You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 36.317
κανενα κωλομπαρο ανοιχτα απο μεσημερι υπαρχει?καποιος εμπειρος
Χα χα
Που τετοια τυχη

montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.599
- Πόντοι
- 1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους....Hard39 περνα μια βολτα απο Κεφαλληνιας,Πιπινου,Ιθακης.....ισως βρεις κατι ανοιχτο....
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Story και Corner στην Πιπινου και Life στην Κεφαλληνιας ανοιγουν απο 6 η 8 το απογευμα , αλλα με ελαχιστες γυναικες, γενικα δεν αξιζει αυτες τις ωρεςθα κανω καμμια βολτα
αλλα δεν νομιζω αξιολογο να υπαρχει τετοια ωρα
North Sector
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 882
- Πόντοι
- 1.011
10 το νεροΛεωνίδα πήγες Laluna, Μιχαλακοπούλου και είχαν το ποτό γυναικείο:
απλό 5€, ποτό 10€,
είσαι σίγουρος?
20 το κανονικο
Για το 20 ειμαι σιγουρος γιατι αυτο κερναω...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.748
- Πόντοι
- 5.035
κανενα κωλομπαρο ανοιχτα απο μεσημερι υπαρχει?καποιος εμπειρος
Συνημμένα
vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
να χτυπησεις μαν μου αλλα εχε γνωση και υποψιν σου οτι η φλωρανς συνηθως -για να μην πω παντα- κανει στο τελος καθε μαχης με συναγωνιστη μπουκωματα με τα χυσαμολια του........Λέω να χτυπήσω κανα Χαλαρά αυτές τις μέρες. Μου έχουν λείψει τα φιλιά στο στόμα με τη Φλώρα.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 643
- Πόντοι
- 96
Αν προκειται να φιλας στο στομα καποια που μολις εγλυφε τα χυσια του προηγουμενου, ειναι ξενερα και πικρα !!!να χτυπησεις μαν μου αλλα εχε γνωση και υποψιν σου οτι η φλωρανς συνηθως -για να μην πω παντα- κανει στο τελος καθε μαχης με συναγωνιστη μπουκωματα με τα χυσαμολια του........

bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Αν πας τελικα, κανε αν μπορεις ενα τσεκ στο ροστερ του μαγαζιου, μπας και εχει γινει καμια αλλαγη.Το τελευταιο που ειδα ηταν Φλωρα, Νανα και το κουαρτετο απο Βουλγαρια (Λινα, Τζενη, Μελι και Βαλια).Λέω να χτυπήσω κανα Χαλαρά αυτές τις μέρες. Μου έχουν λείψει τα φιλιά στο στόμα με τη Φλώρα.
να χτυπησεις μαν μου αλλα εχε γνωση και υποψιν σου οτι η φλωρανς συνηθως -για να μην πω παντα- κανει στο τελος καθε μαχης με συναγωνιστη μπουκωματα με τα χυσαμολια του........
Αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες μου απο συναγωνιστες υπερλουξ μαγαζια ειναι αυτα της τρουμπας.Σε κανουν να περνας εξαιρετικα με την γλωσσα της γκομενας επανω στο κορμι σου.Σκιζουν απο καθαριοτητα ολα.Αναθμισμενη περιοχη του Πειραια.Σουπερ επιλογη συναγωνιστες.
Επισκεψη σημερα στο la luna απο κοσμο τιποτα μονο εγω ημουν και καναδυο ακομη. Απο κοπελες οι γνωστες, στελλα ελληνιδα γκιλφ με τσιμπουκοχειλα μια γεωργιανη δεν θυμαμαι το ονομα της μια πολωνεζα γκιλφ με τεραστια βυζια, η ντανιελα σεξυ και σουπερ αλλα εφευγε γιατι δεν αισθανοταν καλα και η τανια η πολωνεζα που κατεληξα μαζι της στα ενδοτερα.. ωραια γυναικα αισθησιακη με εκανε τουρμπο στο πι και φι οποτε κατεβηκαμε κατω και με ξαλαφρωσε με μια μαεστρικη πιπα .. αξιζει η τανια οντως .. κοστος βραδιας 75 ευρω , 1 ποτο δικο μου 2 απλα της τανιας και ενα 50αρι για κατω .. καλα ηταν ..
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Πολυ "αοριστα" αυτα που γραφεις.Προσωπικη εμπειρια εχεις και σε ποιο ακριβως; Γιατι εγω μονο στο "Scorpios" εχω απολαυσει φουλ προγραμμα, αλλα σε πολυ αβολο και οχι πεντακαθαρο χωρο..Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες μου απο συναγωνιστες υπερλουξ μαγαζια ειναι αυτα της τρουμπας.Σε κανουν να περνας εξαιρετικα με την γλωσσα της γκομενας επανω στο κορμι σου.Σκιζουν απο καθαριοτητα ολα.Αναθμισμενη περιοχη του Πειραια.Σουπερ επιλογη συναγωνιστες.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Λέω να χτυπήσω κανα Χαλαρά αυτές τις μέρες. Μου έχουν λείψει τα φιλιά στο στόμα με τη Φλώρα.
Αααααααχ...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12