βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.748
- Πόντοι
- 5.035
Α είναι τρελή! Η Παναγία μ'έσωσε!Κανενα προβλημα φιλε. Πριν μερικα χρονια ειχα παει και βαραγε μυγες το μαγαζι,εν τω μεταξυ μου εχει κανει κανα δυο καλα του τυπου σαν αυτα που περιγραφεις και την ειχα διωξει αρκετες φορες κερνωντας επιδεικτικα τις αλλες. Τελος παντων εκεινη τη φορα τα ειχε κοπανησει απο ενα πυρφοροπαππου που κερναγε σφηνακια ερχεται με τουπε και μου ριχνει καντηλια του τυπου "τι ειναι αυτα δεν ντρεπεσαι πως την εχεις δει ετσι " κλπ. Τη διωχνω ξανα μου λεει δε φευγω αμα δε μου πεις γιατι δε με κερνας. Της λεω αφου κανεις πιπες στην καβατζα με τα φυτα (μεγαλες γλαστρες που κανανε το παραβαν για τα καβατζοτραπεζα) σε οποιον μιλαει ελληνικα και σε μενα δε μπορεις. Εκτος και αν κανεις χαλια πιπα. Τα παιρνει στο κρανιο η τρελλαρα μου λεει παμε καβατζα αλλα θελω 5 ποτα μπροστα λεω οκ παμε μου παιρνει τη χειροτερη πιπα που εχω νοιωσει ποτε αλλα με τα χερια μου μαλαζω τα βυζομπαλα. Τελλος παντων ερχεται το μοιραιο στο στομα φιλε τα φτυνει στο δεντρο σηκωνεται και μου φερνει ολη την κανατα το νερο στη μαπα, ευτυχως που ητανε καλοκαιρι και μετα με ελουσε κανονικα και εφυγε.
Για τον λοκο μου ειπε 50 μετρητο και 10 ποτα καβατζα συνολο 100.
Ελπιζω να διαφωτησα