Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω βλεπώ οτι εχεις βρισεις ολο τον κοσμο χωρις να σ εχει βρισει κανεις πρωτος...α τώρα τα γυρίζεις. Ό, τι δίνετε παίρνετε. Εγώ ό, τι έδωσα δεν πήρα, ίσως γι αυτό, αλλά φυσικά δεν ξέρεις εσύ τίποτε γι αυτό.
Εγω βλεπώ οτι εχεις βρισεις ολο τον κοσμο χωρις να σ εχει βρισει κανεις πρωτος...
Βοθρε...
Μην ξαναβρισεις.
Μην ξαναβρισεις.άμα δεν σ αρέσει, ας πρόσεχες! ένας άνθρωπος αλλάζει γιατί υπάρχουν λόγοι που τον ώθησαν σε αυτό.
έχω οικογένεια να θρέψω γι αυτό δεν πάω. Δεύτερον δεν γουστάρω με την καμία τα σεντόνια που φοράνε και το ύφος τους, ότι με τα λεφτά σε κάνω ό, τι θέλω, δεν είμαι γω αυτή που θέλουν, να με γαμάνε να με κατουράνε και να μαι στην πρέζα μαζί με άλλες μαλακισμένες. Αλλιώς να σαι σίγουρος θα ήμουν αν ήθελα. Σε άλλα σκαφάκια.... έννοια σου κι έχω υπάρξει
διαβαζω και εχω μεινει καγκελο
μείνε σε αυτά που χρεώνεις και εκτίμησέ τα μωρή εκπτωτικιά με το ξεφούσκωτο βυζί από τη μια πλευρά ... το έφτιαξες ή ακόμα ?
Απο το βοθρο...γιατί;
όχι είχαμε ιο
Απο το βοθρο...
Απο τι αλλο??
και θες να χρεώνεις με μισό βυζί ? τράτζικ !!! επαγγελματισμός μηδέν
exactly !
όχι θα πάω να με γαμάνε τζάμπα άμα είναι για´το έχω ξεφούσκωτο βυζί οκ! χιχι. Είναι λόγο πιο μικρό, φαίνεται και στις φωτό, ε και; Πάτε στις σικικονάτες τις άλλες, έχει κάργα. Ορε όξω από την παράγκα λέμε. Και αφήστε με πλέον να κοιμηθώ, μην έρχεστε καλέ, μήν έρχεστε
εκτίθεσαι ! ξεφούσκωτη και με κριτικές διθυραμβικές ? τρελή απατεωνιά
τρικυμία εν κρανίω ! χρίζεις κλινικής παρακολούθησης
αμάν, μας έκλεψαν, πω πω, την πληρώσαμε με ένα βυζί! από αύριο να δεις τί θα γίνει, 200 ευρώ όποιος θέλει, πάρτε πούλον. Πάρτε τηλέφωνα να δείτε.
Είσαι τούμπανο!!!άλλωστε δεν φταίω εγώ για το βυζάκι, κάποιος άλλος έφταιξε και δεν θέλει να πληρώσει τώρα.