Ειναι νεα μοδα τωρα αυτο, οτι οποιος δεν ακολουθει κατα γραμμα τις επιταγες της χριστιανικης ορθοδοξης θρησκειας, δεν ειναι χριστιανος ορθοδοξος αλλά...αιρετικος?
Όχι δεν είναι μόδα. Η αλήθεια είναι. Εσύ που υποστηρίζεις την πίστη, γιατί δεν κάνεις αυτό που κήρυξε ο ιδρυτής της πίστης σου? Γιατί δεν μοιράζεις την περιουσία σου στους φτωχούς και να πας να ζήσεις ερημίτης στο βουνό? (Παρεπιπτόντως εν χριστώ αδελφέ, θα ήθελα κι εγώ ο φτωχός να μου δώσεις μερικά χρήματα, να επισκεφθώ κανένα κωλόμπαρο)
Επίσης ο ιδρυτής της πίστης σου κήρυξε, πως όταν σε ραπίζουν από το ένα μάγουλο να γυρνάς και το άλλο. Άρα αν μου απαντήσεις και δεν μου πεις "έχεις δίκιο εν χριστώ αδελφέ, καλά κάνεις και μου τα λες αυτά εμένα του αμαρτωλού", θα θεωρήσω ότι δεν πιστεύεις και απλώς εδώ μέσα τρολάρεις και κοροϊδεύεις τον κόσμο.
Κάπου θυμάμαι πως ο ιδρυτής της πίστης σου είπε και μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Ούτε αυτό το τηρείς, διότι όλο πνευματώδεις απαντήσεις δίνεις σε αυτό το νήμα.
Φίλε μου δεν είσαι πιστός. Μας λες ψέμματα. Απλώς τρολάρεις. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο, να κοροϊδεύεις το χριστεπώνυμο πλήθος της αγίας αυτής ιστοσελίδας.