Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
αφου εχετε το know how γιατι δεν το κανατε και στο μπασκετ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Πουλί είσαι φαν του Τρακη?
αφου εχετε το know how γιατι δεν το κανατε και στο μπασκετ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι φαν των δεβελοπμεντ τιμςΠουλί είσαι φαν του Τρακη?
δεν ειναι θεμα τεστοστερονηςπολύ τεστοστερόνη βρε παιδάκι μου... Να προσέχεις, υπάρχει το ενδεχόμενο εγκεφαλικού.
Δεν έχεις δίκιο... Τα περισσότερα αυτιστικα είναι πανέξυπνα, απλά δεν το δείχνουν. Αυτός μάλλον απλά αγαμητος δείχνει.δεν ειναι θεμα τεστοστερονης
είναι καθυστερημενος ο συγκεκριμενος
όχι και καλα καθυστερημενος
έχει όντως προβλημα, είναι μογγολακι, πως το λένε, έχει αυτισμό
έχουμε κοινό γνωστό και τον ξερω
δεν ξερω τι κανουν τα περισσοτερα αυτιστικαΔεν έχεις δίκιο... Τα περισσότερα αυτιστικα είναι πανέξυπνα, απλά δεν το δείχνουν. Αυτός μάλλον απλά αγαμητος δείχνει.
ο μονος κοινος γνωστος που μπορει να εχουμε,ειναι ο γυναικολογος που σε στελνω για ραψιμο σουφρας καθε 3 κ λιγο..δεν ειναι θεμα τεστοστερονης
είναι καθυστερημενος ο συγκεκριμενος
όχι και καλα καθυστερημενος
έχει όντως προβλημα, είναι μογγολακι, πως το λένε, έχει αυτισμό
έχουμε κοινό γνωστό και τον ξερω
ψαχνεσαι για να σου ριξει κανα μπουτσο κανεις τυπε ?ο μονος κοινος γνωστος που μπορει να εχουμε,ειναι ο γυναικολογος που σε στελνω για ραψιμο σουφρας καθε 3 κ λιγο..
ΥΓ πολλοι πετανε διαφορα υπονοουμενα,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ,οτι κατσει..
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..
ΥΓ1 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑΤΕ ΓΙΑ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ"..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
έχει βρει, έχει βρει... μερικές δεκάδες.ψαχνεσαι για να σου ριξει κανα μπουτσο κανεις τυπε ?
τι εισαι εσυ μωρη ψωλα???Δεν έχεις δίκιο... Τα περισσότερα αυτιστικα είναι πανέξυπνα, απλά δεν το δείχνουν. Αυτός μάλλον απλά αγαμητος δείχνει.
ετσι το μεταφραζεις???ψαχνεσαι για να σου ριξει κανα μπουτσο κανεις τυπε ?
τρυπιε τη φωτο την τραβαει αυτος που σε φερμαρει φανταζομαι ε?τι εισαι εσυ μωρη ψωλα???
κλωναρι ή νεο παιχνιδακι???
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΓΑΜΑΩ Κ ΠΟΣΟ..
ΤΣΙΜΠΑ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΟΥΦΡΕΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ Κ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ Κ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ,,
τυπε εσυ ψαχνεσαι σε φορουμ με μπηχτες για να πας να πιεις κανα καφε η τσιπουρακι, οχι εγω. μπαμ κανει. επισης ολο κατι συνθηματα ακουγα τις προαλλες για οτι σκισατε ενος τον κωλο ξερω γω οποτε νταξει παιζει να ειστε τερμα τρυπιοι η τουλαχιστον gay friendly εκει στο λιμανι. δν ειναι κακο , αμα αποδεχτεις την φυση σου ολα ειναι πιο ευκολα μετα.ετσι το μεταφραζεις???
Ρητορικη η ερωτηση ή θες να κανονισουμε να στα κοψω κ να σε βαλω να τα καταπιεις???
ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ???
οπως βλεπεις,ευκολακι ειναι να βρεθουμε με τοσους "κοινους γνωστους"..
ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ Κ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ..
ίσα ρε ψωλομαγκα... θα πάρεις 2 μέρες καθάρσιο, να καθαρίσει το κωλαντερο σου, θα κάνεις ένα κλύσμα να φύγουν τα υπολοιπα... Μετά μπορεί και να γνωριστούμε...τι εισαι εσυ μωρη ψωλα???
κλωναρι ή νεο παιχνιδακι???
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΓΑΜΑΩ Κ ΠΟΣΟ..
ΤΣΙΜΠΑ Κ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΟΥΦΡΕΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ Κ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ Κ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ,,
παπαριωνα σου ΓΑΜΩ τον ΣΤΑΛΙΝ,την ΚΟΥΛΑ,την ΤΟΥΡΚΙΑ & οποιες καριολοψωλορουφηχτρες ζουν ακομη στο βρωμοσογο σου..ίσα ρε ψωλομαγκα... θα πάρεις 2 μέρες καθάρσιο, να καθαρίσει το κωλαντερο σου, θα κάνεις ένα κλύσμα να φύγουν τα υπολοιπα... Μετά μπορεί και να γνωριστούμε...
σκασε ρε καθυστερημενεο μονος κοινος γνωστος που μπορει να εχουμε,ειναι ο γυναικολογος που σε στελνω για ραψιμο σουφρας καθε 3 κ λιγο..
ΥΓ πολλοι πετανε διαφορα υπονοουμενα,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ,οτι κατσει..
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..
ΥΓ1 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑΤΕ ΓΙΑ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ"..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
παραλήρημα... Μη γυρίσεις νωρίς σπίτι σήμερα, μπορεί να δεις κάτι που δεν θα σου αρέσει. Εκτός βέβαια αν είσαι αιμομικτης.Το καθάρσιο να πάρεις...παπαριωνα σου ΓΑΜΩ τον ΣΤΑΛΙΝ,την ΚΟΥΛΑ,την ΤΟΥΡΚΙΑ & οποιες καριολοψωλορουφηχτρες ζουν ακομη στο βρωμοσογο σου..
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ???