γεια σου στεκα ...χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχΘες να φας ban Σακη ακόμα δεν ήρθες;;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γεια σου στεκα ...χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχΘες να φας ban Σακη ακόμα δεν ήρθες;;;

Stekas72 σου είπα στο facebook να με βγάλεις από το Mr. Malakas 2019 και δεν το έκανες. Ξέρεις ότι σε έχω στο χέρι σίχαμα. Θα σου το πω όσο πιο απλά γίνεται. Βγάλε από τον προημιτελικό εμένα και τον Peter Van Norden και βάλε στη θέση μας εσένα και τον Barock. Θα παίξετε δηλαδή εσείς οι 2 μεταξύ σας αντί για εμάς.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.![]()

Παιδιά μη μου στέλνετε αιτήματα φιλίας. Ήρθα για να κανονίσω το σιχαμένο λαμόγιο Γιώργο "stekas72" και το γλοιώδες τσιράκι του επίσης από την Καισαριανή, το Νικολάκη το "barock", και φεύγω. Στο facebook γαμάει και δέρνει πλέον ο νόμος. Τι να κάτσω να κάνω εδώ με τα σιχαμένα λαμόγια;;

ΣΤΕΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο BAROCK ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ.![]()
Παιδιά μη μου στέλνετε αιτήματα φιλίας. Ήρθα για να κανονίσω το σιχαμένο λαμόγιο Γιώργο "stekas72" και το γλοιώδες τσιράκι του επίσης από την Καισαριανή, το Νικολάκη το "barock", και φεύγω. Στο facebook γαμάει και δέρνει πλέον ο νόμος. Τι να κάτσω να κάνω εδώ με τα σιχαμένα λαμόγια;;
δως μου το γιοκα σουΣάκη, πες μας για τον αγκώνα.
Νίκος από Καισαριανή.
Ναι
Σε πιστέψαμε τώρα.
Αφού είσαι "γαμάτε με και ας κλαίω", μωρή πουστάρα.
Όλο "φεύγεις" κι όλο εδώ μας κωλοτρίβεσαι για να φας ψωλιές και ξύλο. Μια σαν Piker, την άλλη σαν Picker, παρακάτω ως Sakis, τώρα ως Sakis Picker... κάθε λίγο και λιγάκι που σε πιάνει λιγούρα για πούτσα, έχουμε βαφτίσια.
ο πικερ εχει επανελθει επιθετικοτατος
πλεον περνα στην ακτιβιστικη δραση απεναντι στα παντρεμενα λαμογια
Picker αυτοι που χυνουν γκομενες στα λεωφορεια δικοι σου ειναι;
Σάκη, πες μας για τον αγκώνα.
Νίκος από Καισαριανή.

αυτό το είδες...?Δε μας είπες όμως ακόμα για τον αγκώνα.
αυτό το είδες...?![]()
![]()
Καλλιτεχνική φυσιογνωμία ο πισωγλέντης.