Πάνε στο thread σας, Πάνε στο thread σαςαν δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά στα επιχειρήματα δεν αξίζει καν να μπω στο κόπο να σας το εξηγήσω. Ετσι κι αλλιώς ποτέ δεν παραδεχτήκατε κάτι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Παντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τρελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?
Όχι γιατί δεν γουστάρεις τον ΚίκεΠαντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν ειναι να παρω θεσουλα θα κανω επισημη δηλωση μετανοιας στο σαιτ της παε...Όχι γιατί δεν γουστάρεις τον Κίκε
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Παντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τρελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?
Όχι γιατί δεν γουστάρεις τον Κίκε
Οχι, γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ οτι δεν γουστάρεις τον Κίκε
Εχει διαφορά...
Σωστός ο αθίγκανοςΟχι, γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ οτι δεν γουστάρεις τον Κίκε
Εχει διαφορά...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
έχω και ένα καλό κασσετόφωνο.Σωστός ο αθίγκανος
ενδιαφέρεσαι;
2009 έχουμε ρε παπαρίδη. Ακόμα κασετόφωνα σκοτώνεις; Πιάσε κανένα αι-ποδέχω και ένα καλό κασσετόφωνο.
ενδιαφέρεσαι;
Περασμένα μεγαλείαΠοτε δε φανταζομουν οτι θα αρχισω να αναπολω παλιες "καλες" προπονητικες στιγμες με Γιωργο Φοιρο,Χατζαρα,Αναστοπουλο...

AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ναι,ειδικα τοτε με τους φροντιστες του γηπεδου να καθαριζουν το χωρο μπροστα απο τον παγκο απο τα σπορια που ετρωγε ο Γιωργαρος,αλησμονητες ποδοσφαιρικες στιγμες!Περασμένα μεγαλεία![]()
![]()
![]()
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
χατζάρας φοιρός και ανάστο, όσο και χαμηλής δυναμικότητας να είναι, δεν παύουν να θεωρούνται ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, καθώς και γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτά τα γατιά που έρχονται σήμερα, τί στο πούτσο ξέρουν και έχουν κάνει ως προπονητές στην καριέρα τους;
έ λαμπρο μου;
έ λαμπρο μου;
Επισκέπτης
Εδώ κοντεύουμε ν' αναπολήσουμε το μπάγεβιτςΠοτε δε φανταζομουν οτι θα αρχισω να αναπολω παλιες "καλες" προπονητικες στιγμες με Γιωργο Φοιρο,Χατζαρα,Αναστοπουλο...

thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Εδώ κοντεύουμε ν' αναπολήσουμε το μπάγεβιτς![]()
τι μας λες; λίγος σας έπεφτε;
Επισκέπτης
Φτερνίστηκε κανείς?τι μας λες; λίγος σας έπεφτε;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Φτερνίστηκε κανείς?
όπως πάντα επί του θέματος και με τεκμήρια...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μακραν το μεγαλυτερο λαθος η φυγη του,απο εκει αρχισαν ολα...Εδώ κοντεύουμε ν' αναπολήσουμε το μπάγεβιτς![]()
Επισκέπτης
Και πας να μαζέψεις το λάθος με άλλο λάθος και μετά αυτό με μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.Μακραν το μεγαλυτερο λαθος η φυγη του,απο εκει αρχισαν ολα...
Τώρα παίρνεις Κίκε και Μαζίνιο και κάνεις σκάντζα τα πόστα τους και μετά.............
Μύλος. Τελικά μπορεί να είμαι τυχερός που τις Κυριακές είμαι σ' ένα αεροπλάνο συνέχεια
και δεν τα βλέπω live να τσαντίζομαι.
Γι'αυτό είσαι άνετος καουφάλαΚαι πας να μαζέψεις το λάθος με άλλο λάθος και μετά αυτό με μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.
Τώρα παίρνεις Κίκε και Μαζίνιο και κάνεις σκάντζα τα πόστα τους και μετά.............
Μύλος. Τελικά μπορεί να είμαι τυχερός που τις Κυριακές είμαι σ' ένα αεροπλάνο συνέχεια
και δεν τα βλέπω live να τσαντίζομαι.
Επισκέπτης
Με το αυγό στον κώλο είμαστε όλοι αλλά σιγά μη σκάσουμε κιόλας.Γι'αυτό είσαι άνετος καουφάλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις