dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
πρέπει να συμπληρώσεις 10 για να έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις
Σ' ευχαριστώ Μαρίνα. Παρεμπιπτόντως, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου. Καλή μέρα να έχεις.
πρέπει να συμπληρώσεις 10 για να έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις
ευχαριστώ κουκλε μου, καλημέραΣ' ευχαριστώ Μαρίνα. Παρεμπιπτόντως, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου. Καλή μέρα να έχεις.
Θα πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο γιατί έρχεται κάθε Αύγουστο. Και εγώ ήθελα να πάω αλλά το πήρα πρέφα αργά ότι ήταν εδώ.Ναι αυτή είναι. Αξίζει πραγματικά. Όταν ξανάρθει Ελλάδα σίγουρα θα επαναληφθεί και αυτή τη φορά με μεγαλύτερη διάρκεια. Η Ιζαμπέλλα είναι λίρα 100. Must.
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Μονίκ, είναι τώρα Θεσσ/κη και θα είναι Αθήνα 18-22/9.
Κατα τη γνώμη μου αξίζει!Είναι φιλική,πρόσχαρη και απο εμφάνιση πιο καλή απ τις φωτο!Πολύ δυνατή και στους 2 ρόλους για χυσιμο ζητάει 50ρικάκι!Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Μονίκ, είναι τώρα Θεσσ/κη και θα είναι Αθήνα 18-22/9.
Κατα τη γνώμη μου αξίζει!Είναι φιλική,πρόσχαρη και απο εμφάνιση πιο καλή απ τις φωτο!Πολύ δυνατή και στους 2 ρόλους για χυσιμο ζητάει 50ρικάκι!
ειμαστε τουριστικη χωρα ρε,φοβερη εντυπωση μου κανει παντως που για τοσο μικρη χωρα εχουμε τοοοοοσες πολλες αφιξεις και μαλιστα ταυτοχρονες
εκτος αν παιζει και κατι αλλο
Συναγωνιστές αυτή η Gabi που ήρθε και δεν πρέπει να έχει ξανάρθει λέτε να αξίζει; Μήπως πήγε κανείς ήδη να μας πει; Εγώ το ψήνω και για κασκαντεριλικι γιατί φαίνεται πανέμορφη στις φωτογραφίες.