christos1917
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!kalispera mwrakia
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!kalispera mwrakia
μωρό δώσε τηλ να κανονίσουμε!
Το έχω ξαναπεί, ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά δεν πάω, γιατί δεν δείχνει πρόσωπο και θέλω και δικό της χώρο.
η πείρα μου λέει, πως όταν βλέπεις αγγελία με τη φράση "έλα και δεν θα χάσεις" το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις.. τουλάχιστον ένα 50ρικο..
Αυτή η Μαλεβί φαίνεται ξεπέτα και ότι σκέφτεται μονο τα λεφτά. Ξέρει κανείς αν έχω λάθος; Εννοώ έχει εμπειρία κανείς;
gypsy καλο κοριτσι δεν ειναι ξεπετα πολυ καλη πιπα και τρυπα
Αυτή η Μαλεβί φαίνεται ξεπέτα και ότι σκέφτεται μονο τα λεφτά. Ξέρει κανείς αν έχω λάθος; Εννοώ έχει εμπειρία κανείς;
Οι πιο πολλές, αν όχι όλες, που λένε Κύπριες, είναι gypsy.gypsy καλο κοριτσι δεν ειναι ξεπετα πολυ καλη πιπα και τρυπα
Αρκετα καλο προσωπο και σωμα , υπερβολικα βογγητα που εμενα αυτα με ξενερωνουν.30 ευρω σε μια καβατζα πισω απ την Συγγρου.Δεν τα κλαιω αλλα δεν θα ξαναπαω κιολας
Για ώρες πάρε τηλέφωνο. Το βρίσκεις εύκολα σε αγγελίες.Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρει κάποιος τι ώρες είναι η μαύρη τρανς (κουβανέζα ή κάτι τέτοιο) στο Φυλής 99; Αξίζει επίσκεψης; Παρακαλώ τα φώτα και τις πληροφορίες σας.
Από αγγελίες κοστίζει συνήθως 50, οι βραζιλιανες είναι πιο ακριβές, στα 100-150 ανάλογα πόση ώρα θα κάτσεις. Για Συγγρού δεν είμαι σίγουρος.Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν έχω ασχοληθεί καν με τη φάση αυτή. Δεν έχω δοκιμάσει να πάω με κάποια τρανς κοπέλα. Θα δοκίμαζα ως ενεργητικος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Να ψάξω αγγελίες; Πιάτσες; Επίσης ποσο κοστίζει στο περίπου η κάθε επιλογή. Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ! Θα ψαχτώ στις αγγελίες. Ελπίζω να βρω καμία που να με ψήνει να δοκιμάσω.Από αγγελίες κοστίζει συνήθως 50, οι βραζιλιανες είναι πιο ακριβές, στα 100-150 ανάλογα πόση ώρα θα κάτσεις. Για Συγγρού δεν είμαι σίγουρος.
ages paizei tpt kalo syggrou twra na ton valw min katevw tzaba