MariTina προσοχή και πάλι προσοχή , εύφλεκτη ύλη και πνεύμα!
Φίλοι... πρόκειται για μια περίπτωση γυναίκας που όταν ένας άνδρας αποδεσμεύσει το προσωπείο του κοινωνικού κονφορμισμού , αναπτύσσεται ένα ηφαίστειο το οποίο μπορεί να ρέει εις το διηνεκές. Η καύλα που φέρει η σικάτη δεσποινίδα των early 20s με τα εβένινα μαλλιά και το λευκό μεταξένιο δέρμα είναι ανεξάντλητη . Η ΜariTina χάνει το έλεγχο και τελειώνει εν μέσω κραυγών μουσκεύοντας τα πόδια της από την καύλα της , χάνεται στους έντονους οργασμούς της όταν την γεμίζεις αργά ερωτικά και την φιλάς βαθεία , όταν... την γαμάς αλύπητα στημένη στα τέσσερα με την βραζιλιάνικη κωλάρα της που σε προκαλεί να την ξεσκίσεις και άλλο.. και άλλο . ΝΑΙ! είναι υποχείριο των αισθήσεων της , χάνει τον έλεγχο και αφήνεται σε ένα εραστή ολοκληρωτικά. Σπάνια περίπτωση της χρυσής τομής αγνής θηλυκότητας και γυναικείας προστυχιάς . Σχοινοβατεί άριστα , όχι λόγω εμπειρίας , αλλά γιατι ξεχειλίζει καύλα δεν κρύβεται ένα ηφαίστειο που ξυπνά , συχνά επίσης δεν ελέγχεται. GFE , PSE , OWO , DP , MF και όλα αυτά.. δεν έχουν καμία σημασία.. ΠΑΘΟΣ! ΠΑΘΟΣ! ΠΑΘΟΣ! Οτι χρειαστεί θα προκύψει αρκεί να γίνει ο σεισμός, η διέγερση , το ρήγμα και να ξεχυθεί η λάβα....
Σχετικά με την εμφάνιση της .. Είναι μια γυναίκα που μοιάζει με κοριτσάκι , άλλα ένα έμπειρο μάτι θα παρατηρήσει ένα βλέμμα , καυτό , ερωτικά διερευνητικό , μια κωλάρα που διψά να twerkaρει σε ενα σκληρό καυλί , να χορεύει πάνω του , brazilian geometry και size με μια μέση δαχτυλίδι και στήθη περήφανα 2+ με μεγάλες σκληρές ρόγες. Στα τέσσερα απλά τσιμπιέσαι να δείς αν είναι όνειρο....
Η δεσποινίς ως μέλλουσα femme fatale φερει και πνεύμα οξύ , ευρύ και προκλητικό..
Ύστερα από πάααααρα πολύ καιρό γνώρισα ένα αληθινό θυληκό και έτσι έγραψα σήμερα διότι το αξίζει 100%.
Αν θα την ξαναδώ- Δεν ξέρω είναι άκρως εθιστική παρότι πια mid40s εγώ , δεν το περίμενα , να πρέπει να προφυλαχτώ από γυναικεία σαγήνη.
Επίσης δεν είμαι προμοτορας , δεν με ενδιαφέρει να γίνω , δεν θα κάνω σχετικό διάλογο , δεν δίνω τηλ , δεν δίνω πληροφορίες δεν δίνω κώλο...
Τα λέμε πάλι σε 3-4 χρόνια
Never Say Never