στο χορτο ολιι η νοτιοαμερικανι δε πιανοντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλα λετε,ο,τι και να ειναι ο παιχτης θα φανει στο παρκε...ωχ,στο χορτο ηθελα να πω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Πολλα λετε,ο,τι και να ειναι ο παιχτης θα φανει στο παρκε...ωχ,στο χορτο ηθελα να πω...

στο χορτο ολιι η νοτιοαμερικανι δε πιανοντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ιδιως οι κολομβοι
Οι κολομβιανοί αδελφέ ειδικεύονται στις άσπρες γραμμέςιδιως οι κολομβοι

Ξέρασέ τα όλα βρωμοσκούληκο
ΕΦΥΓΕ!!!!![]()
Άσε ξερνάω εγώ
Ο Μαζίνιο στο τιμόνι της ομάδας!
Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ. Ο Κίκε Ερνάντεθ αποτελεί πλέον παρελθόν. Τα αποτελέσματα που ήρθαν για την ποδοσφαιρική ομάδα μας δεν ήταν τα αναμενόμενα ενώ και η γενικότερη εικόνα της ομάδας σε κάποιους αγώνες δεν ήταν αυτή που απαιτείται.
Η διοίκηση της ΠΑΕ αντέδρασε, όπως ήταν φυσικό, και προχώρησε στην επιβεβλημένη αλλαγή. Ο νέος τεχνικός είναι ένας παλιός γνώριμος και όσον αφορά το πέρασμά του από τον ΑΡΗ αλλά και όσον αφορά την ανεξίτηλη σφραγίδα που έχει αφήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Μαζίνιο, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας και «φίλος από τα παλιά» αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα μας, να την φέρει εκεί που όλοι θέλουμε να την βλέπουμε, εκεί που της αξίζει. Πρόκειται για μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, κέρβερο σε θέματα πειθαρχίας και, όπως είναι αυτονόητο, γνώστη του ποδοσφαίρου.
Ο Μαζίνιο, που διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη - μαζί με τον Ντονάτο που θα είναι στο τεχνικό τιμ - αύριο Πέμπτη στις 14:00 ενώ, λογικά, θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας από την προσεχή Κυριακή.
Ο Μαζίνιο στο τιμόνι της ομάδας!
Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ. Ο Κίκε Ερνάντεθ αποτελεί πλέον παρελθόν. Τα αποτελέσματα που ήρθαν για την ποδοσφαιρική ομάδα μας δεν ήταν τα αναμενόμενα ενώ και η γενικότερη εικόνα της ομάδας σε κάποιους αγώνες δεν ήταν αυτή που απαιτείται.
Η διοίκηση της ΠΑΕ αντέδρασε, όπως ήταν φυσικό, και προχώρησε στην επιβεβλημένη αλλαγή. Ο νέος τεχνικός είναι ένας παλιός γνώριμος και όσον αφορά το πέρασμά του από τον ΑΡΗ αλλά και όσον αφορά την ανεξίτηλη σφραγίδα που έχει αφήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Μαζίνιο, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας και «φίλος από τα παλιά» αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα μας, να την φέρει εκεί που όλοι θέλουμε να την βλέπουμε, εκεί που της αξίζει. Πρόκειται για μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, κέρβερο σε θέματα πειθαρχίας και, όπως είναι αυτονόητο, γνώστη του ποδοσφαίρου.
Ο Μαζίνιο, που διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη - μαζί με τον Ντονάτο που θα είναι στο τεχνικό τιμ - αύριο Πέμπτη στις 14:00 ενώ, λογικά, θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας από την προσεχή Κυριακή.
Δήλωση του Κίκε Ερνάντεθ
21/01/09 10:57
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή, πιστεύοντας πως έτσι ίσως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο.
Πιστεύω πολύ σ΄αυτήν την ομάδα, έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της ανήκει. Είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας και χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία.
Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία που είχαμε.
Ο κόσμος του Αρη είναι μεγάλος και αξίζει να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, κάτι που πιστεύω ακράδαντα. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός του Αρη και ένας φίλος με τη διοίκηση της ομάδας.
21/01/09 10:57
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή, πιστεύοντας πως έτσι ίσως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο.
Πιστεύω πολύ σ΄αυτήν την ομάδα, έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της ανήκει. Είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας και χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία.
Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία που είχαμε.
Ο κόσμος του Αρη είναι μεγάλος και αξίζει να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, κάτι που πιστεύω ακράδαντα. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός του Αρη και ένας φίλος με τη διοίκηση της ομάδας.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Συγκινήθηκα με τον Κίκε, τι δηλώσεις, τί μεγαλοψυχία, θεέ μου...
αμ κι ο λάμπρος; επιτέλους χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησε...
Κάνουν θόρυβο οι καμπάνεςΣυγκινήθηκα με τον Κίκε, τι δηλώσεις, τί μεγαλοψυχία, θεέ μου...
Επισκέπτης
Επιτέλους
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Προσωπικα θεωρω οτι προπονητης θα ειναι κατ'ουσιαν ο Ντονατο και λιαν συντομως ο Μαζινιο θα την κανει...ωστοσο το πρωτο καλο βημα θεωρω πως εγινε.δε ξερω τι μπορει να καταφερει ο συγκεκριμενος ανθρωπος...θα δουμε.
Προσωπικα θεωρω οτι προπονητης θα ειναι κατ'ουσιαν ο Ντονατο και λιαν συντομως ο Μαζινιο θα την κανει...ωστοσο το πρωτο καλο βημα θεωρω πως εγινε.
εγω φιλε πρωτα τα εχω εμ τους παικτες και μετα με το κικε.
Οποιος και να ειναι στο παγκο δε γινεται να παιζουν σα δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτο πρεπει να αλλαξει πρωτα.Ο καιρος θα δειξει.
anoixtomyalos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 5.775
Πρωτον μη βριζεις. Και γω το καλο της ομαδας θελω. Δευτερον, ειναι 29 χρονων. Γιατι δεν ανακαλυφθηκε μεχρι τωρα απο κανεναν? Εμας περιμεναν? Μακαρι φυσικα να μας βγει...βρε λακαμά, εννοεί οτι και ο μπλάνκο στην ΑΕΚ ήρθε ως πρώτος σκόρερ β' αργεντινής...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
εγω φιλε πρωτα τα εχω εμ τους παικτες και μετα με το κικε.
Οποιος και να ειναι στο παγκο δε γινεται να παιζουν σα δημοσιοι υπαλληλοι.Αυτο πρεπει να αλλαξει πρωτα.Ο καιρος θα δειξει.
Μην τρως προπαγάνδα, δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γίνει από την συμπεριφορά της διοίκησης και του προπονητή...
Αυτός ΔΕΝ θέλει το καλό της ομάδας φίλε. (είναι με τους άλλους ;))Πρωτον μη βριζεις. Και γω το καλο της ομαδας θελω. Δευτερον, ειναι 29 χρονων. Γιατι δεν ανακαλυφθηκε μεχρι τωρα απο κανεναν? Εμας περιμεναν? Μακαρι φυσικα να μας βγει...
ξερω καποια πραματα καλυτερα απο σενα,χωρις να πω οτι εχεις αδικο.Μην τρως προπαγάνδα, δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γίνει από την συμπεριφορά της διοίκησης και του προπονητή...
σιγουρα εχουν μεριδιο ευθυνης,αλλα το μεγαλυτερο οι παικτες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 39