chiko,ειπα θα γραψω και θα γραψω και θα σου πω και δυο λογια σε π.μ,για την κοπελιτσα τουτη εδω.θελω να εχω χρονο γιατι τρεχω με δουλειες.το σαββατοκυριακο ομως ειναι στο προγραμα να γραψω και για κατι αλλα.θα πω τωρα ενα και καλο.οντως χανει στο προσωπο,μετριο θα ελεγα και της το ειπα,αλλα ειναι ωραιο σωματακι,οχι ψηλη γυναικα,οχι χοντρη ουτε μπαμπατσικη,κανονικη λεω εγω με μπουτακια και κωλαρα,η οποια στεκεται καλα στο υψος της,παρομοια με της αριανας,οπως την βλεπω στην φωτο του πρακτορειου.για τα δικα μου ματια και γουστα ετσι?γιατι αλλου μπορει να μην αρεσει.διαθεση και συμετοχη φωτια και λαυρα.βεβαια πρεπει να ξερεις και να θελεις,το πως θα συμπεριφερθεις απεναντιτης.οπως και σε ολες βεβαια.μεθαυριο θα τα πουμε.... Θα συμφωνησω με Hobit , διοτι κι αλλος καλος μου φιλος που τον ξερω χρονια κ μιλαμε κ τον εμπιστευομαι διοτι κανουμε αρκετες πασες με ανεξαρτητα μωρα κατα καιρους .... ακριβως αυτα γραφει στο περιπου κι ο καυλιαρης κυριος de soustas ....
.... παθιαρικο μωρο , καυλιαρικο αρκετα , αναβει και καψωνει ευκολα αν την περιποιηθεις την μικρη κι επισης κατεβαζει κ φουλ μουνοζουμα αμα την παιξεις καλη μπαλιτσα , νομιζω τα ειπανε ομορφα και με 2 προτασεις κ κανα δυο αλλοι σοβαροι παιχτες , οποτε περιμενουμε ποστ απο Franky που ειναι επισης σωστος στας γραφας του και ισως και Chico μεσα στις γιορτες αν βρω λιγο χρονο , τα φιλια μου και περιμενουμε πως και πως τις ινφος κι απο Franky![]()
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).