόυ. Αναφέρομαι στα διαρκείας διότι εκεί γνωρίζουν περισσότερο μπάσκετ από οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο 3 φορές το χρόνο χωρίς αυτό να μειώνει την προσφορά τους στο σύλλογο.
Αν ο αρχηγός έκανε την επιλογή της μπαρτσελονα έκανε καλά.
Ωραια πόλη με καλό ροστερ και φαβορί για το f4.