Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τριγγετοαλυσιδα
κακες κριτικες ειχε παλιοτερα εδω...
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής για το παραπάνω κάτι;
Με το ίδιο που ειναι κ στο μαμπαΜε τι όνομα αρχηγέ;
Με το ίδιο που ειναι κ στο μαμπα
Αυτή ειναι με το κόκκινοΒρήκα και αυτή την Αλέξα, αλλά πρέπει να είναι άλλη αυτή, όχι η Αλέξα του μάμπα.
link εχεις του mamba ;μια εμπειρια με την αλα απο mamba να αναφερω ,ουκρανικης καταγωγης γυρω στο 50 στο χωρο της καλη στο γαμησι με λιγο μικρο στηθος αλλα γουσταρει το σεξ καλη εμπειρια παροτι ειναι 50 plus κρατιεται καλα για μια δυο φορες καλη ειναι για να ξεδωσει καποιος
Ποια είναι η κτρία "αλα" Bilkis?μια εμπειρια με την αλα απο mamba να αναφερω ,ουκρανικης καταγωγης γυρω στο 50 στο χωρο της καλη στο γαμησι με λιγο μικρο στηθος αλλα γουσταρει το σεξ καλη εμπειρια παροτι ειναι 50 plus κρατιεται καλα για μια δυο φορες καλη ειναι για να ξεδωσει καποιος
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινουργιός εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω άμα ξέρετε κάτι για τη συγκεκριμένη
Είναι μια αισχρή πόρνη που δεν στέριωσε ούτε στην σαυροφωλιά της Διδυμου 27 με τις θειάδες.Είναι 1,80 120+ κιλά,δίνει όλες τις τρύπες της θεωρητικά με ένα 50άρικο σε έναν χώρο που έχει κάπου στα Σεπόλια.Δελεαστική τιμή δεν την λές...Επίσης κλέβει και δεν σε αφήνει να γαμήσεις σαν άνθρωπος.50€ ένα καψούλι.Με 70€ πάει το ακάπωτο γαμήσι.Προτείνω να κάψεις τα λεφτά σου,παρά να περάσεις έστω και έξω απο το σπίτι αυτηνής.Καλησπερα και απο μενα καινουργιος αλλα διαβαζω καιρο ,nikpap21 αποτι εχω διαβασει εχει κακες κριτικες ειναι 300κιλα και εχει αναφερ8ει για ακαποτα ,8α η8ελα να ρωτησω για την σβετλανα την μελαχρινη μιλφ αν εργαζετε και αν υπαρχει προφιλ γιατι δεν μπορω να την εντοπισω.
Ευχαριστω
Πριν λιγο μιλαγα μαζί της 100 φουλ μου ειπε για μια ωρα δεν εχει χωρο,σκεφτομαι να δοκιμασωκάποια εμπειρία απο αυτήν
ψωνισμενη χοντρη ελληνιδακάποια εμπειρία απο αυτήν