pilofori
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 11.255
- Πόντοι
- 13.695
στουντιοκοριτσο εξ Ουκρανίας. Αν κανει ραντεβού πήγαινε με τιμή που θα ορίσεις εσυ ,αξίζει. Συννενόηση με τρανσλειτορ
στουντιοκοριτσο εξ Ουκρανίας. Αν κανει ραντεβού πήγαινε με τιμή που θα ορίσεις εσυ ,αξίζει. Συννενόηση με τρανσλειτορ
Τυπε εχεις κανα μουνι στην καβατζα να γαμησουμε κι εμεις κανα μωρακι ?? , ειμαι ο Chico και ειμαι πολυ καλος τυπαςστουντιοκοριτσο εξ Ουκρανίας. Αν κανει ραντεβού πήγαινε με τιμή που θα ορίσεις εσυ ,αξίζει. Συννενόηση με τρανσλειτορ

Αμ ακριβώς επειδή εισαι μπρουκλης δε θα γαμησεις! Τα κορίτσια τώρα ειναι σφιχτά κ καυλωμενα κ θέλουν γαμικουλεςΤυπε εχεις κανα μουνι στην καβατζα να γαμησουμε κι εμεις κανα μωρακι ?? , ειμαι ο Chico και ειμαι πολυ καλος τυπας![]()
![]()

Εχω μεγαλη τσουτσουνα αδερφε , μεγαλη σαν μαδερι , μηπως με μπερδευεις με τον φιφι τον Clonaριδη ?? τυπε ο Chico ειμαι , Chico ο μουνοχαλαστης που χαλαει μουνια και κωλουςΑμ ακριβώς επειδή εισαι μπρουκλης δε θα γαμησεις! Τα κορίτσια τώρα ειναι σφιχτά κ καυλωμενα κ θέλουν γαμικουλες![]()

Πωωωωωω μεγάλες κουβέντες κ θα σε περιλάβει ο άλλος σύντομα...Εχω μεγαλη τσουτσουνα αδερφε , μεγαλο σαν μαδερι , μηπως με μπερδευεις με τον Clonaριδη ?? τυπε ο Chico ειμαι , Chico ο μουνοχαλαστης που χαλαει μουνια και κωλους
Ειναι μεγαλη σου λεω ρε ... ειναι μεγαλη ρε και δεν τον φοβαμαι , ειναι φιλαρακι καλο ρε κι ας τον πειραζω τον παπαριδηΠωωωωωω μεγάλες κουβέντες κ θα σε περιλάβει ο άλλος σύντομα...

Χαχαχα..ναι να προτείνουμε να μπει!!Υπερβολες. Μια μικρη βιοτεχνια εχει αλλα δεν ειναι στον ΚΑΔ να παρει τα 800 ευρω . Παντως οτι φτιαχνει ειναι χειροποιητο
Την έχεις πάρει Πίλο;στουντιοκοριτσο εξ Ουκρανίας. Αν κανει ραντεβού πήγαινε με τιμή που θα ορίσεις εσυ ,αξίζει. Συννενόηση με τρανσλειτορ
την πηρε καποιος τελευταια?μια αναστασια μου πασαρει.......δεν μου αρεσουν φωτοΑυτή.. έχει ολόκληρη επιχείρηση επί της Καλλιρρόης βεβαίως βεβαίως
Αμε! Ομορφούλα,μουσκεύει εύκολα.Κωλο δεν ξέρω. Αν δεν μου έσπαγε τ αρχιδια με τη συννενόηση θα την είχα στανταρακιΤην έχεις πάρει Πίλο;
Λέει τίποτα από σέρβις;
Η παράθεση η δικιά μου δεν εχει καμία σχέση με την άλλητην πηρε καποιος τελευταια?μια αναστασια μου πασαρει.......δεν μου αρεσουν φωτο
κατα λαθος μου βγηκαν κ τα δυοΗ παράθεση η δικιά μου δεν εχει καμία σχέση με την άλλη
πόσα έδωσες?Αμε! Ομορφούλα,μουσκεύει εύκολα.Κωλο δεν ξέρω. Αν δεν μου έσπαγε τ αρχιδια με τη συννενόηση θα την είχα στανταρακι
δοκίμασα πριν το lockdown. 50 ευρώ κόστος χωρίς κώλο όμως που δεν έδινε με τίποτα. Καλό milf...την πηρε καποιος τελευταια?μια αναστασια μου πασαρει.......δεν μου αρεσουν φωτο
γιατί φαίνεται εξαιρετικό.Ειχα μπει μαζι της πριν το κολονοιο. Γιατι ρωτΑς ?
ειναι θεσσαλονικη ή Αθήνα?Ειχα μπει μαζι της πριν το κολονοιο. Γιατι ρωτΑς ?
ψεύτικες φωτός
Υπάρχει καμία πληροφορία;